Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Felejtsük el Ronaldo aranylabda esélyeit...bence-barca írta:Jövőre az fog dönteni kettőjük között, h ki nyer több címet!ab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.

majd konyokol a mikrofon elottAndris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
támaszkodni behajolva a pultra miközben tízmilliók nézik
kidugott nyelvvel mászkálni színpadra és színpadon...
Jövőre az fog dönteni kettőjük között, h ki nyer több címet!ab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.
Jan 1- Dec 31-ig tart a díj, tehát akkor most messi 1 gól Cr 3 sztem idén is Messi nyeri ha legalább nyerünk 1 Bl-t vagy bajnokságotab1daL írta:Tripla lesz jövőre?Így viszont belegondolva, CR-nek az esélyei megnőttek jövőre nézve. Ő sem kis szezont fut.
Rákönyököl az aztalra, kidugja a nyelvét...Andris írta:Hogylehet ilyen idiótán viselkedni.![]()
![]()
kidugott nyelvvel mászkálni színpadra és színpadon...

Ezek a promo fotók az Argentin illetőségű fehérnemű gyártó Lody cégnek készültek, de még valamikor 2010 tavaszán. Van egy ennél régebbi sorozat is, tehát nem az utóbbi 3 hétben szerződtek le.Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
ezert nem jatszott a Levante ellen,a kis huncut....
![]()
http://soccer-portal.org/photo/1176-lio ... rwear.html
Amugy kivancsi vagyok hany hsz lesz itt 2 ora mulva![]()
![]()

Köszönöm, de Laci vagyok.csababarca írta:Lajos koma leírta a lényeget

lui1698 írta: Ronaldo gatyáit a pasijai veszik Messi gatyájait meg a többiek.
Teljesen mindegy, hogy hogy áll neki. Lehetne félszemű, félkarú féllábú orángutánképű akkor is ő Messi és akkor is jól lehet vele gatyákat reklámozni.Ilúvatar írta:hát vazze, ez nem nagyon áll jó Messire... inkább ez a pózolós dolog ronaldora illik...

daffy írta:nem tett jót gyermeki lelkemnek,sőt komoly szexuális atrocitás értLeomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Amugy kivancsi vagyok hany hsz lesz itt 2 ora mulva
nem áll jól neki na...

nemtémalui1698 írta:Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Ja, én sem tudom miről van szó, és ha nem mondod el, akkor nem lesz sok hsz két óra múlva.lui1698 írta:Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()
Miről maradtam le?Leomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()

nem tett jót gyermeki lelkemnek,sőt komoly szexuális atrocitás értLeomessi14 írta:Na ne Leo!El kell ismerni ebben az egyben biztos jobb CR
![]()

Ha elmész Barcelonába és előadod, hamar meg fogsz gazdagodni!LG írta:Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.

Csak akkor ne Madridba menj!LG írta: Akkor én elmegyek C. Ronaldot utánozni. Ahhoz nem kell nagy tudomány, csak henteregni, meg sírós fejjel reklamálni kell megtanulni.