Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
madmushroom írta:nincs mese, el kell adni...jó lenne kapni érte 70-80 milliót amíg még lehet mert félelmetes hullámvölgyben van, úgy néz ki nincs kiút. a nyáron hallani lehetett a city érdeklődését...talán...pepel sem értem, hogy miért kellett szerződést hosszabbítani
Na, na. Szerintem is gyengén játszott, ne túlozzunk. Persze ettől függetlenül én is csak nevetni tudtam BlauGranaGroc véleményén.Lionel85 írta:Ugyan néha önző volt Messi, de azért hogy a továbbjutás is rajta menjen el, röhögőgörcsöt kapok.BlauGranaGroc írta:többek között rajta ment el a meccs, szerintem már a továbbjutás is
bár nem az ő hibája, hogy [auto_cenzúra] mostanában, hanem azé a kuglifejűé aki nélküle nem is tud elképzelni egy meccsetMit néztél te? Ez nem FIFA. Ő volt azon kevesek egyike (a másik Alvés volt), akik hajtottak. Szerintem nézd meg holnap még egyszer a meccset és elemezd ki alaposan Messi játékát!
madmushroom írta:nincs mese, el kell adni...jó lenne kapni érte 70-80 milliót amíg még lehet mert félelmetes hullámvölgyben van, úgy néz ki nincs kiút. a nyáron hallani lehetett a city érdeklődését...talán...pepel sem értem, hogy miért kellett szerződést hosszabbítani
há' mé' mos' nincs igazam?Initom írta:ezt most nem veszem komolyan oké?madmushroom írta:nincs mese, el kell adni...jó lenne kapni érte 70-80 milliót amíg még lehet mert félelmetes hullámvölgyben van, úgy néz ki nincs kiút. a nyáron hallani lehetett a city érdeklődését...talán...pepel sem értem, hogy miért kellett szerződést hosszabbítani
ezt most nem veszem komolyan oké?madmushroom írta:nincs mese, el kell adni...jó lenne kapni érte 70-80 milliót amíg még lehet mert félelmetes hullámvölgyben van, úgy néz ki nincs kiút. a nyáron hallani lehetett a city érdeklődését...talán...pepel sem értem, hogy miért kellett szerződést hosszabbítani
Ugyan néha önző volt Messi, de azért hogy a továbbjutás is rajta menjen el, röhögőgörcsöt kapok.BlauGranaGroc írta:többek között rajta ment el a meccs, szerintem már a továbbjutás is
bár nem az ő hibája, hogy [auto_cenzúra] mostanában, hanem azé a kuglifejűé aki nélküle nem is tud elképzelni egy meccset
Szánalmas vagy!!!BlauGranaGroc írta:többek között rajta ment el a meccs, szerintem már a továbbjutás is
bár nem az ő hibája, hogy [auto_cenzúra] mostanában, hanem azé a kuglifejűé aki nélküle nem is tud elképzelni egy meccset
Sőt én tovább mennék. Miatta esünk majd ki a szezon végén a bajnokságból és miatta drágul a cukor is.BlauGranaGroc írta:többek között rajta ment el a meccs, szerintem már a továbbjutás is
Elment a továbbjutás? Na jó, erre azonkívül nem mondanék semmit, hogy láttuk, hogy a szezon elején mit műveltél is milyen jóslataid voltak, aztán kicsit csönd lett, az eredmények betömték a szádat, de egy rosszabb eredmény és már újra. Azért azt hiszem egy kis fejmosás beleférne, kicsit higgadtabban ítéljük meg a dolgot. Még az is lehet, hogy kapóra jön ez a vereség és a következő meccstől kezdve vérprofik, higgadtak és egyben mérgezett egerek leszünk. Láttunk már ilyet.BlauGranaGroc írta:többek között rajta ment el a meccs, szerintem már a továbbjutás is
BlauGranaGroc írta:többek között rajta ment el a meccs, szerintem már a továbbjutás is
hú én másik meccset nézhettem akkorMessiFan írta:Minden megmozdulását tátott szájjal bámulom. A gyorsulása emberfeletti, a labdakezelése szintén és a mezőnymunkája felér egy egész középpályával.
Számomra kétségtelen, hogy ő a mostani világ legjobbja és a futballtörténelem egyik legjobb futballistája.
Sajnos fejben valami nincs rendben nála, mintha gond volna az önbizalmával. Reméljük hamar a régi lesz.Kalap1988 írta:Pedig most szerintem nagyon nincs formában. Még így is zseni, de a lelkileg erősebb Messi ma 3 gólt lőtt volna... Meg ez van már egy hónapja, de szerintem márciusra mindenki jó lesz.MessiFan írta:Minden megmozdulását tátott szájjal bámulom. A gyorsulása emberfeletti, a labdakezelése szintén és a mezőnymunkája felér egy egész középpályával.
Számomra kétségtelen, hogy ő a mostani világ legjobbja és a futballtörténelem egyik legjobb futballistája.
Pont ma írod amikor labdavesztés után sétálgat meg úgy a meccs nagy részében... és nem enyhén önzőzött is. Xavi lemerem fogadni 1,5x annyit futott ma mint ő.MessiFan írta:Minden megmozdulását tátott szájjal bámulom. A gyorsulása emberfeletti, a labdakezelése szintén és a mezőnymunkája felér egy egész középpályával.
Pedig most szerintem nagyon nincs formában. Még így is zseni, de a lelkileg erősebb Messi ma 3 gólt lőtt volna... Meg ez van már egy hónapja, de szerintem márciusra mindenki jó lesz.MessiFan írta:Minden megmozdulását tátott szájjal bámulom. A gyorsulása emberfeletti, a labdakezelése szintén és a mezőnymunkája felér egy egész középpályával.
4 lehetőséget látoktorrentkiller írta:Az a tök jó, hogy úgy ír Leoról, hogy 3 éve 1 Barca meccset sem látott (vagyis 2őt biztos, de akkor szét szivatta őket), mert kül nem írna ilyeneket:
Nasri is bánik így a labdával, Walcott gyorsabb és jobban védekezik.
Azt meg nem is említeném, hogy folyton a PL-t fényezi, még a BLnél, és a VBnél is erősebbnek titulálja.
Több szót nem is érdemel...
http://myp2p.eu/competition.php?competi ... e=footballBetti írta:Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Meg tudná nekem valaki mondani, hogy a neten hol tudom megnézni az esti meccset? sajna nincs Digitvm.