visca el barca írta:Sanama írta:Ilyen statisztikat barkirol lehet hozni, ennyi erovel beleirhatnak, hogy bsuquets kitol kapta a labdat.illetve alapvetoen ez nem nagy cucc, rajta kb a tamadasok 95%-a atmegy, jatekban viszont nulla, se tamadasban, se vedekezesben nem villog, az en szememnek legalabbis. a tegnapi meccsrol is kb. az maradt meg rola, hogy felrugta az egyik ellenfelet, aztan meg vigyorogva magyarazott neki.
én mondjuk vhol megértem ezt a fajta hozzáállást is. multkor valaki nekem próbálta elmagyarázni, hogy alves nem is olyan rossz, mert hát albának is is rossz 5ből 4 centerezése
én imádom busit is meg a játékát is, ő tipikusan az a játékos, aki csak és kizárólag ebbe a csapatba illik.
a sok kétkedő majd várja ki h egyszer kidőljön 3 hónapra (ne, ne legyen ilyen) és akkor nézze meg a kp-t, hogy fog muzsikálni...
Most nem azert, de ha realisan nezed meg ezt a statisztikat, es tudod, hogy kb minden tamadas tole indul, akkor ez nem olyan nagy dolog, hisz az a dolga, hogy elinditsa a labdat az ellenfel kapuja fele. Erre mondom, hogy siman oda lehetne irni, hogy o meg altalaban Mascheranotol kapja, vagy az adott vedotol...
Viszont olyan statisztikak, hogy hany labdaszerzese volt, es vagy sikeres szerelese, egyre kevesebbet latni rola, mert semmi ilyen nincs. (Latom van ket labdaszerzes amibol gol lett, bumm)
Amit latni lehet, vagyis nekem feltunt, hogy rendre Rakitic er vissza, mert Busquets kolbaszol valahol, de ahogy emlitettem gyakran Iniesta eszrevehetobb hatul, mint Busquets. Ebbe is bele lehet kotni, hogy eszrevetlenul zseni, meg stb.
De en nala is azt erzem, amit Piquenel, persze nem olyan nagy mertekben. Megpedig, hogy Busquets is kb a 2010-2012 kozotti teljesitmenyebol el kb. egy eve. Ertem ezalatt, hogy sokakban az a teljesitmeny el, es most meg rafogjak, hogy hat o eszrevetlenul vegzi a munkajat, szerintem meg nem igy van, ennyi.
Persze legegyszerubb ervek nelkul leirni, hogy aki szerint nem nelkulozhetetlen az vak, meg ilyenek, de en egyaltalan nem felnek, ha egy Mascherano-Rakitic-Iniesta kp. lenne 3 honapig. (Igen, a 2011-13 Busquets kb nelkulozhetetlen lenne, de amit hoz egy bo fel eve, az nem, es en most errol beszelek, nem a 2 evvel ezelotti teljesitmenyerol, mert ha igy allunk hozza, akkor meg mindig a Ronaldinho vezette csapat lenne itt)
UI: Es most nem azt mondom, hogy fu el kell adni, de ez a szerintem "elkenyelmesedes" orvosolhato lenne, ha vegre mas is kapna ott lehetoseget, mert nulla konkurencia van szamara.