Cseri írta:Valverde out,ez eddig oké,de,ki legyen helyette? Szép,eredményes támadó foci a népakarat. Ki tudja ezt garantálni? Klopp?Akinek most érik be a projektje a 'poolban,ahhoz a rohanáshoz,amit ő preferál lekell cserélni a fél csapatot,és nem hiszem,hogy itt lenne 3 éve építkezni.Pep? Ő szöv.kap lesz valahol.Bielsa? Ő inkább filozófus.Conte?Ennyi gólt nem kapnák,de látványos focit se. Ki lenne mozdítható és ide illő?(természetesen elméleti síkon)
Xavi

(Nem amúgy. Ő úgy is aktív még játékosként....Bár ha ő lenne az edző, akkor 2 legyet ütnénk 1 csapásra, mert becserélhetné magát mint anno Giggs

)
Én hasonló elmékkel próbálkoznék mint Quique Setién, ilyen alapanyagból dagadtra vertek minket, nem akármilyen játékkal.
Szerintem nem feltétlen kell nagy név, olyan kell aki érti a Barca filozófiáját, és mellé hozzá tud adni a saját elképzeléséből is.
Szvsz ezért is volt remek Lucho, mert értette a stílusunkat, de képes volt úgy belenyúlni és változtatni rajta, hogy előrébb legyünk, versenyképesek legyünk, és tetszetős játékunk legyen, új játékelemekkel.
Akárhogy nézzük, a Tata-féle Barcából nem volt egyszerű triplázó csapatot kovácsolni, sokat adott hozzá a kandikamerázós Enrique, és a stábja, ehhez képest sajnos Valverde idén fejetlenség van.
Nekem Valverdével továbbra is az a legnagyobb gondom, hogy nem jól használja a csapatot, a kezdőt csapágyasra járatja, az ígéretes cserék meg aranyeret kapnak a padon, aztán nem csoda ha tavasszal fásult az egész bagázs.Ott van Dembele, és Semedo esete is, vagy Vidal VS Rakitic, és még lehetne sorolni.
Állítólag BL idén a prioritás, amire bőven meg is van az esélyünk az eddigi alapján, DE ehhez az is kéne hogy tavaszra frissek maradjanak, pont ennek az esélyét veszi el épp Valverde a béna, nem létező rotációjával.