Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
gorkmc
Barça C

2012.04.26. 16:40:37

Nem lenne bölcs dolog most lelépnie Pepnek. Onnantól kezdve rajta lenne a bélyeg, hogy amint "süllyed a hajó" menekül, és csak addig volt jó edző, amíg "maguktól" jöttek a sikerek.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.26. 16:24:29

Tdavid írta:Jobban szíven ütne Pep távozása, mint az hogy kiestünk a BL-ből.

Viszont ha valóban távozik nálam 3+1 név szerepel.
1,Bielsa
2, Emery
3,Luis Enrique
+1, Tito
Én Wengert is elnézegetném itt... Sőt Ancelottit is. Bár nem tudom ők mennyire jöhetnek számításba egy esetleges Pep távozáskor.
Tdavid
Entrenador del Barça

2012.04.26. 16:18:48

Jobban szíven ütne Pep távozása, mint az hogy kiestünk a BL-ből.

Viszont ha valóban távozik nálam 3+1 név szerepel.
1,Bielsa
2, Emery
3,Luis Enrique
+1, Tito
Kép
samy85
Capitá del Barça

2012.04.26. 16:13:36

Ha adott esetben 1 új trénert kellene keresni, akkor szerintetek ki lenne erre a feladatra alkalmas? mert szerintem Tito, és még J.C. az akit én talán eltudnék képzelni! mást nagyon nem! esetleg Luís Énrique! De hogy jelen pillanatban Pepnél nincs jobb az tuti... csak hosszabbítson!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.26. 16:12:02

Bányász írta:
Remélem a hír komolysága olyan szintű, mint ahogy meg lett benne említve Villa-Boas, mint az egyik legesélyesebb edző Pep távozása esetén.
Miért egyébként Villas-Boassal mi a baj?Volt szerencsém pár Porto meccset megnézni amíg Ő volt a trénerük és azokon a meccseken rendre attraktív támadó focival rukkolt elő a Porto.A Chelseanál meg szerintem egész egyszerűen megbuktatták.Én nem dőlnék a kardomba ha Pep esetleges távozása esetén megpróbálkoznánk a portugállal.

Akit még szívesen látnék a csapat élén az Unai Emery.Szerintem ő is próbál attraktív focit játszatni a fiaival és ez azért sokszor sikerül is neki.Ugye párszor a Barca ellen is fociztak.És tényleg fociztak ez pedig nagy pozitívum.A két csapat kerete meg kb összehasonlíthatatlan.Meg egyébként bírom a habitusát.

Esetleg még szóba jöhet Bielsa vagy Klaus Topmöller esetleg Werner Lorant... :wink:
Caparros, Bielsa, hirtelen ők ketten jutnak eszembe.

Szerintem Villa-Boas egyáltalán nem tudta kezelni a sztárokat Londonban, egy általad említett edzőbuktatás nekem elég indok. Bár tény, ezzel a Chelsea-vel nagyon nehéz támadó focit játszani. Ide vagy olyan edző kell, aki érti/érzi a Barca fociját vagy tapasztalt, aki nem roppan meg az eredménykènyszer alatt.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.26. 16:08:56

Subinho írta: ha a 4-3-3-at felváltaná a 2000-es évek végén látott milanos rombusz formáció, vagyis busi - xavi, ini - messi - villa, alexis, így elől 2 gólvágó, a kp- n 2 szervező köztük meg egy korlátlanul mozgó, a kp és a támadók között lévő messi, mint az akkor milanban pirlo és seedorf előtt, de sheva és inzaghi mögött lévő kaká. ezt a 3-4-3-at el kell felejteni.
igen, igen, igen. kár h nem fog megtörténni :? nálunk mindenki a 4-3-3-as rendszert tanulja, ugye már a kicsik is.. amivel nem lenne baj, de így hogy feltétlen messinek kell középen lenni, akadozik a gépezet. jol irtad, mindenki a középpályán tolong, nincs csatár. ugyis mindig mindent középen erőltetünk, ehhez még a rombusz is menne :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2012.04.26. 16:01:51

Remélem a hír komolysága olyan szintű, mint ahogy meg lett benne említve Villa-Boas, mint az egyik legesélyesebb edző Pep távozása esetén.
Miért egyébként Villas-Boassal mi a baj?Volt szerencsém pár Porto meccset megnézni amíg Ő volt a trénerük és azokon a meccseken rendre attraktív támadó focival rukkolt elő a Porto.A Chelseanál meg szerintem egész egyszerűen megbuktatták.Én nem dőlnék a kardomba ha Pep esetleges távozása esetén megpróbálkoznánk a portugállal.

Akit még szívesen látnék a csapat élén az Unai Emery.Szerintem ő is próbál attraktív focit játszatni a fiaival és ez azért sokszor sikerül is neki.Ugye párszor a Barca ellen is fociztak.És tényleg fociztak ez pedig nagy pozitívum.A két csapat kerete meg kb összehasonlíthatatlan.Meg egyébként bírom a habitusát.

Esetleg még szóba jöhet Bielsa vagy Klaus Topmöller esetleg Werner Lorant... :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.26. 15:42:12

Furcsállnám, ha távozna, nem most jött el az ideje annak, h elmenjen, egyáltalán nem így érzem. Egy BL győzelem után max., a csúcson, stílusosan, nem "bukott" vezérként. Ezt mindenki értse jól.
Subinho
Director del Fútbol

2012.04.26. 15:32:37

nagyon kíváncsi vagyok mi lesz. állítólag ma, vagy holnap kiderül... ha marad, sztem jövőre több szerkezeti változtatás kell, mert ez a felállás, amit az utóbbi időben tolunk, nem jó! sok a középpályás, kevés az igazi támadó! kell messi elé/mellé egy igazi gólvágó! azt sem bánnám, ha a 4-3-3-at felváltaná a 2000-es évek végén látott milanos rombusz formáció, vagyis busi - xavi, ini - messi - villa, alexis, így elől 2 gólvágó, a kp- n 2 szervező köztük meg egy korlátlanul mozgó, a kp és a támadók között lévő messi, mint az akkor milanban pirlo és seedorf előtt, de sheva és inzaghi mögött lévő kaká. ezt a 3-4-3-at el kell felejteni.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.26. 15:08:10

HAnonymus írta:
barcami írta:...és az érdemtelenül elveszített utolsó bajnoki miatt írtam ezt.
WTF?! :shock:
"...és a megérdemelten elveszített utolsó bajnoki miatt...."
Gondolom így szerette volna írni, mert sajnos ez tükrözi a valóságot.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.26. 15:05:47

hady írta:Szoval megy.....Koszonjuk Master, tovabbi sok sikert!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Április 1-je elmúlt Hady, ez WTF?

Bár marca-n van egy cikk, de egy b... szót nem tudok spanyolul. De mintha csak annyit írna, h megszületett a döntés, amit holnap közölnek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2012.04.26. 15:13:26-kor.
hady
Director del Fútbol

2012.04.26. 15:02:31

Szoval megy.....Koszonjuk Master, tovabbi sok sikert!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
HAnonymus
Entrenador del Barça

2012.04.26. 11:57:20

barcami írta:...és az érdemtelenül elveszített utolsó bajnoki miatt írtam ezt.
WTF?! :shock:
zsoltfree
Capitá del Barça

2012.04.26. 11:55:37

Nem tudtam ezt igazán hová írni, de mivel ő is benne van ezért ide jön:

Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményükért!
Én igen is büszke vagyok rájuk. Nem lehet minden évben kupát hazavinni. Igen reális esélyünk lett volna a BL-re és a bajnokságra is, pont úgy ahogy a Rijkard idején az utolsó 2 évben is a bajnokságokra, de nem jött össze. A foci már csak ilyen. Az a nagy büdös helyzet hogy egy ilyen sikeres 3 év után akkor sem szólhatnánk semmit sem ha egy Gamper-kupát sem nyernénk.

Ezekből a vereségekből kell építkezni jövőre. Az idei bajnokikon már csak annak drukkolok hogy Messi legyen gólkirály! Minden idők aranycipőse lehet, amit ha valaki akkor ő nagyon megérdemelne! Ha már Ronaldonak ott lesz a bajnokság, Messi remélem megnyeri ezt. Ellenfeleink papíron erősebbek, és csak 1 gól a hátránya.

Lehet engem megkövezni, de nem bánnám annyira ha a kupát is elvesztenénk. Gondoljunk bele. Idén az még 2 Madidi meccs, így augusztusban. Ez egy EB után annyira nem hiányozna ilyen hosszú szezon után senkinek sem. Messi szerintem az utóbbi 5 évben nem pihent egy egész nyarat. Most ő kipihenhetné nagyon magát. A spanyol különítmény nem annyira, de nem lenne baj ha a bajnokság előtt még lenne egy ilyen leterhelő oda visszavágós el classicó. Idén ugye úgy kezdték a szezont hogy a szezon előtt 3 tétmeccs pluszban, aztán a klub vb-n még 2 meccs decemberben, aztán a spanyol kupa is megterhelő volt Osasuna, Madrid, Valencia ellen.

A következő évben lehet egy "pihentetőbb" évük, némileg kevesebb meccsel, valamint nagyon nagy motiváltsággal, mivel visszavágni a ligáért és a BL-ért.

Igen lehet kárörvendőnek hívni, de nagyon drukkoltam a Madrid ellen tegnap. Ha már egy APOEL-t kifognak, és gyakorlatilag az első valamire való csapat ellen is így játszanak akkor ne menjenek döntőzni. Viszont a Cheslea remélem kikap a döntőben mert ők sem érdemelnek serleget. A Bayern nyerje szépen meg. A Chelere is nagyon megharagudtam már megint. Egyébként ha a londoniak nem nyerik meg a döntőt akkor sanszos hogy jövőre nem indulnak BL-ben. Nem is oda valók.

Végül a csapat jövője. Mindenek előtt a MESTER remélem marad. Ezt a munkát kell a jövőben is vinni tovább. A csapat gerince, sztárjai maradnak szerintem. A kiegészítő emberek közül számítok egy kis mozgásra távozók részéről. Érkezők nem tudom lesznek e egyáltalán, talán a hátsó szekcióba lehetne nézni valakit. Azért ne felejtsük hogy ha Villa és Affelay felépül végre sikeresen akkor az 2 igazolással felér. És év közben a padunk azért elég hosszú lett a fiatalokkal. 30 milliónál drágább igazolásra nem számítok. Talán ha egy kezdő hátvédnek szánt játékost szeretnének akkor lehet, de nem fogadnék rá.

Hajrá BARCA
miihii
KHAL

2012.04.26. 11:08:37

LG írta:
sura írta:Kihült házasság esetén mi a teendő? Párterápia? Új szerelem?
Egy nagyon boldog, harmonikus, négy éves házasság nem hinném, hogy az első nehézségek után kihűlt lenne. Persze lehet új szerelemmel próbálkozni, csak nehogy pár hónapon belül már a régit sírjuk vissza.
Így igaz.Annál lángolóbb még mindig ez a szerelem,h beadják a válópert,mert néhány éjszakán nem jött össze a mutatvány,mert "fáj a feje" a párnak ;)

Egyébként a terápia sztem nemes egyszerűséggel a pihenés lenne,a feltöltődés.Csak ez meg sajna sokaknak nemigen fog megadatni...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.26. 10:03:11

sura írta:Kihült házasság esetén mi a teendő? Párterápia? Új szerelem?
Egy nagyon boldog, harmonikus, négy éves házasság nem hinném, hogy az első nehézségek után kihűlt lenne. Persze lehet új szerelemmel próbálkozni, csak nehogy pár hónapon belül már a régit sírjuk vissza.
barcami
Jugador del Barça

2012.04.26. 08:52:31

Messidona10 írta:
Zibra16 írta:Vagyis hozni kellene egy középcsatárt ?
Nem feltétlenül gondolom így. Én nagyon bízom Villában, és abban, hogy hátha kipróbálja őt középen. Azt, hogy egy 2 méteres izomembert oda előre igazoljon a csapat, szinte kizártnak tartom, éppen a mester miatt. Sánchez sem elveszett azon a poszton, meg ugye Villa. Velük egyedüli probléma a magasságuk, ami most úgy tűnik, hogy hiányzik, de nem tudom, mennyivel lenne jobb, ha ott valaki égimeszelő futkorászna.
barcami írta:Nagyon fájó ez a két címvesztés.
Nem mondanám címvesztésnek, hiszen az eddigi sikereket nem vehetik el, míg az idei sorozatokban nem született siker.
Bár igazad van, a befektetett energia, és a bl elődöntőben verhető ellenfél és az érdemtelenül elveszített utolsó bajnoki miatt írtam ezt.
sura
Jugador d'estrella

2012.04.26. 05:08:23

Kihült házasság esetén mi a teendő? Párterápia? Új szerelem?
dudu0209
Barça B

2012.04.25. 21:06:37

Zsolti írta:Szia Dudu!
Szeretném megkérdezni, hogy mi volt ebben a fociban olyan hű de gyönyörű??
Az, hogy ötlettelenül passzolgattak percekig a Chelsea térfelén, aztán ha blokkoltak a kékek, kezdték újból???

Pepnek maradnia kell, de jó lenne, ha kinőné a kliséit..
Nem kell a Barcából katalán válogatottat csinálni, se nem erőltetni a 3-4-3-t, ami halva született ötlet...+ kell egy center a csapatba, Messit meg vissza a szélére!
Nem igazán tetszett a stílusod (nekitámadni a másiknak?), amit az első sorokban megütöttél. Szerintem nem voltam Veled tiszteletlen, így ezt kölcsönösen el is várnám a jövőben. Ha esetleg nem kötegedésből, fogalmaztál úgy ahogy, akkor bocs, hogy túlreagáltam... de nálam a VITA nem letorkolást jelent...

Aztán leszögezném, hogy nem gondolom, hogy elvakult szurkoló lennék. Az a játék amit játszottunk tegnap szerintem szép volt, de elfogadom természetesen az ellenvéleményeket is.
Kb. 15 éve focizom és tudom milyen játék ez. Gondolom sokan vagytok hasonló cipőben (régóta fociztok) és ha így van akkor tudnotok kell, hogy milyen az, amikor 25 m-re a kaputól 11 (10) ember védekezik 90 percen keresztül (persze ez alapvetően a mi játékunkból is adódik, de a Chelsea egyébként sem akart mást csak kivédekezni)... Emellett pedig kb. 2-3 félidőt úgy játszottunk, hogy kiesésre állt a csapat, ami szintén a kontrázó csapatoknak kedvez, így nem is mehettünk fejjel a falnak.
A fentiek tudatában kijelenthető, hogy a fiúk (2 meccs alatt) lőttek 2 gólt, 4 kapufát és kialakította még vagy 4-5 ziccert (és még emellett is voltak esélyeink a góllövésre). (ITT JEGYEZNÉM MEG MINDENFÉLE LENÉZÉS NÉLKÜL - CSUPÁN A TÉNYEKET KÖZÖLVE - HOGY A CHELSEA -NEK 4 IGAZÁN NAGY HELYZETE VOLT ÖSSZESEN). Igaz ebből 3-at belőtt). Ha csak a kapufák bemennek nálunk (tudom, hogy nincs ha a fociban SEM) +3 góllal tovább jut a csapat. És ha így lett volna, akkor valóban mindenki (vagy a többség) elégedett lenne a csapat teljesítményével.
Szóval kb. 10 hatalmas gólhelyzetünk volt a BL elődöntő oda-visszavágóján. Ez még egy jelenleg talán gyengébb Chelsea ellen sem rossz teljesítmény nálam. Persze ezt a játékot gólra játsszák így a betömörülő Chelsea nem érdemtelenül győzött és már gratuláltam is a Chelsea-s ismerősömnek... (viszont tény, hogy a játék képe egészen mást mutatott, mint az eredmény).
Aztán "klisék"... Ezeket nem kliséknek mondanám (mellesleg ezekkel a "klisékkel" nyertünk 10-en x trófeát 4 év alatt!), inkább egy szemléletmódnak, de nem akarok vitát szítani, ezért nem mennék bele:) (És persze támogatom, hogy bővíteni kéne a taktikai repertoárt)...

Összegzés képen: a gyönyörű focit inkább úgy általában gondoltam a Barca játékára (lehet rosszul fejeztem ki magam korábban), DE ETTŐL TARTOM, HOGY JÓL JÁTSZOTTUNK a Chelsea ellen is. Persze nagyon hiányoztak a gólok azért... de az utóbbi 3 meccs játékát nem tartom rosszabbnak, mint az ez évi ÁTLAG teljesítményünket, csak most nem ment be, ami beszokott.
Na de mint feljebb írtam az enyém is csak egy vélemény a sok közül...
És hogy ne csak OFF legyen PEP MARAD! NINCS VITA:)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.25. 20:37:14

Először is szerintem is Pep tökéletes egybe tud forrni a csapattal!Mint már írtam lehet szakmailag nem ő az etalon, de olyan egységet alkot a csapattal, hogy ez még erősebbé teszi a gárdát!

Én nem lennék rá mérges, vagy csalódnék benne ha azt mondaná itt a vége, mert ezt csak ő tudja, hogy érez-e magában annyit, hogy ismét megnyerjen mindent!
Amúgy ez az idény gyakorlatilag apró dolgokon múlt, s nem is mondanám, hogy egy gyenge idény, sőt még ott a kupadöntő, ami lehet sőt biztos nem olyan rangos mint a bajnoki cím vagy akár a BL, de a múlt alapján is kijelenthető, hogy azért ez a klubnak igenis fontos, hogy a kupában sikeres legyen a csapat!

Visszakanyarodva, Guardiola nem lesz a szememben kevesebb ha nemet mond, s odébb áll, vagy csak elmegy kicsit pihenni!Mert ne felejtsük rajta is óriási a nyomás, s azt látom, hogy a csapat mellett ő is mentálisan megtört!És azzal, hogy belátja hibáit, s úgy gondolja, hogy a csapatnak azzal tesz jót, ha új arculat következik, talán még nemesebbé teszi Pepet!

Persze mint írtam maradjon, de hangsúlyozom nem "megfutamodás" lenne, egyszerű racionális érvek mutathatnak arra, hogy Pep letészi a lantot!
De azért maradj Msiter, mégiscsak jobban fest a tökéletesre vasalt ing+zakó, mint a tréningnaci ott az oldalvonal mellett! :D
Kép
Kép
Kép
Faust
Madridista

2012.04.25. 20:24:44

Madridistaként azt várom Peptől, hogy hosszabbítson. Bár bizonyított eddig is nem keveset, most, és jövőre kell megmutatnia, hogy mekkora edző is valójában. A világ felett könnyebb kormányozni, mint a lejtőn felfelé.

De szerintem hosszabbít, nekem nagyot zuhanna a szememben, ha nem így tenne. :)
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.04.25. 20:18:10

Én is azt várom, hogy most, mikor egy olyan szezont zárunk, ahol kevesebb siker ér minket, mint máskor (bár az eddigi 3 címnek, amit nyertünk idén, más csapatnak éveket kell várnia, itt meg "kudarcnak" tekintjük, hogy nincs liga, nincs BL, de itt mások az elvárások), maradni fog Pep. Ha van benne kurázsi, akkor összekapja magát, összekapja a csapatot, megerősíti a következő szezonra és dacból nekiáll újra elhódítani a kupákat, amik idén másé lesznek. Ha pedig belefáradt már, akkor át kell adni a stafétát másnak, aminek az lehet a veszélye, hogy a sikerkorszak egy időre elkerülhet minket.

Én azt várom, maradni fog és megmutatja jövőre a világnak, hogy még mindig az FC BARCELONA A VILÁG LEGJOBB CSAPATA!!!
Kép
Kép
Kép
ronaldinho89
Capitá del Barça

2012.04.25. 20:08:14

Ma már postoltam egyet az FCB topicba, ide pedig azt hogy most sokan arra számítanak hogy most nem hosszabít Pep, de pont az lenne most a tökös dolog Tőle hogy nem azt mondja, hogy pihennie kell, meg már nem tud motiválni hanem igenis megmutatja, hogy jövőre pár ujítással (taktikai elemek, igazolások?) újra visszakerülünk a "trónra". és ami a legjobb szerintem: emberek a mi kedvenc csapatunk elérte azt hogy ha fin.gik egyet akkor is mindenki Rólunk beszél! Kiestünk a BL-ből, valszeg nem lesz bajnokság sem, a közösségi portálokon mindenki erről beszél, persze a tudatlan ellendrukkerek tömkelege főleg, a NSO.hu főoldalán nem a mai Real-Bayern szerepel elől hanem a mi meccsünk statisztikai elemzése! nem lesz itt semmilyen korszakváltás, ezek a játékosok jövőre is itt lesznek és még nagyobb elánnal vetik bele magukat az edzésekbe a meccsekre, én abszolute bizakodóan tekintek a jövőbe!
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.25. 19:44:41

Én hasonló tökös bejelentést várok tőle a napokban:

"Természetesen maradok, újabb 1 évet írunk alá a klubbal, jövőre pedig szeretnénk újabb címeket szerezni. Mától a kupadöntőre koncentrálunk, nagyon szeretnénk megnyerni, megköszönvén szurkolóinknak a szezont."

Ne legyen már elvárás vele szemben, h minden kupát megnyerjünk, mikor korunk nagy csapatai ez EL-ben szerepelnek, mások kikapnak Hoffenheimben.

Kedvelem őt, látható, h a motivációval nem volt gond egyik Cheslea meccsen sem, a sors visszaadta nekik 2009-et, nincs itt többről szó.

Előbbi azért nagy szó ám, ha azt vesszük, h pl. a spanyol játékosok mindent megnyertek (többször is), amit futballista megnyerhet, Messi minden egyéni címet begyűjtött, amit lehet, télen pedig pénzzel is tüzelhetnének, mert annyi van nekik.

A futballban hosszútávon kiegyenlítődik a szerencse és a bírói tevékenység is, ezt csak azon fővárosi csapatok nem értik/bírják elviselni, akik évek óta nem nyertek semmit, pont annyit, amennyit megérdemeltek. Valszeg nekik ebben az időszakban kompenzáltak.

:)
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.04.25. 19:22:13

Barcaman14 írta:A tegnapi vereségnek számos mentális oka lehetett. A helyzetkihasználásnak motivációs okai nincsenek, viszont a dekoncentráltságra visszavezethető. Már a Chelsea ellen is ez volt a gond. Fáradt a csapat, és ugyan sikerült a bajnokságban visszajönni 10 pontról, de a szezon egészében nagyon sokszor volt érezhető hogy kissé már fásultak vagyunk. Ez pedig törvényszerű, ahogy az is hogy nem nyerhetjük 6-7-éven keresztül folyamatosan a Clásicókat, és a bajnoki címeket sem. Ez a legtöbb esetben már törvényszerű lett volna a 2. év után is, de ettől különleges Pep! Itt vagyunk a Pep-éra negyedik évében. A BL-t tekintve még történelmet írhatunk, a spanyol kupától egy hajszál választ el minket. Az pedig hogy sikerült visszajönni 10 pontról 3 ilyen év után, elképesztő és ez mind mind Pep érdeme. Mert tény, hogy iszonyatosan nagy dolog hogy egy ilyen generáció jött össze, de a legjobb arcukat Pep segítségével tudták megmutatni.

Benne van az is hogy kopott a motiváció, de nem drasztikus mértékben ezért is értelmetlen azt mondani hogy a tegnapi vereséggel egy korszaknak vége! :roll: Biztos vagyok benne hogy azzal hogy gyakorlatilag elveszítettük a bajnokságot, egyben egy nagy lökést is kap a csapat, és azért is megmutatjuk hogy még mindig mi vagyunk a legjobbak. Erre Pep a garancia!

Vannak hibái, ezek tegnap is megmutatkoztak, és már korábban is volt már rá példa, de számomra teljesen egyértelmű hogy maradnia kell, az okokat leírtam. Úgyhogy hosszabbítson! Viszont ez a bizonytalanság nem jó, úgyhogy ha kérhetném minél hamarabb! :)
Röviden ugyanaz a véleményem mint a hétvégi vereség után. A csapat elfáradt, és ez valamilyen szinten a sport törvényszerűsége. Ez van, előbb utóbb várható volt hogy elbukunk, ez most így sikerült 1 héten belül, ami kissé szerencsétlenül jött össze. De a korszaknak szerintem közel sincs vége. A csapat nem leeresztett, csak elfáradt. Még mindig rengeteg potenciállal rendelkezünk, és ebből a-most már kijelenthetjük sikertelen idényből-sok pozitívum is származhat a jövőre nézve. Biztos vagyok benne hogy nincs még itt vége semminek, és jövőre ugyanott folytatjuk, egy leheletnyi szusszanás után, ami talán már kellett is, még ha igen fájóra is sikerült. Csalódott vagyok, de nem vagyok dühös a csapatra és Pepre sem.

Viszont ahhoz hogy jövőre folytassuk az utóbbi évek sikereit, én csakis Pepet tudom elképzelni. Nagyon bízom benne hogy hosszabbít, mert továbbra is nagy szükség van rá!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Válasz küldése