Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha hinnék benne azt mondanám karma, Dortmundban nem volt hajlandó edzeni, csak azért hogy kikényszerítse az átigazolását.recrea írta: ↑2021.06.21. 16:33:45Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
Nem tudom, csak kérdezem.
Ha mindezért nagyrészt ő a felelős, akkor megérdemli, ha nem ő, akkor a sors rendesen kicseszett vele. Egy biztos, én ilyet nem láttam még, pedig lassan 30 éve követem a focit.
nem, akkor ki kellene fizetni a maradék fizuját egy összegben, ami sosem fogja még annál sem jobban megérni, ha lejár a szerződése, és addig kapja a fizuját részletekben.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
Szerintem a sors kicseszett vele, ennyi sérülés után soha nem lesz belőle focista, nagy csapt nem fogja elvinni, mert minden lépése potenciális sérülést hordoz magában.recrea írta: ↑2021.06.21. 16:33:45Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.
Ha mindezért nagyrészt ő a felelős, akkor megérdemli, ha nem ő, akkor a sors rendesen kicseszett vele. Egy biztos, én ilyet nem láttam még, pedig lassan 30 éve követem a focit.
Ennél szerintem bármi jobb…az alapvető gond, hogy - feltételezem - pénzt szerettünk volna belőle látni, most “duplán” bukunk, az említett kötbért és a ki nem fizetett (igaz, mire?) vételárat.csababarca írta: ↑2021.06.21. 15:54:40Nem ismerem a szerződését, se azt, hogy mennyit keres, de nem járnánk jobban egy szerződésbontással, és azzal együtt esetleges kötbér megfizetésével?
Nem csak Ő, hanem Messi és Pedri sem a sajátjának! És ez nagyon sokat elárul a csapat morálról. Mész a bajnokságért minden gól közelebb hozza a trófeát és ilyen reakciók vannak, ha betalálsz! És ugyanez igaz, ha kapjuk őket! Mintha nem igazán foglalkoztatná őket. Szóval ez itt a gond. Pedig pár hónappal ezelött más arcukat mutatták. Mintha elkezdtek volna küzdeni egymásért aztán visszatért a nihil....Kivel/kikkel is???? No de ez már másik topic. Dembelere visszatérve ez az év megmutatta, hogy van benne perspektíva. Csak valami nagyon jó ajánlat (80-90 millió ajró)esetén kellene megválni tőle.
Korrekt. Az összteljesítményét joggal lehet kritizálni, hiszen elmarad attól, amit vártunk. De vannak akik akkor is be belerúgnak, amikor nem érdemli meg. A cikkiró is rendre lepontozza. Ki lett hozva nála, hogy SR jobb volt, mint ő.
Mondjuk nem mintha neked lett volna bármi érved.Csak beböfögtél ide egy nagy bölcsességet.Az áráról még mindig nem a játékos tehet,szóval jó dolog ezzel a dumával jönni csak elég unalmas.Ha mondjuk kihagyott volna 3 100%-os helyzetett azt mondom oké,de egy ilyen meccsen mikor nulla volt szinte mindenki őt elővenni,elég megmosolyogtató.menczel írta: ↑2021.05.09. 18:15:31
Nehéz vitatkozni valakivel akinek nincs érve. Mégegyszer a kedvedért az állítás, hogy egy százmilliós játékostól 5 méterre a kaputól jogos elvárás a gólszerzés.
De hogy ne legyen több off itt le is zárom a beszélgetésünket Petőfit idézve: "azzal az emberrel egyszer beszéltem és többször nem fogok beszélni, nehogy hamisnak tapasztaljam azon hitemet, hogy a bakonyi kanászok a legcivilizálatlanabb emberek a világon."![]()
Hajrá Barca
Nehéz vitatkozni valakivel akinek nincs érve. Mégegyszer a kedvedért az állítás, hogy egy százmilliós játékostól 5 méterre a kaputól jogos elvárás a gólszerzés.
Nem baj hogy nem tudsz szöveget értelmezni csak ne reklámozdelbandi írta: ↑2021.05.09. 11:19:39menczel írta: ↑2021.05.09. 03:50:47Utolsó mondatom: mások teljesítménye nem mentség... ; első (értelmes) mondatod: a legtöbb játékosunk.... Ne adj ilyen magas labdát...
Miért fáj azt belátni egyeseknek, hogy egy százmilliós játékos azért van itt, hogy a bajnoki döntőben 5 méterről be tudjon fejelni egy labdát?
Ezt a mondatot kell elfogadni, nem kell belemagyarázni mást, nem kell elővenni a többieket.![]()
Mondjuk sokat nem vártam tőled egy ilyen beböfögés után.
Szóval elővenni nem lehet mást,de őt 15 perc miatt igen.Logikus.
Mondjuk még felhozhatnád,hogy ha a pool ellen belövi BL-t nyerünk,ez koronázná meg igazán a szakértelmedet.
menczel írta: ↑2021.05.09. 03:50:47Utolsó mondatom: mások teljesítménye nem mentség... ; első (értelmes) mondatod: a legtöbb játékosunk.... Ne adj ilyen magas labdát...
Miért fáj azt belátni egyeseknek, hogy egy százmilliós játékos azért van itt, hogy a bajnoki döntőben 5 méterről be tudjon fejelni egy labdát?
Ezt a mondatot kell elfogadni, nem kell belemagyarázni mást, nem kell elővenni a többieket.