daffy írta:SuperMessi írta:Maradni fog, ebben egészen biztos vagyok. Nagyon rossz látni szenvedni a csapatot, de most csak annyit tudok mondani hogy Visca el Barca y Visca Catalunya!
én pedig a távozásában vagyok biztos. aranykorszakot hozott,legyetek hálásak neki! nem bántani kell,hanem tisztelni,amiért belátja,ha nem tud többet adni és látja a korlátait.
fel a fejjel!
Teljesen igaz és ozsival is egyet értek!
Próbáltunk újat húzni, Keita esetében meg nem azt kell nézni hogy hány centi, hanem remélem azért feltűnt, hogy Puyol pl rendre megverte a Chelsea védőket a levegőben, volt egy rés a pajzson, Pep is meglátta próbált odaerősíteni HÁTHA!Egy erős magas ember, aki jól fejel, lepattanhat a sűrűben, kibursztolja stb
Pedrot én sem értettem, én nem Tellot hoztam volna hanem Petit, de ő a forma alapján jobbnak érezte a fiatal suhancot!
Én meccs előtt is írtam a rutin sokat jelenthet!
Szerintem is távozik, ezt múltkor is írtam, ő ezt talán már eldöntötte nem akarta a csapatot megzavarni, a felkészülésben erre a fontos idényvégére!
Sokat köszönhetünk neki, de ha ő úgy érzi ennyi volt, meg kell előtte hajolni, mert azért sokat hozzátett!És vannak olyan emberek, aki egyszerűen beleillenek egy gépezetbe, Pepnél ezt látom, láttam!Itt nvelkedett stb stb, tökéletes karakter a csapathoz, s val. edzői kvalitásokban van nála jobb, de nem panaszkodhatunk rá!
És értem ezt is a nyakába lehet varrni, de mint máshol is írtam, ez közösen nem jött össze, a bajnokság és ez a mai sem!