Chino írta:Kíváncsi lettem volna, milyen szezont zár, ha kezdetektől játszhat. Így, hogy a szezon negyedében nem is játszhatott, időbe is tellett, míg belerázódott a szezon fele el is ment.
Jó lenne, ha ott folytatná ahol abbahagyta és überelnék ezt a 122 gólt.
Ennek fényében mégbrutálabb ez a 122 gól...
Ha a sérülések elkerülnek minket, és továbbá sem romlik a játékunk tartósan akkor ez a trió is korszakos lehetne, az egész csapattal együtt.
Szerintem még akár egy BL címvédés is benne lehet ha jövőre is így időzítjük a formát.
persze nem 100%, de szerintem most a legesélyesebb mint bármelyik más csapatnak.
kis töri:
2009-ben miután BL-t nyertünk:
2010-ben elődöntőben kiestünk: buszos csapat ellen: Inter
2011-ben BL-t nyertünk:
2012-ben elődöntőben kiestünk: szintén buszos csapat ellen: Chelsea
Akárhogy nézzük, már sokkal jobban tudjuk feltörni a buszos csapatokat, és sokkal kevésbé veszélyesek ránk a kontrák, pontrúgások, és talán fejjel is jobbak vagyunk támadásban is.
Ez alapján azért nem garantált, de talán valamennyire lehet reménykedni BL címvédésben.
Sok fog attól is függeni, hogy januárban/januárig mennyire sikeresen oldjuk meg az igazolásokat, pl KP-ra.
Idén nagyon taroltunk, 0 másodpercig nem álltunk kiesésre, pedig nem valami könnyű hátágon csusszantunk be a döntőbe, sőt egyenes kieséses szakaszban az összes meccset megnyertük a Bayern ellenit leszámítva, ( azt is azért nem mert félidőben vezetésnél leálltunk picknikezni.)