Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én is a minap ezzel töltöttem el néhány unalmasabb 10 percet. Az egész nevetséges.Ákocka írta:Nah, végigrágtam magam az összes Messivel kapcsolatos cikken. Időtöltésnek körülbelül olyan jó volt, mint a strandon olvasgatni egy Blikket.
Messit és a Real Madridot egy lapon említeni maximum akkor kéne, mikor mondjuk épp nosztalgiázunk azon, mikor 3 gólt lőtt nekik.
Nyílvánvaló, hogy az egész egy sületlenség. A Barcelona tradícionálisan jó abban, hogy a kinevelt kincseit teljesen magához kösse. Elég példának Puyol, Xavi vagy épp Pep rá.
Mondanám, hogy az egész ügy no comment, csak az a baj, hogy most épp hozzászóltam.
Dinho még mindig itt lenne, ha nem [auto_cenzúra] bele az egészbe. Fejébe szállt a sok pénz, csillogás etc. Messi más típus, és tuti hogy tanult R10 hibáiból, Ő nem fog ellustulni. Plusz sokkal jobban szereti a Barcát mint a brazil, hisz itt nevelkedett, a csapat sok mindenben segítette őt. Szal szerintem még sokáig itt lessz.Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.

Vagy Xavira Del Piero-ra vagy Gerrardra gondolni, vagy várj nem értem...Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.

Messi más személyiség, más dimenzió. Nincs olyan csapat, mely alternatívaként valós alappal veheti elő a nevét, miközben a játékospiacon szemezget.Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.
Értem.Varga Tamás írta:Még csak 4998. gólnál tartunk.Bányász írta:Most akkor Ő lőtte az 5000.et?![]()
Ha így van akkor gratulálok és nagyon jó helyre került az 5000. gólunk!
A meccs előtt voltunk 4994-nél.
Az fcbarcelona.com szerint.

Még csak 4998. gólnál tartunk.Bányász írta:Most akkor Ő lőtte az 5000.et?![]()
Ha így van akkor gratulálok és nagyon jó helyre került az 5000. gólunk!

Ugyanígy vagyok ezzel!Replay írta:Tudom, hogy nincs ezeknek a hireknek igazságtartalmuk, de idegesitenek
érezd a szarkazmust. úgy írta, mintha a Real már ajánlatot is tett volna. nem figoról meg Savioláról van most szó.Sanama írta: Saviola,Figo, stb.
Saviola,Figo, stb.depth írta:ehhez képest igazoltak vagy mi?faithnomore írta:ehhez képest.....
Én is hallottam róla de biztos vagyok benne, hogy egy ien dolgot nem tesznek hivatalossá!faithnomore írta:kicsit érdekes hogy én úgy hallottam, lehet hogy hülyeség, de volt egy ilyen megegyezés a barca meg a real között, hogy egymás játékosait nem igazolják, ehhez képest.....
ehhez képest igazoltak vagy mi?faithnomore írta:ehhez képest.....

KösziMessire egyszerűen nem illik a fehér mez!
De most komolyan, igaza lehet Atillának!
Nem kéne ien cikkeket írnii amíg, egy jelölt sem kampányolt iesmivel!
És abban is igaza van a madridista fiúnak!
Hogy ha bekövetkezik akkor mind a két városban egyaránt ki fogják röhögni!
Hát nem éltem akkoriban, és én az Eurobarca cikkék olvastam el a Di Stefano ügyről. Az alapján teljesen alaptalan az állításod, miszerint Kubala kiszorította. Pont hogy azt akarták hogy együtt játszanak, mert akkor nem lett volna ellenfele a Barcának. Csak kicsit máshogy alakultak a dolgok, többek között politikai okokból. Olvasd el az a cikket! Megkeresem neked...bali 15 írta:Di Stefano tagja volt a Barcelonának csak hát nem férhetett el Kubbalával egy csapatban. Bár a Wiki nem írja hogy játszott volna ott de nekem van egy képem ahol Kubalával van lefényképezve. Kubala kiszorította őt a csapatból. A Real elvitte és csak újabb olajat öntött a tűzre.
Amúgy a Messi ügy tényleg egy nagy lósz..r.
Röhög a belem.