Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha nincs Messi Copa győzelme, az európai szurkolók jelentős része szerintem az sem tudná, hogy volt idén Copa. Én pl. nem tudom, hogy az előző mikor volt, és ki győzött.Nero. írta: ↑2021.07.13. 15:07:20https://www.facebook.com/13114644820/po ... 24821/?d=n
CR EB győzelme körül mennyivel nagyobb hype volt
erre irta valaki, hogy le volt zsirozva Messinek a CAbence0330 írta: ↑2021.07.12. 20:05:31Köszi, hogy írtad, rákerestem, tényleg jó látni az ilyen pillanatokat egy ilyen harc után. Ha valakit érdekel, és nem látta, belinkelem erről a szűk egyperces videót:
https://www.youtube.com/watch?v=OLZw6P3bcOA
Köszi, hogy írtad, rákerestem, tényleg jó látni az ilyen pillanatokat egy ilyen harc után. Ha valakit érdekel, és nem látta, belinkelem erről a szűk egyperces videót:
hát a tegnapi eredmény után azt a narratívát semmi sem fogja tudni megverni, h Messi 28 év argentin apály után megnyerte a válogatottal az első trófeáját 3 bukott döntőt követően... maximum egy angol EB arany esetén vmi coming home-os bohóckodás nyomán lehetett volna Kane-nek adni.
Messire az a 3 sok! Szerintem ha valami csoda nem történik ősszel, ezt az ideit nem veheti el tőle senki. Max Lewi meg Kante érhetett volna oda egy fullos eb-vel... Ilyen Jorginhokat meg Chiesakat hagyjuk inkább, kilóra megveszi őket Messi...Deluigi írta: ↑2021.07.12. 15:38:54Ballon d'Or 2021 winner - Betfair odds
Lionel Messi - 2/1
Harry Kane - 9/2
Kylian Mbappe - 6/1
Robert Lewandowski - 6/1
Cristiano Ronaldo - 8/1
N'Golo Kante - 8/1
Neymar - 9/1
Raheem Sterling - 10/1
Ciro Immobile - 14/1
Kevin De Bruyne - 16/1
Lorenzo Insigne - 16/1
Jorginho - 20/1
osszel ez me'g valtozhat, termeszetesen Messi javara![]()
Ja értem,írhattad volna ezt előszőr,akkor nem is válaszolok.
Hát a Bl ben volt egy jó meccse a Wolfsburg ellen.
Ja Eb-t.
Persze,aranylabda. Aztan meg nektek sem kell..
Jol van,nem baj ha nem erted.
Messi végzett a torna góllövőlistájának élén négy góllal, illetve a legtöbb gólpasszt is ő osztotta ki, számszerint ötöt, valamint a Copa América legjobb játékosának is megválasztották, ahogyan Neymart is.