Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De van. Antonella Roccuzzo.papek89 írta:Gratula Messi! Nincs párja jelenleg.
Nefoglalkozzon a hajaval szerintem nagyon joigy a haja nehogy mar C rinyaldot csinalnatok beloleRinku írta:Fiú vagyok, de abban egyet tudok érteni, hogy ez a haj nem áll jól neki. Sokkal inkább meg tudnám nézni egy mohawk frizuval egyszer...Bree írta:Ez mekkora!Ilúvatar írta:![]()
Valaki szóljon már neki, hogy vágja le a haját, szerintem úgy sokkal jobban néz kiBár titeket fiúkat ez valószínűleg nem nagyon érdekel.
De tényleg,a helyében gyakran vágatnám, elég homi ezzel a frizkóval...![]()
Jeeeee!!Lionel85 írta:Bree-nek:
Fiú vagyok, de abban egyet tudok érteni, hogy ez a haj nem áll jól neki. Sokkal inkább meg tudnám nézni egy mohawk frizuval egyszer...Bree írta:Ez mekkora!Ilúvatar írta:![]()
Valaki szóljon már neki, hogy vágja le a haját, szerintem úgy sokkal jobban néz kiBár titeket fiúkat ez valószínűleg nem nagyon érdekel.
Kedvencem volt az OKE, 4 evig rendeltem, minden poszter megvan , minden iras R10-rol, MEssirol, Decorol, Xavirol, Eto'orol. Nagy kedvenc volt altalanos suliban.messideco írta:Nekem jobban tetszik hosszú hajjal (100% hetero vagyok >D). Úgy ismertem meg a kis argentint, vagyis kb. ezzel a hajtípussal. Még emlékszem az OKÉ magazinban olvastam róla 2005 körül...
Igen, ezt megfigyeltem én is, hogy megint kezdi növeszteni a haját. Amúgy tényleg fiúként hidegen hagy a sérója, de most lehet, hogy megint sörényt akar LEO.Bree írta:Ez mekkora!Ilúvatar írta:![]()
Perez bácsi integetett fentről, hogy jövő nyáron jössz hozzánk. Messinek pedig csak ez volt a válaszarecrea írta:Kíváncsi volnék, mit szúrt ki Messi.![]()
Futás közben nem hiszem, hogy tudja előre Diarra, hogy mik Ramos szándékai... Szerintem ezzel holnap reggelig lehet vitázni, csak egy kicsit unalmas már.Kalap1988 írta:Én sem hiszem, hogy Diarra életmentő akart lenne, valószínűleg szerelni akart. Viszont nézd meg a videót jobban Lionel85 és rájössz, hogy ha van érv, az nem a tied. Hiszen ebben a pillanatban nem látja Ramost. De Diarra lemaradással, lendületből (ergo gyorsabban) érkezik hátulról és látja Ramost amint megy Messi felé, talán később is vetődik el, de nagy slunggal, ezért ér oda időben szerencsére. Szóval pusztán ezért még lehetne szándékos életmentés. Az adott pillanatban nem látja Ramost, de előtte, amikor megkezdi a mozdulatot, akkor még igen. Ettől függetlenül én sem hiszem, hogy szándékos lett volna
sjd írta:- Észrevette h Benzema is pályán vanTaibi írta:Kíváncsi volnék, mit szúrt ki Messi.![]()
- A Madrid játékosok hátán a háló nyomát
- Jimmy Jump mégis ráhúzta Mourinho fejére a sapkát, csak nem tették bele a tv-közvetítésbe
- Észrevette h Benzema is pályán vanTaibi írta:Kíváncsi volnék, mit szúrt ki Messi.![]()
Ez mekkora!Ilúvatar írta: