Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarom különösebben ragozni, de...egyrészt, mint fentebb,Saviola írta:Egy szóval nem írtam,hogy egy színvonalat képvisel,csak ő érinthetetlen,Valdes meg mindért hibás.Nem ugyanaz.Livia Drusilla írta: A kapuskérdés elég régi téma, nem csak a két hiba után jött elő, csak legfeljebb most felerősödött...
Jajj,Messi akkor is tökéletesen teljesít,ha semmit nem csinál?Ezt te sem gondolod komolyan.gekkodan írta:Saviola. Ezekre a kommentekre nagyon nincs szükség. Míg Messi nem villog és legalább elvisz pár védőt amikor átmegy középre, addig Valdes pontokat veszít a csapatnak immáron 2 meccs óta. Ne keverd már a szezont a fazonnal.
Messi nem rúg 3 gólt és nem ad mellé 5 gólpasszt. De tedd már a padra légyszíves. Na benne van bármikor egy dupla, Valdes viszont bénázik.
Nem egy kávéház, nem is értem a relevanciát. de te biztos
Egy szóval nem írtam,hogy egy színvonalat képvisel,csak ő érinthetetlen,Valdes meg mindért hibás.Nem ugyanaz.Livia Drusilla írta:Minden játékosnak vannak gyengébb meccsei (esetleg több is egymásután), és hibáznak is időnként - ez a megállapítás ugyebár kb. a Kolumbusz tojása szintjén mozog...
De nehogy már az jöjjön ki a dologból, h a két játékos egy színvonalat képvisel...![]()
![]()
A kapuskérdés elég régi téma, nem csak a két hiba után jött elő, csak legfeljebb most felerősödött...
Katalán88 írta:Most az utóbbi két meccsen sajnos nem ment neki.De a Lyon ellen sztem itt a védők fizikai fölényük döntötte el no meg a helyezkedésük, hogy nem nyertünk. A Lyon sajnos nagyon felkészült a játékunkra.
Pl. http://www.jamati.com/online/wp-content ... mensah.jpg
http://soccerlens.com/wp-content/upload ... /messi.jpg
Elég itt most a két kart összehasonlítani.De én a meccsen láttam, hogy próbált küzdeni, de nagyon.
lionelmessi19 írta:Hát ez még borzasztóbb volt mint az előző. Remélem a görbe alján járunk, legalább nála.
Minden játékosnak vannak gyengébb meccsei (esetleg több is egymásután), és hibáznak is időnként - ez a megállapítás ugyebár kb. a Kolumbusz tojása szintjén mozog...Saviola írta:Na,gyerekek,itt miért nincs tele a topic,hogy 3 meccs óta semmit nem produkál?Őt miért nem akarjátok eladni?Bezzeg Valdes 2 hiba után már rég átadási listán van.Ez a szánalmas.
Ezen a meccsen is 0 volt,amit mutatott.