2021.05.10. 08:22:18
Nem igazságot osztani jöttem, én úgy látom a két dolog amin ment a vita nem zárja ki egymást.
Igen, illett volna betalálni onnan és eldönteni a meccset (Lásd Hazard akinek tré szezonja van de ott volt a Sevilla ellen amikor kellett).
Igen, gyenge volt az egész csapat, és Dembele ebben üde színfolt volt, aki legalább kis lendületet hozott. Tehát felesleges őt hibáztatni, nem rajta múlt. Ha több időt kap, lehet gólig is eljut, ami a többiektől nem volt várható addig. A legjobb támadónk volt a hétvégén, csereként beállva.
Egyébként idén Dembelé legnagyobb gátja Koeman volt. Végre nem volt sérült, formába lendülhetett volna, de nem kapott elég bizalmat. Pedig amikor játszott, érezhető volt hogy más sebességű játékos mint a többiek, jó értelemben.
Én teljes szakmai csődnek tartom, de idén ez nem rajta múlt, többször megmentett minket, és neki legalább még megvannak a tökei. 3-4-3-ban csatárt játszva ígéretes volt, nem értem mért vetettük el ezt a felállást. Ebben a rendszerben majd Fati lehet az isten egyébként (ha kipróbáljuk még valaha a 3-4-3at), Dembele kárára akinek itt nincs jövője.
Remélem lesz új edző, aki nem ad neki +1 év bizalmat, lehet hogy élne vele, bene van, de ettől a "+1 év türelmi idő" dologtól már hányingerem van, kezdjünk el már változtatgatni végre.