Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
valami olyasmi, hogy a Barca orvosai is megvizsgálták és nincs baja.K9 írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2009 ... ilbao.html Valaki le tudná írni a cikk lényegét?!Előre is köszi
Az én kezembe adták volna azt az üres csekket aláírva. Még az ük ük unokái is adósságban élnének utána, annyi nullát írnék amennyit még nem láttam. Szerintem nem szánalmasak. Teszik a dolgukat.Sanama írta:Azért azt az üres csekkes dolgot nem hiszem...
Szívesen. A visszavágón már biztosan játszik. Nagyon nem szeretem ezeket az amerikai túrákat. Az időeltolódás miatt is, meg plussz meccsek. Nincs elég meccsük? Augusztusban még 4 meccs vár a Barcára. Ráadásul szeptemberben Argentínába is utazik. Brazília ellen fognak játszani.Rewolution5 írta:vkinga írta:Tegnapi edzésen sérült meg. Ma Argentína Oroszország ellen játszik. Izomhúzódása van. Remélem, nem súlyos. Lehet, hogy vasárnap nem játszik.Rewolution5 írta:nemtudja valaki MESSI sérülésének idejét?![]()
![]()
![]()
kosz..
remelem azert a visszavgot eleri
vkinga írta:Tegnapi edzésen sérült meg. Ma Argentína Oroszország ellen játszik. Izomhúzódása van. Remélem, nem súlyos. Lehet, hogy vasárnap nem játszik.Rewolution5 írta:nemtudja valaki MESSI sérülésének idejét?![]()
![]()
![]()
Tegnapi edzésen sérült meg. Ma Argentína Oroszország ellen játszik. Izomhúzódása van. Remélem, nem súlyos. Lehet, hogy vasárnap nem játszik.Rewolution5 írta:nemtudja valaki MESSI sérülésének idejét?![]()
![]()
![]()
Remélem, ez lesz az utolsó, nem fognak később lesérűlni. Szüksége van a csapatnak rájuk. Ibra 19-én már játszhat, szerintem lassan Ini is. Henryt és Rafat nem tudom. Messinek izomhúzódása van, az edzésen sérült meg. Remélem, nem komoly. Diego Milito fog Agüeróval játszani az oroszok ellen. Jó lenne, ha minél hamarabb felépűlnének a játékosok, mert fontos mérkőzések jönnek.matyi25 írta:Ajajj... Leo Messi is kidőlt. Még el sem kezdődött igazából a szezon, de máris vagy fél tucat játékosunk sérült. Attól tartok ezzel idén problémánk lesz, így Fabregas érkezése még nagyobb prioritást kaphat.
Sérültek: Ibra, Messi, Iniesta, Rafa, Henry -- nem lesz ez így jó.
Ilyen 150 milliós ajánlatokat köpködnek a szánalmas hírportálok. Adjuk oda Messit egész Szaúd-Arábiáértbarcafan0911 írta:A Marca szerint a City egy bianko csekkel kereste fel Messi ügynökét, mondván a játékos bármennyit kérhet. Ha ez igaz akkor a City már súlyosan szánalmas.![]()
![]()
![]()
![]()
ut: Ez is mehetett volna a humor topicba.
global-soccer.eu-nBarcaádám írta:ezt hol olvastad???madmushroom írta:A Manchester City állítólag olyan megállapodást szeretne kötni a katalánokkal, amely szerint ha Lionel Messi valaha is távozna a Barcelonától, akkor a manchesteri egyesületnek opciós joga lenne rá.
A humor topicba is írhattam volna
ez még viccnek is rossz xD
ezt hol olvastad???madmushroom írta:A Manchester City állítólag olyan megállapodást szeretne kötni a katalánokkal, amely szerint ha Lionel Messi valaha is távozna a Barcelonától, akkor a manchesteri egyesületnek opciós joga lenne rá.
Úgy látszik a Citynél szeretik a kihivásokat.Nem értem az ilyen ajánlatokatmadmushroom írta:A Manchester City állítólag olyan megállapodást szeretne kötni a katalánokkal, amely szerint ha Lionel Messi valaha is távozna a Barcelonától, akkor a manchesteri egyesületnek opciós joga lenne rá.