Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.12. 10:25:00

lluisllach89 írta:
bali 15 írta:
Ja mindenki kihagyhat tizit. Maradona Jugoszlávia ellen kilencvenben, Baggio 94-ben. És emlékszel a tavaly BL döntőre? :D
Ahogy játéktudásban, úgy 11esrúgásban is nem kicsit jobb Leo mint a cicafiú.

Okosan nekifut Leo és gyönyörűen elszokta gurítani a másik oldalra. Kb úgy ahogy tegnap Del Piero rúgta a Genoának.

Viszont Ronaldo nekifutok-megtorpanok játéka engem már nagyon idegesít.
A nekifutok megtorpanok módszer csak pelének ment.
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.12. 10:22:37

bali 15 írta:
Ja mindenki kihagyhat tizit. Maradona Jugoszlávia ellen kilencvenben, Baggio 94-ben. És emlékszel a tavaly BL döntőre? :D
Ahogy játéktudásban, úgy 11esrúgásban is nem kicsit jobb Leo mint a cicafiú.

Okosan nekifut Leo és gyönyörűen elszokta gurítani a másik oldalra. Kb úgy ahogy tegnap Del Piero rúgta a Genoának.

Viszont Ronaldo nekifutok-megtorpanok játéka engem már nagyon idegesít.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
House
Entrenador del Barça

2009.04.12. 10:20:39

A világ jelenlegi legjobbja. Ehez úgy gondolom nem kell többet hozzátennem. De nézzétek már meg, robot ő vagy ember? EMBER, csupa nagy betűvel. (Ezenkívül persze csoda is. :D) De az ember hibázik. Mondjuk nem értem.. Egy kihagyott tizenegyes, nem a világ vége. CR is kihagyta a tavalyi BL döntőben, mégis bajnok lett az MU. :roll: FORCA BARCA!
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.12. 10:18:30

lluisllach89 írta:Öcsi bácsi is kihagyta a 11est az olimpiai döntőben, még se volt annyira nagyon rossz focista :)

Villareal ellen neccesebb volt, pont Dinho beállása zavarta meg és hibázott, de akkor se lett gond Leo hibájából.

Most meg... Itt van az a srác, akiben meg van a potenciál hogy a világ valaha volt legjobb labdarúgója legyen, és 2-0-nál kihagyja...

Jobb mint Samu, ráadásul ő képes elég rosszkor hibázni pl 0-0-nál 1 el classicon.
menczel
Entrenador del Barça

2009.04.12. 10:14:37

éreztem hogy ki fogja hagyni emrt egyáltalán nem volt éles senki se fejben és nem lehet 30 sec alatt ráhangolodni erre. de rögtön meg is nyugtattam amgam hogy nincs olyan hogy valaki ne hibázzon tizit márpedig eddig Leo nem tette, és ha már hibázik ennél jobb alaklom nem is lesz rá. ez igy mind lefutott a tizi elött a fejemben és ki is hagyta. viszont látszott az arcán hogy dühös szoval a szezon hátralévő részében nem hagy ki büntit arra nagyobb összeget tennék
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.04.12. 10:08:19

Öcsi bácsi is kihagyta a 11est az olimpiai döntőben, még se volt annyira nagyon rossz focista :)

Villareal ellen neccesebb volt, pont Dinho beállása zavarta meg és hibázott, de akkor se lett gond Leo hibájából.

Most meg... Itt van az a srác, akiben meg van a potenciál hogy a világ valaha volt legjobb labdarúgója legyen, és 2-0-nál kihagyja...

Jobb mint Samu, ráadásul ő képes elég rosszkor hibázni pl 0-0-nál 1 el classicon.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Ticsi 23
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.04.12. 09:55:56

A 11-est vagy erővel vagy ésszel kell rúgni. Messi a másodikat részesíti előnyben, és ez nem mindig a legjobb, de nem lehet mondani, hogy rossz 11-es rúgó. Mindenki hagy ki 11-est(a legtöbben), de hát Istenem, még pont se múlt rajta, akkor minek ezen rágódni. Ahogy mindig nem rúgja be, úgy mindig nem is hagyja ki, és szerintem bármikor el meri vállalni. Nem attól lesz valaki jó játékos, hogy belövi az összes 11-esét, hanem hogy amikor igazán fontos, akkor odaáll és nem remeg meg a lába.
A sárga meg tényleg egy vicc, erre kár szót pazarolni.
Hajrá Messi! HAJRÁ BARCA!
albicelesteX
A Vadász

2009.04.12. 09:55:29

Nevetséges b*sszátok meg!Kihagy egy tizenegyest az az ember akinek nagyrésze van abban, hogy idén így megy a gárdának, varázsol viszi a csapatot!Hányszor meg hányszor segítette már ki a csapatot?Pl. akkor mikor padról beállva kettőt rúgott és azzal sikerült pontot szereznünk?stb,Akkor Isten volt!Most kihagy egy tizenegyest és bűnbak nem úgy megy neki mint régen stb.!Nevetséges,felháborító és gusztustalan!Kapjatok már az agyatokhoz!Ő is ember!
Kép
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.12. 09:39:04

ne hibásztassátok messit az ember nem 100% -os!!!! :!:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.04.12. 09:36:58

Stelios írta:Szerintem mostanában már nem olyan, mint rég. Már egyáltalán nem úgy hajt, mint kellene. Persze, ígyis olyan alapvető tudása van, hogy ha nem erőlteti meg magát, akkor is párszor villan, de mostanában még meg se izzad. Emlékszem, anno 18 évesen hogy hajtott az Udinese ellen, az első BL-meccsén, de most már mintha kikupálódott volna.
Félek, hogy hasonló lesz a sorsa ha megnyeri az aranylabdát mint Kakának, Nedvednek, Shevcsenkonak, R10-nek és a többinek.... :roll:
Bayern meccs, tegnap a mi szögletünk után a félpályánál "mentett", és akadályozott meg kontrát. Santander, Malaga, Mallorca Copa del Rey...
.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.12. 09:34:39

socio66 írta:Azt hiszem ez volt az első kihagyott büntetője az évben,ehhez mérten vicc,az a hangnem,amit használsz,mindorokke_barca..
Ő is ember,hibázhat,főleg egy ilyen hőfokú meccsen,teljesen jogtalan mindenféle kritika vele szemben.
Így van, maximálisan egyetértek Veled!
A hangnem, a stílus, amit itt egyesek megengednek maguknak egy 2-0-ra megnyert meccs után Messivel szemben, az kritikán aluli, és nehezen érthető. Jó hogy nem az eladását szorgalmazzák már itt egyesek...Egy könnyedén megnyert, sima meccsen kihagyott egy büntetőt, máris szidni kell, övön aluli jelzőkkel kell illetni! Itt páran nagyon el vannak tévedve!

m_b!
Ajánlom figyelmedbe a youtube-ot, talán megtalálható rajta, hogyan lőtte anno Novák Dezső a büntetőket. Volt amelyik alig vánszorgott el a gólvonalig, és gól lett belőle. Most kihagyott egy büntetőt Leo, essünk neki. Így van! Gratulálok!

Stelios nevű fórumer véleménye pedig egyszerűen dilettáns, abszurd és ambivalens érzéseket ébreszt bennem. Komolyan, vicc kategória ez a vélemény, nagyfokú hozzá nem értésről tanúskodik. Talán szerényebben kellene a véleményt megfogalmazni. :roll:
Kép
Entonii8
Barça B

2009.04.12. 09:03:57

mindorokke_barca írta:Szegényke? Hát már nehogy... Aki ilyen flegmán rúgja a 11-est az megérdemli. Várt, hogy induljon el a kapus, és majd lazán begurítja a másik oldalra.... Hát nem mozdult... Szégyen, hogy a világ jelenlegi legjobb labdarugója olyan 11-est rúg, hogy a kapustól még csak ki sem pattan. Ez jelzi a lövés erejét...Büntetőt nem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni. És ha egy ilyen büntetőn múlna mondjuk a BL sorsa? Ne takarózzunk azzal, hogy akkor nem így rúgná, mert mindig így lövi.
Hmmm..nekem pont Messi büntetői tetszenek a legjobban... senki nem rúgja úgy mint Ő. Igaz,h tegnap kihagyta..de talán a 2. 11-es amit kihagyott a pályafutása alatt...és nem 2-t rúgott.... a másik,h ha láttad a koncentrációt az arcán..akkor nem mondanád,h flegmán rúgta...
Nem álmodozni kell...
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.12. 08:55:21

Nem értem miért lenne jogtalan a kritika? Élvezem,hogy vannak játékosok akik a szemetekben Szentek és sérthetetlenek és ha bárki kritikát fogalmaz meg vele kapcsolatban annak neki kell esni. Ami istenítés megy itt a jól sikerült meccsei után szerintem ugyanolyan joggal meg lehet említeni a hibáit is. Nem volt fontos pillanat? Pár másodperccel később 2-1 lett, csak szerencsére a bíró nem adta meg... Nem kicsit izgalmas 10 perc elé néztünk volna....
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.12. 08:29:42

mindorokke_barca írta:Szegényke? Hát már nehogy... Aki ilyen flegmán rúgja a 11-est az megérdemli. Várt, hogy induljon el a kapus, és majd lazán begurítja a másik oldalra.... Hát nem mozdult... Szégyen, hogy a világ jelenlegi legjobb labdarugója olyan 11-est rúg, hogy a kapustól még csak ki sem pattan. Ez jelzi a lövés erejét...Büntetőt nem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni. És ha egy ilyen büntetőn múlna mondjuk a BL sorsa? Ne takarózzunk azzal, hogy akkor nem így rúgná, mert mindig így lövi.
Nézd, Riquelme anno mindig nagyon magabiztosan lőtte a 11-eket, nem nagyon szokott hibázni. De csak 1x kellett volna fontos pillanatban a BL elődöntőben berúgnia, akkor kihagyta. Na ő ezért nem volt soha, és nem is lesz nagy játákos.
Messi viszont a fontos büntetőket be szokta rúgni. + rúgná inkább Etoo? Hát inkább ne, nagyon gólérzékeny a gyerek, de több 11-st hibázott már mint a csapat összesen. Messinél most nem mozdult a kapus, ez van. Ha anno Panenka 11-nél sem mozdul el, akkor egy legendás pillanattal most kevesebb van, de nem igy lett. Az igaz, h Messi nem jól csinálta, sztem csak akkor guritson, ha már látja, h a kapus már elmozdult. Ha nem mozdul el, még az utolsó pillanatban is lehet abba a 11-be erőt adni. A másik lehetőség meg ugye ha előre eldönti hova rúgja, és megküldi keményen. De ez sem vezet mindig célra.
socio66

2009.04.12. 08:22:19

Azt hiszem ez volt az első kihagyott büntetője az évben,ehhez mérten vicc,az a hangnem,amit használsz,mindorokke_barca..
Ő is ember,hibázhat,főleg egy ilyen hőfokú meccsen,teljesen jogtalan mindenféle kritika vele szemben.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2009.04.12. 08:12:52

Szegényke? Hát már nehogy... Aki ilyen flegmán rúgja a 11-est az megérdemli. Várt, hogy induljon el a kapus, és majd lazán begurítja a másik oldalra.... Hát nem mozdult... Szégyen, hogy a világ jelenlegi legjobb labdarugója olyan 11-est rúg, hogy a kapustól még csak ki sem pattan. Ez jelzi a lövés erejét...Büntetőt nem lehet kivédeni, csak rosszul rúgni. És ha egy ilyen büntetőn múlna mondjuk a BL sorsa? Ne takarózzunk azzal, hogy akkor nem így rúgná, mert mindig így lövi.

Az meg egy vicc, hogy nem törlik el a lapját annak ellenére,hogy beismerték, hogy valóban szabálytalanság volt. Pep eltiltása renben van, az indokolt és helyes, túlzottan elragadtatta magát, de hogy mi értelme volt meghagyni Leo lapját, érthetetlen
Andrisveres
Jugador d'estrella

2009.04.12. 02:22:51

Nem törlik el a sárga lapját? Ez milyen undorító csalás? :x
vlxe
Capitá del Barça

2009.04.12. 00:59:16

Engem pl nagyon nem érdekel, hogy egy olyan meccsen is, mint a tegnapi, hogyan is teljesített. Az eredményjelzőn 2-0 volt a meccs végén és a kihagyott tizenegyes bárkivel megeshet és meg is esik. Volt ma pár olyan passza, nem tom hányan emlékeztek rá mikor ballal benyomta a védők mögé Henrynak. Azt csak ő tudja úgy ahogy odarakta senki más. Jó látni Leo játékát. Sokan kritizálják de a bl-ben meg észre lehet venni mennyire is odateszi magát. Messi mára megtanulta mikor mennyi kell a tudásából. :wink:
Kép
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.12. 00:34:36

Szerintem mostanában már nem olyan, mint rég. Már egyáltalán nem úgy hajt, mint kellene. Persze, ígyis olyan alapvető tudása van, hogy ha nem erőlteti meg magát, akkor is párszor villan, de mostanában még meg se izzad. Emlékszem, anno 18 évesen hogy hajtott az Udinese ellen, az első BL-meccsén, de most már mintha kikupálódott volna.
Félek, hogy hasonló lesz a sorsa ha megnyeri az aranylabdát mint Kakának, Nedvednek, Shevcsenkonak, R10-nek és a többinek.... :roll:
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.11. 22:13:21

Ajj. Nyugi már. Kihagyott egy büntetőt... A legjobbakkal is megesik. Ez most nem nagy szám volt. Ami nagy szám volt, az Puskás kihagyott büntetője a Jugók ellen '52-ben (végül ynertünk, szal mind1! :P)! Na az probléma volt, ezt csak elnézte. Megesik.
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.11. 22:11:39

Szerintem nem az első így elvégzett büntetője, csak eddig a kapus másik irányba ment. Most nem, ez van. Mondjuk én nem láttam annyira letörtnek, egész meccsen halvány volt, de addig örüljünk, amíg Lyonok és Bayernek ellen villog, és a Recre ellen nem megy neki. :) Kedden pihenhetne, mert a jövő heti madridi kiruccanás kemény lesz, nem ártana egy friss Messi.
Messike
Barça B

2009.04.11. 22:07:53

Szegénykét úgy sajnálom!!2-0ra nyertünk ami tök jó, és ő mégis ilyen szomorúan fut le a pályáról!!:(:( pedig tényleg bárkivel megeshet, hogy kihagy egy bűntetőt!!!:(:( és ahogy utána látszott , hogy próbálkozik helyrehozni.....nah ő igazi focista!!!!!!!!
Csak ne lenne most szomorú.....:(:(

Messi FOR EVER!!!
Messi the best!!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.11. 22:07:27

Messi ma picit halványabb volt, de nem lehet mindig a topon lenni, és ezer százalékot nyújtani. Kihagyta a büntetőt? Van ilyen, mással is előfordult. Nem szabad rá sem haragudni, sem bántani, sem egy rossz szóval illetni!
Bátorítani, szeretni, ölelni kell, a tenyerünkön hordozni. Egy zseni.

Szép volt Leo!
Szeretünk Téged!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.04.11. 22:05:44

Fecooo írta:bár sokaknak nem tetszett Messi produkciója, mégis van rosszabb dolog vele kapcsolatban :(

olvassátok el! :x :x :x :x

http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... 30807.html

rohadék korrupt banda! :evil: :x :x
Nem lep meg. Ha felmentenék őket, akkor elismernék h hibázott a bírájuk. Egyeseknek úgynézki megéri h többszázezer ember szidja őket, csak közbe a büszkeségükön ne essen folt. :x :x :x
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2009.04.11. 22:01:56

Nem ez volt elete mecse, de nem is volt ra szukseg ma! a legjobbat magabol az igazan fontos mecseken hozza ki. az, h kihagyta a buntetot mindenkivel megeshet, a lenyeg a 3 pont!!
Válasz küldése