2019.01.30. 14:03:25
Szerintem Miranda annyira mély benyomást nem tett EV-re,nem véletlen hogy Roberto és Semedo helyettesítette már legutóbb Alba-t. Csak dönteni kellett hogy Cucu vagy Miranda,és utóbbira esett a választás. Megmondom őszintén a Levante ellen én azt láttam,hogy rohadtul izgul,a társak se voltak mellette magabiztosak. De egy meccs alapján meg nyilván nem lehet eldönteni,Alba pozíciója meg elég fontos, tényleg bejátssza az egész balost,és még középre is csomószor besegít. Mirandanak kellene azért 1-2 első osztályú szezon,szerintem kölcsön is lesz adva,aztán majd kiderül.Jól nem szoktunk kijönni ezekből,de ha választani kell,hogy a B-ben játszik,és kap 2 meccset a nagyoknál ,vagy folyamat játszik egy Gironában pl,akkor utóbbi.
Ami nekem nem tetszik,hogy Alba is nagyon sokszor túljátssza,ha kap egy rúgást,többször is volt olyan,hogy annyira vergődött,mint akinek eltört valamije,erre 2 perc múlva a lábát se húzta. Ilyenkor a szívroham kerülget,hogy kidől pár hónapra,és annyi a szezonunknak. Pofázásból szerintem is visszavett.