Ugye vannak pletykák, hogy Neymar érkezne a nyáron, de én abban bízok, hogy nem lesz itt...egyik sem.

Neymar tiszta olyan mint Cissé ezzel a szakállal.Gareth Tello írta:Alves Neymarral az oldalán egy Thiaguinho nevű ember koncertjén volt látható december 29-én.
Íme:
Nálam is Adriano most a No.1 a jobbhátvéd pozíciójában, de az biztos, hogy a nagy meccseken Alvesnek kell játszania, mert védekezésben Adriano nagyon gyengus.Kalap1988 írta:Szerintem ma jól játszott és meg is kell tartani, Montoya mellette tanulhat és beérhet, de most még nem bíznám rá az állandó kezdő játékos szerepet, Adriano pedig nagy kedvenc, de mivel ő elsősorban ballábas, balszélső, ezért csak néha-néha játszatnám jobbhátvédben.
Mondjuk amilyen horror árak lettek a piacon és Dani is csak 29 éves, ez a 25 millió akár 35 is lehet. Kérdés mekkora fantáziát látnak benne más kluboknál.Sanama írta: 25millió körüli ajánlatot szerintem gondolkodás nélkül el kell fogadni majd.
Most nyáron ha jön érte 25 milliós ajánlat, akkor gondolom már nem fognak sokat gondolkodni rajta.BritishKnight írta:Dani Alves az Arsenalba?
"a gránátvörös-kékek elnöke Sandro Rosell nyilatkozatából az derül ki, hogy nyáron már visszautasították a Manchester City gigaajánlatát"
Gigaajánlat?![]()
Simán el kellett volna passzolni.
Szerintem is jót fog tenni neki. Amikor kapta Alves korábban a kritikákat, akkor sokan mondták, hogy még igy is ő a legjobb a posztján, meg pótolhatatlan, stb. De most láthatjuk, ez közel sincs igy, akár csapaton belül is pótolható, tehát össze kell magát szednie, különben tartósan a padon találhatja magát, esetleg nyáron távozhat. Így legalább egy esetleges szerződéshosszabbításnál se zsarolhatja úgy a klubot, mint korábban.shutterisland írta:nem baj az, ha padozik egy kicsit, ma hízott a májam, hogy egy kb időhúzó cserének az utóbbi évek legjobb jobbhátvédjét tudtuk beküldeni
kanty.Bob_Marley írta:Kicsit vitatkoznék kantryval.
Igazad van hogy ezt csinálja az ember ezer éve stb, de pl Alves volt mikor a Real ellen pont egy bemelegítés közben húzódott meg.
Persze ebből keresi a pénzt, meg 1-1,5 órával előtte mindenki elkezd készülődni, de simán benne van egy kis "lazsálás" vagy esetleg hidegebb időjárás, nem megfelelő intenzitás.
Abban egyet értek profi sportolók, de viszont valami meg mégsem stimmel, mert ennyi húzódás nem lehet, ráadásul nem is olyan játékot játszunk, ahol intenzív sprintekre lenne szükség, persze a gyors kis beindulások is erősen terhelik az izmokat, de nincsenek 60-70 méteres sprintek.
Okokat csak tényleg az edzői stáb tudhatja meg a vezetés, de valamiért állandóan sérült 5-6 emberünk, valami nem jó.
Tudtommal egyik sem sérült meg a bemelegítés hiánya miatt.Mezner2 írta:nekem ez ellen 2 indokom van :kanty írta: Daniel Alves-ről beszélünk, aki brazil és nem egy atomfizikus, de ő sem hülye. Ő ezzel keresi a pénzét, ez a munkája, s emellett még szereti is csinálni. Ilyen szinten már nem kockáztatnak. Lehet, hogy az életben vicces személyiségek, de a futball-t nagyon komolyan veszik.
-Ronaldinho
-Adriano
Igen,ennek én is örülök,a sérülésnek nem.így játszhat Montoya
nekem ez ellen 2 indokom van :kanty írta: Daniel Alves-ről beszélünk, aki brazil és nem egy atomfizikus, de ő sem hülye. Ő ezzel keresi a pénzét, ez a munkája, s emellett még szereti is csinálni. Ilyen szinten már nem kockáztatnak. Lehet, hogy az életben vicces személyiségek, de a futball-t nagyon komolyan veszik.
Daniel Alves-ről beszélünk, aki brazil és nem egy atomfizikus, de ő sem hülye. Ő ezzel keresi a pénzét, ez a munkája, s emellett még szereti is csinálni. Ilyen szinten már nem kockáztatnak. Lehet, hogy az életben vicces személyiségek, de a futball-t nagyon komolyan veszik.Mezner2 írta:Daniel Alvesről beszélünk,aki nem mellesleg brazil,bőven benne lehet,hogy emiatt sérül megkanty írta:
Profikról beszélünk. Itt nincs olyan, hogy elhülyéskednek egy bemelegítést.
Daniel Alvesről beszélünk,aki nem mellesleg brazil,bőven benne lehet,hogy emiatt sérül megkanty írta:
Profikról beszélünk. Itt nincs olyan, hogy elhülyéskednek egy bemelegítést.