Komolyan mondom, lassam már csak az a fickó nem volt hibás, aki Mou mellett állt a félidő előtt pár mp-el a játékoskijáróban

Az a bajuszos figura

Mindenki más hibázott a Real második góljánál

Komolyan mondom, néha agyvérzést kapot néhány kommenttől
-Mi köze volt bármelyik játékosnak ahhoz, hogy VV rosszul vette át a labdát, majd nem bikázta ki a francba?
-Komolyan azt hiszed, hogy Piqué csak úgy gondolt egyet a meccs előtt, és azt mondta: óóóó a csudába...én ma minden támadással felmegyek... ? Biztos nem Tito utasítása volt......
És azzal se jöjjön nekem senki, hogy hát de a kapustól kezdve passzokkal hozzuk fel a labdát, ezért nem bikázta ki...kérdésem a következő: Egy ellenfél szögletnél, vagy szabadrúgás beívelésénél mikor lehúzza a labdát, akkor miért rúgja egyből előre? 2004 óta véd a Barcában, de azt hiszem nem mondok hülyeséget, hogy még ezekből össz vissz 1 gólt rúgtunk? Valami dereng, hogy egy kirúgásából gólt szereztünk, ráadásul talán az előző szezonban volt, de ezen kívül szinte biztos vagyok benne hogy egyet sem, sőt, még veszélyes támadást se nagyon indítottunk belőle. Tehát: ha egy szöglet vagy szabadrúgás után arra van esze, hogy belerúg egy akkorát, amekkorát csak bír, mindegy hogy emberhez megy vagy sem, akkor tegnap mi a kóchengeres .....-ért nem bírta ezt megcsinálni?