RA7 írta: ↑2020.09.13. 17:11:14
Nekem az már elég ha látom hogy elindukltunk egy úton.
Én semmilyen utat nem látok. Az, hogy 4-3-3 helyett 4-2-3-1-ben nézzük ugyanazt az ütemtelen semmit az nem út.
A játékosaink fele a Sevillaba kevés lenne, csak megkeresi egy kisebb ország pénzét, így eladhatatlan. Azokba a csapatokba amik ki tudnák fizetni, oda ilyen játékos nem kell.
Alena, SR, Busquets, Lenglet, Semendo, 10 évvel ezelőtt cserének is kevés lett volna.
Ilyen Firpo kaliberek be se kerülhettek a keretbe.
Aztán itt van Dembélé, Coutinho ás Griezmann, akik három láthatóan elszúrt igazolás, hihetetlen pénzért és fizetésért, nem tudunk velük mit kezdeni.
A nálunk kialakult játékostemetőt egyébként se lesz könnyű felszámolni.
Fati, de Jong, Puig, Trincao, tök aranyos meg minden ehhez hasonlóm de nem hiszem, hogy tacskóktól kell várni a szétesett Barcelona feltámasztását. Másrészt ha az lesz amit gondolok szerintem decemberre játszani se fognak.
Ide a kezdőbe, kéne minimum 4 posztra igazolás, hogy valami legyen, de láthatjuk, hogy nem tudunk senkit venni mert pénz az nincs.
Azon meg senki ne akadjon ki, hogy a 30 feletti játékosainkat ekkora bérigénnyel csak apróért tudjuk eladni. Pl. Rakitic brutál pénzbe fájt így is a Sevillának.
Teljesen meg vagyunk lőve, minden szinten.