Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.22. 12:53:58

kilibarca írta:
visca el barca írta:a tegnapi vereség egy az egyben az ő hibája. nem tudta motiválni a játékosokat ...
Nem hiszem el hogy kell annál nagyobb motiváció hogy megverhetjük a real madridot és ezzel nagyon közel kerülünk a bajnoki címhez. 90x ezer ember azért jön ki hogy őket biztassa. Egy el classicon ne hogy már kedvtelenül motiváció nélkül menjenek ki a játékosok mert azoknak nincs helye szerintem a csapatban.

Felállás nem volt jó és előbb kellett volna cserélni mondjuk szünetben ezzel egyetértek.(bár nem tudom mi van Piquével, Alexis sérült volt, de Tello kezdetni így is butaság volt )

Remélem most már tényleg eldönti mi lesz, és marad mert ő illik legjobban a csapathoz intelligens, játékosok is szeretik. Nála jobb edzőt meg amúgy se találnánk(sőt lehet nincs is jobb, kinek a pep kinek a pepné).

És a többi meccsünkön akkor miért nem motiváltak? Ezek csak kifogások. Pep már nem tudja őket motiválni, ez van! Ide nyáron olyan játékosok kellenek, akikben megvan a sikeréhség. Más: Én is Pep maradása mellett állok, és megadnám még neki az esélyt, de ez a motivációs dolog sajnos igaz.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
kilibarca
Capitá del Barça

2012.04.22. 12:44:14

visca el barca írta:a tegnapi vereség egy az egyben az ő hibája. nem tudta motiválni a játékosokat ...
Nem hiszem el hogy kell annál nagyobb motiváció hogy megverhetjük a real madridot és ezzel nagyon közel kerülünk a bajnoki címhez. 90x ezer ember azért jön ki hogy őket biztassa. Egy el classicon ne hogy már kedvtelenül motiváció nélkül menjenek ki a játékosok mert azoknak nincs helye szerintem a csapatban.

Felállás nem volt jó és előbb kellett volna cserélni mondjuk szünetben ezzel egyetértek.(bár nem tudom mi van Piquével, Alexis sérült volt, de Tello kezdetni így is butaság volt )

Remélem most már tényleg eldönti mi lesz, és marad mert ő illik legjobban a csapathoz intelligens, játékosok is szeretik. Nála jobb edzőt meg amúgy se találnánk(sőt lehet nincs is jobb, kinek a pep kinek a pepné).
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.22. 12:43:20

daffy írta:
visca el barca írta:
Sanama írta:a VB-n már a Spanyol válogatottnál látatjuk.
ha delboszkét' idehozzák helyette már alá is írtam 8)
akkor küzdhettek a bl indulásért
furcsa ezt pont egy realostol hallani :shock: kb addig tiszteletem igazán a margitot még ő ott volt...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.04.22. 12:35:54

visca el barca írta:
hosszabbítás:

azt h mit kéreti magát folyamatosan nem értem. ír egy 5 éves szerzodest, oszt' ha közbe megunja felbontja. kész. éhenhalni biztosan nem fog... engem spec idegesít ez az állandó 1 éves szerzodeskötés...
Én teljesen elfogadom az érveit ezzel kapcsolatban és szimpatikus is a hozzáállása,amiért 1 évekre ír alá.Mindamellett,h extra pluszt is adhat a csapatnak,amikor bejelenti a hosszabbítást.Eddig bejött,mert ugye jött a január-február környéki "tervezett" visszaesés,majd kezdtünk belelendülni és még Pep is letette a voksát a csapat mellett.
Viszont ez idén nincs meg,ezért is aggasztó kicsit. Bár kéretésnek nem mondanám,mert rövidre zárja a dolgot azzal,h majd megmondja,ha jónak látja. Ha kéretné,akkor sztem többet beszélne róla,fejtegetné kicsit titokzatosan,h még többet beszéljenek róla és fényeztesse magát mondjuk.
Ebben a formában viszont biztos megvan a maga oka,h miért hezitál ennyit,amit lehet h sosem tudunk meg.Viszont pont az elhúzódás miatt sejtetheti,h távozásra készül,de akármi más oka is lehet.
Annyira sok ismeretlenes az egyenlet,h képtelenség kitalálni mit fog tenni és mi lesz a pontos oka.

Én türelmetlenül várom a végkifejletet,de a magam részéről:

PEP MARADJ!!!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
daffy
Madridista

2012.04.22. 12:33:11

visca el barca írta:
akkor küzdhettek a bl indulásért
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.22. 12:30:12

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.22. 12:29:14

daffy írta:
Bob_Marley írta:Lehet, hogy ez a várakozás rossz, de játékos szempontból talán rosszabb, ha értesülnek, hogy megy Pep miután kis családot kialakított maga körül, 1-2 ember teljesítménye vissza eshet!
Én azt sem tartanám butaságnak, hogy vége az idénynek, s akkor mond igent vagy nemet!
ez esetben csak a nem lenne a logikus,különben nincs értelme.
És én a nemet is gondolom!
Ezért írtam az előzőben is, hogy val. nem és nem akarja összezavarni ezzel a játékosokat, plusz magának is meghagy(hat) egy kis kaput!
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.22. 12:25:20

a tegnapi vereség egy az egyben az ő hibája. nem tudta motiválni a játékosokat és létező legrosszabb felállást választotta.
jobb oldalunk nem volt, mire alves szegény felért a támadásokhoz a real teljesen visszazárt.
iniesta meg tello egymás hegyén hátán tolongott a bal oldalon. iniesta nem tud játszani ott. én nem értem h ezt egy ekkora sztáredző hogy nem látja ezt be, ha mi itt kis hurkagyurik egytől egyik látjuk...
alapfelállás kellett volna az alapjátékosokkal, iniesta, xavi, busi kp, előlre meg jobbra snacho, balra meg akarki. félidőbe kellett volna cserélni, de hát ő biztosan nem fog.

remelem a cselzi ellen azokat fogja játszatni akiket kell, és ha ég a ház, akkor időben cserél, nem a 85. percben.

hosszabbítás:

azt h mit kéreti magát folyamatosan nem értem. ír egy 5 éves szerzodest, oszt' ha közbe megunja felbontja. kész. éhenhalni biztosan nem fog... engem spec idegesít ez az állandó 1 éves szerzodeskötés...

én soha nem tartottam akkora edzőgéniusznak mint egyesek, taktikailag sztem teljesen ellőtte minden puskaporát. ettől függetlenül persze elismerem h mit tett a csapatért.

egy dolog miatt félek a távozásától, nem tudom ki jönne a helyére. és ez a bizonytalanság nem tul jo.
Kép
daffy
Madridista

2012.04.22. 12:23:51

Bob_Marley írta:Lehet, hogy ez a várakozás rossz, de játékos szempontból talán rosszabb, ha értesülnek, hogy megy Pep miután kis családot kialakított maga körül, 1-2 ember teljesítménye vissza eshet!
Én azt sem tartanám butaságnak, hogy vége az idénynek, s akkor mond igent vagy nemet!
ez esetben csak a nem lenne a logikus,különben nincs értelme.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.22. 12:16:19

Na ez meg a másik, hogy lehet arra vár, hogy BL címvédés meglesz-e?!
Ha igen akkor elköszön, ha meg nem akkor motivációnak ott van a Liga visszaszerzése!
Annyira pro és kontra, s ezer dolgot belelehet látni, hogy Pep mit akar(hat) ,hogy ezt tényleg csak ő tudja, s ez így is van rendjén, hogy magában ezt letisztázza!

Ésszerűen úgy gondolom mint írtam, a szezon végén elmondja marad vagy nem!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.22. 12:11:16

Én meg úgy gondolom, hogy ha a csapat megnyeri a BL-t akkor ő a csúcson abba is fogja hagyni.

Megnyert mindent, és még megvédené a BL-t, akkor már egyszerűen nincs mit csinálni :D (kis túlzás) De szerintem akkor szépen elköszön, és a VB-n már a Spanyol válogatottnál látatjuk.
miihii
KHAL

2012.04.22. 12:08:55

daffy írta:
miihii írta:...
köszönöm a kimerítő választ :)
még azt is el tudnám képzelni,hogy az esetleges bl döntő előtt odaáll a játékosok elé és azt mondja: ha azt akarjátok,hogy maradjak,akkor győztök

ibra percenként verné az öngólokat,ha maradt volna :D
Nincs mit ;)

Jaja,csinálna megint egy motivációs videót,cs ezúttal saját magáról :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.22. 12:07:16

És mi van akkor ha már ő eldöntötte, hogy távozik, s nem akarja bejelenteni, hogy ne essen össze a csapat!
Igazából mindenre lehetne érvelni ellenérvelni, lehetne megfejteni Pep gondolkodását!Lehet, hogy ez a várakozás rossz, de játékos szempontból talán rosszabb, ha értesülnek, hogy megy Pep miután kis családot kialakított maga körül, 1-2 ember teljesítménye vissza eshet!
Én azt sem tartanám butaságnak, hogy vége az idénynek, s akkor mond igent vagy nemet!Most jelenleg vannak dolgok amikre figyelni kell, s szerintem Pep is ezért szorítja háttérbe, hogy hosszabbít vagy nem, mert ez most másodlagos!Ezek mind fikciók, de úgy gondolom a legbölcsebb megvárni az idény végét, s akkor dönteni!
Kép
Kép
Kép
daffy
Madridista

2012.04.22. 12:03:45

miihii írta:...
köszönöm a kimerítő választ :)
még azt is el tudnám képzelni,hogy az esetleges bl döntő előtt odaáll a játékosok elé és azt mondja: ha azt akarjátok,hogy maradjak,akkor győztök

ibra percenként verné az öngólokat,ha maradt volna :D
miihii
KHAL

2012.04.22. 11:54:43

daffy írta:
miihii írta: Szerintem nem fogja közvetlenül befolyásolni a BL serleg.Nyilván valamilyen szinten bele fog szólni,de én úgy gondolom,h ennél sokkal nagyobb vonalakban gondolkodik,nem kupához köti a döntését
ebben az esetben viszont mire vár? megnyugtatóbb lenne mindenkinek,még a játékosoknak is,ha lezárulna az ügy. ha igaz amit írsz,akkor csak azt tudom elképzelni,hogy távozik és nem akarja szezon közben felkavarni a játékosokat
Erre a kérdésre nem fogok tudni válaszolni neked. Számomra is érthetetlen,h miért nem mondta ki már egy jó ideje a dolgot,de biztos megvan rá az oka,amit csakis ő tud.Én már meg sem próbálok belelátni a sorok közé,mert minden jel,vagy annak tűnő dolog erre vagy arra billenti a képzeletbeli mérleg nyelvét.Konkrétumok nélkül,pusztán a megérzésekre,belelátásokra támaszkodva nem lehet eldönteni a dolgot.Így nem marad más hátra,mint várni,h meghozza végre a döntést (ami talán benne már meg is fogalmazódott).
Egyre kíváncsibbá válok már én is,ahogy mindannyian.

Fikcóként fel tudom dobni,h esetleg arra kíváncsi,h a játékosok h reagálnak a 10 pont mínuszra,mennyire küzdenek, teszik ki a lelküket a pályára.Részben sikerült,mert a madrid botlásait ki kellett használni,azaz küzdöttünk és nem is rossz játékkal.A Bl-ben is elődöntőig verekedtük magunkat és az első meccsen felbillent a pálya,idegenben is. Tehát ha ezt nézem,akkor akár még hosszabbíthat is,mert van bennük még mindig potenciál,érdemes bennük tovább gondolkodni. Aztán ott van kontraként,h ugyan a cselszkij ellen benyomtuk őket,de azért vmi mégis hiányzott (nekem).Az a plusz,amivel nyerhettünk volna,az a gyilkos ösztön,ami a világ tetejére vezetett minket.A második félidőre sztem egyszerűen elfogytunk kreativitásban,ötlettelenné váltunk. A tegnapi meccsen is azt éreztem,h nem tettünk meg mindent a győzelemért,nem voltunk elég jók ahhoz,h megnyerjük ezt a létfontosságú meccset. Tehát eddig van pro és kontra itt is. Valószínűleg ennek az okai a döntőbbek Pep számára.Tehát,h azért nem sikerült jobban ez a két meccs,mert fáradtak a srácok és sajna ennyire futotta az erejükből,vagy talán mentális,koncentrációs,motivációs problémák okozták.Ez a nem mindegy és ez az,amit igazából ő lát rajtuk,érezhet bennük.Tehát ilyenek miatt nem matekozok rajta,mert mi csak a jéghegy csúcsát látjuk.Az egész összképet Pep tudja átlátni és ő tudja mi zajlik a fejében,mit hogyan értékel.

Mindenesetre idén még talán egyetlen komolyabb "váratlan" húzása lehet,ami döntően beleszólhat a hátralevő időszakra,ez pedig a hétfői hosszabbítás. Ezzel olyan pluszt adhat a csapatnak,amivel feltöltődve új lendülettel csapjuk a cselszkijt és a BL döntőben pedig visszavághatunk a reálnak. (Lehet furán vagyok bekötve,mert eddig kerültem volna a reált,kicsit sokallom már a Klasszikusokat,viszont ma már nagyon remélem,h Klasszikus lesz a BL döntő,ahol revansot vehetünk gyorsan.)
Lehet,h ennyi át tudná billenteni a csapatot és ez jelenthetné azt a pici pluszt,ami még kellhet ahhoz,h feltegyük az i-re a pontot,ami a bajnokságban sajnos nem sikerült.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.22. 10:38:49

daffy írta:
barca0417 írta:én már egyre inkább úgy gondolom hogy menni fog.... Én fáradtnak érzem... És őt olyannak gondolom, hogy ha nem érzi magát 100%-osnak nem folytatja...
Aztán majd kiderül..
én is a távozására tippelek. az oka:
-nem látom,hogy bejönnek az újítási kísérletei
-a hosszabbításnak a köv 2 napban meg kellene történnie,ha a logikát nézem
-enervált a csapat,még ha a bl-t be is húzza. pep híres a formaidőzítésről,mégis lézengés van. ha feladta a bajnokságot,akkor miért fárasztotta volna a csapatot,felment volna a "b"-vel,akiket lehet futtatni

én ezek miatt gondolom azt,hogy távozik,ugyanakkor érveim vannak a maradása mellett is,de mégis...
Korábban mindig a szezon közepén, olyan február fele hosszabbította meg a szerződését. Meglepődnék, ha maradna. Max. azt tudom elképzelni, ha megnyerjük a CDR-t/BL-t, vagy mind2-őt és utána. De ha semmi sem jön össze, vagy max. a CDR, sztem menni fog.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2012.04.22. 10:35:22

barca0417 írta:én már egyre inkább úgy gondolom hogy menni fog.... Én fáradtnak érzem... És őt olyannak gondolom, hogy ha nem érzi magát 100%-osnak nem folytatja...
Aztán majd kiderül..
én is a távozására tippelek. az oka:
-nem látom,hogy bejönnek az újítási kísérletei
-a hosszabbításnak a köv 2 napban meg kellene történnie,ha a logikát nézem
-enervált a csapat,még ha a bl-t be is húzza. pep híres a formaidőzítésről,mégis lézengés van. ha feladta a bajnokságot,akkor miért fárasztotta volna a csapatot,felment volna a "b"-vel,akiket lehet futtatni

én ezek miatt gondolom azt,hogy távozik,ugyanakkor érveim vannak a maradása mellett is,de mégis...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.22. 10:33:52

Aztán majd kiderül..
Én is egyre jobban ezt érzem. Azért nem 1 meccs volt, amikor 90 percet végigkiabálta, magyarázta, mutogatta. A Chelsea és a tegnapi meccsen alig állt föl a padtól. Pedig egyik meccsen sem voltunk reménytelen helyzetben.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
barca0417
Entrenador del Barça

2012.04.22. 10:28:55

én már egyre inkább úgy gondolom hogy menni fog.... Én fáradtnak érzem... És őt olyannak gondolom, hogy ha nem érzi magát 100%-osnak nem folytatja...
Aztán majd kiderül..
Kép
daffy
Madridista

2012.04.22. 09:59:48

miihii írta: Szerintem nem fogja közvetlenül befolyásolni a BL serleg.Nyilván valamilyen szinten bele fog szólni,de én úgy gondolom,h ennél sokkal nagyobb vonalakban gondolkodik,nem kupához köti a döntését
ebben az esetben viszont mire vár? megnyugtatóbb lenne mindenkinek,még a játékosoknak is,ha lezárulna az ügy. ha igaz amit írsz,akkor csak azt tudom elképzelni,hogy távozik és nem akarja szezon közben felkavarni a játékosokat
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.22. 09:24:32

bali 15 írta:
Ezek a hibák mindig is meg voltak, de amíg mindent nyertünk nem zavartak senkit.
Amikor Gijonokkal,Malagakkal,Deportivokkal meg ilyen efféle ellenfelekkel játszunk akkor valóban nem zavar senkit.

De amikor egy valamirevaló ellenféllel játszunk aki nagyon szervezett, akkor rendszerint előjönnek az általam korábban leírt hibák.
Azért a 2-6, 5-0, 1-3, vagy a BL döntők után sem nagyon jöttek elő ezek a hangok. Nézzük meg, h ez Pep 4. éve. Ez alatt a Sevilla elleni kupa elődöntő, az Inter elleni BL elődöntő, a Madrid elleni kupadöntő, és ez az El Clasico azok a párharcok, melyekből rosszul jöttünk ki. Ezek közül egyik sem volt nagy verés, mindegyik esetben nagyon kevésen múlott a siker. A másik oldalon meg sok hatalmas győzelem. Amíg ilyen a mérleg, nem hinném, h komolyabb változások kellenek. Azok a hibák, amiket felsoroltál a játékunkkal együtt járnak. Ha változtatunk rajta, megváltozik a játékunk is, és nem hinném, h jó irányba.
bali 15
Director del Fútbol

2012.04.22. 09:13:15

Ezek a hibák mindig is meg voltak, de amíg mindent nyertünk nem zavartak senkit.
Amikor Gijonokkal,Malagakkal,Deportivokkal meg ilyen efféle ellenfelekkel játszunk akkor valóban nem zavar senkit.

De amikor egy valamirevaló ellenféllel játszunk aki nagyon szervezett, akkor rendszerint előjönnek az általam korábban leírt hibák.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.22. 09:09:01

bali 15 írta:
a többieket pedig megértem,h elkeseredettek, de gondoljanak abba is bele,hogy ez az egész szisztéma,amit csodálhatunk immáron 4.éve, vele működik.
Igen. De a leghozzánemértőbb szurkoló is látja azt, hogy ennek a szisztémának vannak olyan hibái amiket nagyon könnyen be lehet foltozni, félre ne érts, én nem tartozom azok közé akik el akarják űzni,de Pep semmit sem tesz, hogy ezeket a hibákat korrigálja.

-Nem tudunk távolról lőni
-Nincsenek olyan játékosok akiktől az ellenfél védelme beszarna, csak Messi van de ő meg csak 1 ember akit könnyű kivenni. Elvileg erre a célra hoztuk Alexist de ő is áldozatul esett Pep hülye taktikájának azzal, hogy posztidegen helyen játszatja. Nem értem..a csatárokból szélsőt, a szélsőkből csatárokat csinál.
-Én most nem azt mondom, hogy legyünk kontracsapat, de azért mégsem ártana az ha egy ici-picit gyorsabbak lennének a fiúk. Amíg Xavi forgolódik és Busquets adogat addig az ellenfél visszaér,összezár és kezdődik elölről a kétségbeesett és kumma unalmas tili-toli...
Ezek a hibák mindig is meg voltak, de amíg mindent nyertünk nem zavartak senkit. Sztem ez a szisztéma úgy jó, ahpgy van, a hibákkal együtt. Ezeken lehetne változtatni, de lehet, h több lenne a negatív hatása a játékunkra, mint a pozitív. Nem tudunk távolról lőni, mert nincsenek igazán jó lövőink. Igazolhatnánk jó lövőket, de ők meg játékba nem tudnák hozni a szintet, ami nagyobb baj.
Igen, probléma, h Messi egyedüli jó formában levő támadónk, de idén rájár a rúd a csatárainkra. Villa kidőlt hosszú távra, Pedro és Alexis is küzdöttek/küzdenek sérülésekkel, a fiatalok meg még egyenlőre nincsenek olyan szinten. Nyilván más lenne a helyzet egészséges Villával, Pedroval, Alexis-szel.
bali 15
Director del Fútbol

2012.04.22. 08:50:54

a többieket pedig megértem,h elkeseredettek, de gondoljanak abba is bele,hogy ez az egész szisztéma,amit csodálhatunk immáron 4.éve, vele működik.
Igen. De a leghozzánemértőbb szurkoló is látja azt, hogy ennek a szisztémának vannak olyan hibái amiket nagyon könnyen be lehet foltozni, félre ne érts, én nem tartozom azok közé akik el akarják űzni,de Pep semmit sem tesz, hogy ezeket a hibákat korrigálja.

-Nem tudunk távolról lőni
-Nincsenek olyan játékosok akiktől az ellenfél védelme beszarna, csak Messi van de ő meg csak 1 ember akit könnyű kivenni. Elvileg erre a célra hoztuk Alexist de ő is áldozatul esett Pep hülye taktikájának azzal, hogy posztidegen helyen játszatja. Nem értem..a csatárokból szélsőt, a szélsőkből csatárokat csinál.
-Én most nem azt mondom, hogy legyünk kontracsapat, de azért mégsem ártana az ha egy ici-picit gyorsabbak lennének a fiúk. Amíg Xavi forgolódik és Busquets adogat addig az ellenfél visszaér,összezár és kezdődik elölről a kétségbeesett és [auto_cenzúra] unalmas tili-toli...
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.22. 08:33:06

A nagy kérdést ott látom, hogy a csapat magját képes lesz-e változtatni.
Igen, ez egy nagy kérdés, sajnos, de ez még inkább a jövő, mint a jelen. Talán Puyolon érzem az, h neki már nincs sok hátra a legmagasabb szinten, de ő nála ez már többször felmerült, de mindig rá tudott cáfolni az emberekre. Remélem most is így lesz. A másik szegény Abidal...talán őt kapásból nem sorolják legnagyobb Barca ikonok közé, de stabilitásával akár a védelem közepén, akár bal oldalán nagy szerepet játszott az elmúlt évek sikereiben. Érződik is a hiánya, de hát a sors kegyetlenül szólt közbe.
Xavin viszont még egyáltalán nem látom az öregedés jeleit.
Válasz küldése