chi omega írta:nincs igazatok, különösen abban, hogy messzebb jár a földtől. ahogy pl az európai szuperkupáért hajtott, az hihetetlen volt. a játék nem igazán ment neki, de harcolt minden labdáért, agresszív volt, vérszomjas, végül adott is egy gyönyörű gólpasszt, pedig nem egy jelentős kupáról beszélünk.
aztán elkezdte a bajnokságot, méghozzá hihetetlen formában. komolyan mondom, én még életemben nem láttam olyan jól játszani messit, mint az első pár meccsen, amikor szórta a gólokat, és gólpasszokat, szebbnél szebbeket.
a clasicon viszont remekül játszott a mezőnyben, a kapu előtt sajnos elátkozott mostanában.
Ez abszolút igaz, a bajnokság elején azon gondolkoztam, hogy mennyire egyszerű játék a futball Ennek az Embernek, és ha így folytatja vajon melyik csapat az, amelyiknek nem megy el a kedve már a mérkőzés elején?

Olyan "laza"-sággal és természetességgel JÁTSZOTT, mint még eddig soha, kár, hogy a válogatottban és környékén megkapta azt, ami nem illette meg, valószínűleg ez a "formahanyatlásának" legfőbb okozója.
Azt gondolom Nála talán nem a pihentetés a megoldás a problémára, mert mindig játszani akar! Úgy vélem folyamatosan fog javulni, előbb-utóbb a régi Messi visszatér közénk, el fogja ismét kapni a fonalat hiszen a helyzetek mindig megvannak, a cselek azért jobbára sikerülnek, megzörren az a háló egyre többször, csak játszania kell hozzá! Nagyon nagy GRATULA az aranylabdához, amit a szemünk előtt egyre javuló játékkal teljesen megérdemeltem nyert el "egyhangú pontozással"!

" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano