Hálát adok az égnek, hogy láthatom játszani, remélem élőben is össze fog majd jönni!

nézd, ennek SEMMI KÖZE nem volt a mákhoz, perniának nem volt esélye elérni, gyönyörű befejezés volt. de abban igazad van, hogy a kockázatosabb megoldást választotta, de azt sem tilos, ha valaki meg tudja csinálni.Fernando írta:Teis tudod, hogy nem erről beszéltem. A Madrid ellen nem volt másik módja a gólszerzésnek. De itt leadhatta volna simán. Jól játszott nagyon, de ott abban a pillanatban önző volt. (De jól sült el)chi omega írta:
mákja? mi az hogy "majdnem kifejelte" pernia.. tökéletesen ívelt a kapuba. ennyi erővel a madrid ellen is mákja volt, hogy cannavaro nem ért oda. az összes gól mák, mert "majdnem" védi a kapus.
Teis tudod, hogy nem erről beszéltem. A Madrid ellen nem volt másik módja a gólszerzésnek. De itt leadhatta volna simán. Jól játszott nagyon, de ott abban a pillanatban önző volt. (De jól sült el)chi omega írta:mákja? mi az hogy "majdnem kifejelte" pernia.. tökéletesen ívelt a kapuba. ennyi erővel a madrid ellen is mákja volt, hogy cannavaro nem ért oda. az összes gól mák, mert "majdnem" védi a kapus.Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.
Hát, eeeeegen...így is lehet mondani, Barátom!gekkodan írta:jól bugizott...ennyi.
Azért, hogy "valaki, így tudja magát tenni" valakinek, kell egy kis tehetségFernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.
szerintem neki már nincs mit bizonyítania. idegenbe játszott, ahogy az egész csapat.. frenetikusan.Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.
mákja? mi az hogy "majdnem kifejelte" pernia.. tökéletesen ívelt a kapuba. ennyi erővel a madrid ellen is mákja volt, hogy cannavaro nem ért oda. az összes gól mák, mert "majdnem" védi a kapus.Fernando írta:A 3. gólnál mákja volt, majdnem kifejelte Pernía. Leadhatta volna a mellette állónak. Remekül játszott a csapat legjobbja volt, de kicsit Maradonának is tette.