Működni működhetne. Az a baj, hogy én nem merek Dembélére alapozni, mert borítékolható, hogy megint kidől. Esetleg lehetne akkor Fati és Trincao a két szélső. Előre meg kell egy új középcsatár. Griezmann nálam pad, ha Messi marad, mást nem tudunk vele kezdeni, a rendszerben nincs helye mindkettőjüknek. Sztem Grizi ha megfeszül sem tudja majd lehozni azt a középcsatár posztot, amit sokan itt várnak tőle.csababarca írta: ↑2020.08.21. 20:03:442 védekezni-támadni is tudó kp mellett két védekezni is akaró/tudó szélső támadóval lehetne operálni.
bayern is így játszott ellenünk, city is ezt nyomatja, a lyon is hasonlót pl.
Bayernben egy szem Goretzka volt, akire rá lehet mondani, hogy védekező felfogású és stílusú játékos, mellett Thiago, Müller, Gnabry, Lewa, Perisic játszott, mind támadó lényegében, akik képesek védekező feladatokat is ellátni.
valami ilyesmit kéne nekünk is szerintem kialakítani, Messinek is jó lenne egy ilyen, de Griezmannak is. Fati-Dembelé meg megoldaná a két szélét.
Ehhez még támadót sem nagyon kell igazolni, max ha nagyon akarunk.
433 is mehetne simán, hasonló felfogásban.
De Jong mellé hoznék pivotba egy gyilkológépet, mondjuk Thomas Parteyt. Pjanics így csak a padon lenne nálam. Vele kapcsolatban is attól tartok, hogy a La Ligában majd jól fog kinézni a bosnyák, aztán Európában meg átgyalogolnak rajta is a modern focicsapatok.
A gagyi La Liga elbírná a sétálgatását, Európában kapnánk a szaftot ismét, valóban.
Állítólag Pep megvenné 90 misiért Agüero helyére majd. Hátha megment minket a kopasz.

Meg kellene sztem próbálni Todibot és Araújot együtt. Mindkettő villámgyors, erős, és védői kvalitásaik sem rosszak. Alapvetően nem forszíroztam volna, h két ifjonc játsszon együtt, de pénz nem lesz sztem rutinos jó védőt igazolni, Piquét meg nem szabadna tovább erőltetni. Lenglet képességei sajnos szintén limitáltak. Hátha a két tag összeérne pár hónap alatt, persze addig nyelni fogjuk a gólokat tonnaszámra, de a mostani bohócsapkás védelemmel is így lenne valszeg.gránit írta: ↑2020.08.22. 12:15:13Ez a védelem jövőre is kapna egy nyolcast tavasszal a BL-ben. Ugyanezzel a védelemmel nem állhatunk ki a következő szezonra. Koeman nagyon helyesen mondta, hogy a középső részt teljesen ki kell cserélni. Busquets menjen, Piqué, Lenglet nem elegendőek a kezdőbe, Piqué-t én már csak a fiatalokat mentorálni, levezetni tartanám meg. Oda a hátsó-középső csapatrészbe kellenek sokkal keményebb játékosok. Araújo jónak tűnik, de tapasztalatlan, hosszú távon zsákbamacska. Todibo megérdemelne egy komolyabb esélyt, őt én is megtartanám.