Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A pihenéssel egyet értek, de azt megnézném, hogy egy hónap után Ibi irányít a Barcában Messi helyénLionel85 írta:Egy kis pihenő nem tenne rosszat neki. Bár így is hosszabb volt neki a téli szünet, mint bárki másnak, de szerintem most egy meccs pihenő jót tenne neki, hogy feltöltődjön, mert nincsen 100%-os formában. Talán nem is kellene lennie még, hiszen Pep februárra szokta időzíteni a csapat bombaformáját, így Messinek is akkor kell igazán a hátán vinnie a csapatot. Afellayt megnézném a helyén, hogy irányít.

Sőt! A Marca 23 gólt ír a neve mellé, mert beleszámolták Ronaldonak egy Pepén megpattanó és teljesen irányt váltó szabadrúgást. És mivel a Marca osztja ki a Pichicit 23 góllal kell számolni.Logan10 írta:Jelen pillanatban Roncikának 22 míg Messinek 18 gólja van a ligában.

Szerintem mindkettejük, de a 47 gól az a Barca-nál lenne a rekord, tehát CR nem döntené meg, max a madridi rekordotcsababarca írta: Inkább arra érdemes,hogy ő vagy Cé fogja e megdönteni. Szerintem mindketten,de hogy melyikük győz ebben,arra nem tudok tippelni.

Inkább arra érdemes,hogy ő vagy Cé fogja e megdönteni. Szerintem mindketten,de hogy melyikük győz ebben,arra nem tudok tippelni.Fecooo írta:
17 gól hiányzik a rekordhoz... el lehet kezdeni fogadásokat kötni, h megdönti-e vagy sem...
Csodálatos!!!!MEG LESZ A REKORD!!Pontosan nem tudod hány assistja van?Fecooo írta:ettől az embertől sajnálják az aranybogyót...![]()
január közepe van és 31 gólnál tart és 'majd 20 gólpassznál...
17 gól hiányzik a rekordhoz... el lehet kezdeni fogadásokat kötni, h megdönti-e vagy sem...
nemember... más egyebet nem lehet hozzáfűzni...
Sajnálom, pedig kívülről összeillő pár voltak. Nem volt olyan szilikonbaba, mint elődje, normális csajszinak nézett ki, de ezek szerint valami megtört a kapcsolatban. Remélem ez nem hat ki a játékára és talál más barátnőt.El fanático írta:Egy kis magánéleti hír is napvilágot látott, miután Messi anyai nagypapája, Antonio Cuccitini a helyi Rosario Radio 2 -nek adott inerjújában elkottyantotta, hogy Leo és Antonella Roccuzzo már nem alkotnak egy párt.
A riporter megkérdezte az öreget, hogy mikor lesz már Leonak és Antonellának gyereke és az öreg közölte: " Leonak most nincs barátnője.Mondtam is neki, hogy jobb is így, mert még nagyon fiatal és ebben a korban inkább szórakozzon még. "
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Meg is hallgatható az interjú.