Andrés Iniesta

¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Isten Éltessen Ini!
A legjobbakat neked!
Reméljük este ismét varázsolsz, vagyis ami csak úgy jön ösztönösen belöled
,
Mondjuk megérdemelné, ha az ő góljával győznénk ma este , és így lennénk ismét BAJNOKOK...
Szeretünk tökmag, csak így tovább...

A legjobbakat neked!

Reméljük este ismét varázsolsz, vagyis ami csak úgy jön ösztönösen belöled

Mondjuk megérdemelné, ha az ő góljával győznénk ma este , és így lennénk ismét BAJNOKOK...

Szeretünk tökmag, csak így tovább...

- Mihu
- Director del Fútbol
Az Isten sokáig éltessen Andrés
Remélem góllal fogod ünnepelni a születésnapodat és akkor megajándékozol engem is egy bajnoki címmel szülinapom alkalmából
Sok Barca-ban eltöltött sikeres évet kívánok 

- Xanthor
- Capitá del Barça
Megjelent Iniesta hivatalos játéka iPhone-ra/iPod Touch-ra/iPad-re/Android-ra!
Igazából egy platformmal lökd vissza a golyót és bontsd le a pályát játék kicsit felturbózva, de minden hónapban a legjobb dedikált Iniesta mezt nyer 
http://itunes.apple.com/us/app/iniestas ... ?mt=8&ls=1

http://itunes.apple.com/us/app/iniestas ... ?mt=8&ls=1
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Számomra is a meccs embere volt Iniesta, ez már a meccs alatt megfogalmazódott bennem. Régen láttam ilyen kiemelkedő játékot tőle, örültem, hogy sérülése után ilyen jó formában tért vissza és vezére volt a csapatnak. Azt játszotta amit tud, sem többet, sem kevesebbet. Nagyon jól tartja a labdát, jól vezeti azt és nagyon jó ütemben passzol. Rajta kívül csak Xavi tud ilyen csodát a labdával. Ezt megtanulni nem lehet. Erre születni kell. Örökérvényű mondás, Iniestára ez pedig nagyon igaz!

akkor még lefelé álló félkört alkotott a haja, most felfeléd írta:Már akkor is ilyen erős, egészséges kinézetű kölyök volt.

Már akkor is ilyen erős, egészséges kinézetű kölyök volt. 

Sziasztok! Nem tudom már ki linkelte ez http://tv.stream.com.ru/t, de köszönöm szépen! Nagyon jól tudtam nézni végig a meccset. Jól jött nem akadt egyszer sem. Valóban rákattintottam a digi sport jelére, és még magyarul is tudtam nézni. Úgyhogy mégegyszer köszi, akárki is volt!
Gauchomester írta:Emberek, akadjunk már le arról, hogy állandóan Keitát ócsároljuk. Komolyan mondom idegesítőbbek vagytok, mint Jo5é. Szegény szerencsétlen akármit csinálhat a pályán, itt csak a fikázása megy. Ha nálánál jobbat szeretnétek a padra hajrá! aztán majd olvasgathatjátok, hogy így többet akar játszani, meg úgy. Komolyan néhányan el vagytok veszve, és attól mert a FIFA-ban végig vertek mindenkit menedzser módban, mintha legalábbis a katalán viaszt sz.rtátok volna. Iniesta bizonyos, hogy hiányozni fog, de Keita is ennek a klubnak kötelezte el magát, azért harcol, azért tapossák ma, hogy TI, akik csak belerúgtok holnap vagizhassatok a madridista ismerősöknek. Remélem csak azért is bevág egy gól + gólpassz kombót.politur33 írta:Keita meg egyszerűen nem bírom nézni ahogy szerencsétlenkedik
jó persze Ini-hez képest más kaliber , akkor inkább már a saját nevelés vagy a Holland
Init meg várjuk vissza a visszavágóra.
Jó van na meg ne egyetek má , első felindulásból írtam persze hog y felba.... az agyam. , meg aztán nem szoktam Fifázni, azért köszi a tanácsot

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Emberek, akadjunk már le arról, hogy állandóan Keitát ócsároljuk. Komolyan mondom idegesítőbbek vagytok, mint Jo5é. Szegény szerencsétlen akármit csinálhat a pályán, itt csak a fikázása megy. Ha nálánál jobbat szeretnétek a padra hajrá! aztán majd olvasgathatjátok, hogy így többet akar játszani, meg úgy. Komolyan néhányan el vagytok veszve, és attól mert a FIFA-ban végig vertek mindenkit menedzser módban, mintha legalábbis a katalán viaszt sz.rtátok volna. Iniesta bizonyos, hogy hiányozni fog, de Keita is ennek a klubnak kötelezte el magát, azért harcol, azért tapossák ma, hogy TI, akik csak belerúgtok holnap vagizhassatok a madridista ismerősöknek. Remélem csak azért is bevág egy gól + gólpassz kombót.politur33 írta:Keita meg egyszerűen nem bírom nézni ahogy szerencsétlenkedik
jó persze Ini-hez képest más kaliber , akkor inkább már a saját nevelés vagy a Holland
Init meg várjuk vissza a visszavágóra.
Azért valahol egy kicsit én még reménykedek, ennyire nem lehet peches, csak aztán nehogy rásérüljön. Inkább a visszavágon lássam a pályán egészségesen...
Addig meg mielőbbi gyógyulást a tökinek
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Aki nem akarja nézni Keitát, ne nézze a meccset. Ennyi!
Nem tudom mi bajotok van vele.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Ini játszani fog, de ha nem, akkor jobbulást neki.
Nem tudom mi bajotok van vele.
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy Ini játszani fog, de ha nem, akkor jobbulást neki.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Jó lenne ha neked lenne igazad, persze akkor játszon 

Keita meg egyszerűen nem bírom nézni ahogy szerencsétlenkedik
Na majd ha Keita góljával nyerünk..
Bár ettől nem kell félni

Bár ettől nem kell félni

Ez aztán [auto_cenzúra] hír.......
Így a madrid esélyei megnönek mint tavaly az inter ellen sem volt Ini, rossz előjel
Ki is vettem a hütőböl a sört itt ma nem lesz ünneplés max egy egy gyógy ikszes meccs .
Kicsit kivagyok, naa.....
Azért hajrá Barca most kell megmutatni......

Ki is vettem a hütőböl a sört itt ma nem lesz ünneplés max egy egy gyógy ikszes meccs .
Kicsit kivagyok, naa.....

Azért hajrá Barca most kell megmutatni......
Azt hiszem, jobb ha felkészülünk Keita kezdőcsapatban való szereplésére. Lőttek a középpályánknak, fantasztikus. 

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Még halványan reménykedek a mai játékában, de nagyon halványan... Hihehetetlen hogy pont most fogtunk ki egy sérüléshullámot!
Jobbulást Ininek!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- madmushroom
- Capitá del Barça
Jobbulást töki. Nagy szükség lenne rá, de nélküle kell megoldani!