Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szeretnék még én is belekontárkodni, ami mégis különbözővé tette a két gól közti párhuzamot az a labda "gubancból" való kihozatala volt Dinho által a lövés előtt, míg Messi elsétált a sorfal előtt, akik kíváncsian várták vajon a lövésből gól lesz-e?Fernando írta:Csak ott Dinho rüsztel lőtte el, itt Messi bal belsővel, de szép volt mindkettőStoichkov írta:a tegnapi második gólja (negyedik a barcának) engem ronaldinho milan ellen lőtt góljára emlékeztetett... tudjátok, amivel az utolsó percben megnyertük a meccset
Csak ott Dinho rüsztel lőtte el, itt Messi bal belsővel, de szép volt mindkettőStoichkov írta:a tegnapi második gólja (negyedik a barcának) engem ronaldinho milan ellen lőtt góljára emlékeztetett... tudjátok, amivel az utolsó percben megnyertük a meccset
Sokan mondják, hogy ahhoz VB-t kéne nyerni Argentinával, de kérdem én, mi köze van annak, hogy anemzeti csapattal mit nyer, ahhoz hogy kijelenthessük, hogy egyénileg senki se tudott nála többet nyújtani a pályán?Egyébként igazad van, még a pályafutása eleján jár, de ha hosszú évekig így folytatja, akkor szerintem nem kérdés hogy beelőzi Pelét.Fernando írta:Azért ezt ne hamarkodjuk el. Egyenlőre világklasszis.culinho írta:Akkor se lesz gond, ha 5-6 év múlva már megkopik a gyorsasága, első osztályú irányító lesz belőle. Egyszerűen Ő a világ valaha volt legjobbja focistája!
Azért ezt ne hamarkodjuk el. Egyenlőre világklasszis.culinho írta:Akkor se lesz gond, ha 5-6 év múlva már megkopik a gyorsasága, első osztályú irányító lesz belőle. Egyszerűen Ő a világ valaha volt legjobbja focistája!
nuansznyit sem fog számítani az,h a selejtezőkön hogy szerepelnek,még ha nem jutnak ki akkor sem. az más lenne,ha az EB ide számítana,de az tavalyhoz számított. ennek ellenére Xavi lesz a 2. mögötte, mert ő is nagyont gémelt egész évben.Ilúvatar írta:Értek a focihoz, no para tesóozsimiki írta:ha kicsit is értesz a focihoz, a Fifa,és Uefa nézőpontjaihoz,és tisztában vagy az eddigi történésekkel, múlttal, (márpedig értesz hozzá,és tisztában vagy) akkor ezt a feltételes módot elhagyhatnád, 101% hogy Ő kapja. Most borítékolható, akár mi is történjen az addigi hónapokban.
Leo Messi az aranylabdás. ez már májusban bizonyossá vált,de most még hozzátette azt az 1%ot is.De attól még van szorongásom, mivel ugye tudod, hogy Argentína nem szerepelt jól, s ezt is figyelembe veszik nemde?...
Értek a focihoz, no para tesóozsimiki írta:ha kicsit is értesz a focihoz, a Fifa,és Uefa nézőpontjaihoz,és tisztában vagy az eddigi történésekkel, múlttal, (márpedig értesz hozzá,és tisztában vagy) akkor ezt a feltételes módot elhagyhatnád, 101% hogy Ő kapja. Most borítékolható, akár mi is történjen az addigi hónapokban.
Leo Messi az aranylabdás. ez már májusban bizonyossá vált,de most még hozzátette azt az 1%ot is.
ha kicsit is értesz a focihoz, a Fifa,és Uefa nézőpontjaihoz,és tisztában vagy az eddigi történésekkel, múlttal, (márpedig értesz hozzá,és tisztában vagy) akkor ezt a feltételes módot elhagyhatnád, 101% hogy Ő kapja. Most borítékolható, akár mi is történjen az addigi hónapokban.Ilúvatar írta:Ő kellene hogy megkapja, mert rászolgált. Teljes mértékben.
Merész kijelentés ez.robi0327 írta: Igaz hogy Xavi egy nagyon jo jatekos de Messi job es ezt a golokal is bizonyitja.