Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
krkic87
Barça B

2011.03.08. 23:27:19

Messi a válogatott színeiben is lőtt 3 gólt a 2010-2011-es idényben. 1-et a spanyoloknak, 1-et a braziloknak és 1-et a portugáloknak. Sztem így jön ki a 48.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.03.08. 23:27:16

sadudetam írta: Spanyol Szuper Kupa
ott 3-at vágott.
Jól számoltál
Sanama is beleszámolta. Azzal együtt 45. :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
sadudetam
Barça B

2011.03.08. 23:22:46

Norberto 25 írta:
Sanama írta:
levproff írta: Azt mondta ebben minden bisz-ba.sz benne van. Úgyhogy nem hiszem.

Egyébként gyönyörű volt LIO! Csak kicsit nagyobb pörgést már..
Hát minden.. igen
Szuperkupa,Bl,kupa,bajnokság

27 a ligában
8 a bl-ben(eddig 6,ma 2)
7 a kupában
Ez eddig 42. Szuperkupában pedig 3mat lőtt.

Akkor 45, jól számoltam?

Klub vb?
Spanyol Szuper Kupa
ott 3-at vágott.
Jól számoltál
Forever Barca!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.03.08. 23:11:13

janesz25 írta:Az év gólját lőtte ma Leo. Én még ilyet nem láttam, pedig pár meccsen túl vagyok már.
Szerintem megvan az idei szezon Puskás díjas gólja.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
janesz25
Jugador del Barça

2011.03.08. 23:09:12

Az év gólját lőtte ma Leo. Én még ilyet nem láttam, pedig pár meccsen túl vagyok már.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.03.08. 23:04:32

Norberto 25 írta:
Klub vb?
Szerinted az iden volt?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Norberto 25
Jugador del Barça

2011.03.08. 22:59:36

Sanama írta:
levproff írta:
Sanama írta:47.-ik gólja idén?(Hajdú B. mondott 46ot a meccs elején,azért kérdem,hogy akkor most mi van?)
Azt mondta ebben minden bisz-ba.sz benne van. Úgyhogy nem hiszem.

Hát minden.. igen

27 a ligában
8 a bl-ben(eddig 6,ma 2)
7 a kupában

Akkor 45, jól számoltam?

Klub vb?
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.08. 22:53:25

levproff írta:
Sanama írta:47.-ik gólja idén?(Hajdú B. mondott 46ot a meccs elején,azért kérdem,hogy akkor most mi van?)

Hát minden.. igen

27 a ligában
8 a bl-ben(eddig 6,ma 2)
7 a kupában

Akkor 45, jól számoltam?
levproff
Director del Fútbol

2011.03.08. 21:48:59

Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2011.03.08. 21:44:21

47.-ik gólja idén?(Hajdú B. mondott 46ot a meccs elején,azért kérdem,hogy akkor most mi van?)
Maxi
Entrenador del Barça

2011.03.03. 19:47:01

csababarca írta:Milyen önzőségről beszéltek egyébként?
Csuma ziccerben van, onnan minek passzoljon?
Ez nem olyan önzőség,mint pl Cé-nél, vagy Robinhonál, hogy ellövöldözik 30ról esélytelenül,ahelyett,hogy passzolnának.
Igen is, egy Messi ha a 16on belül van oldja meg egyedül. Ez vonatkozik Villára is,meg Pedrora is. Ott már ne tologáljanak feleslegesen.

Messi így játszott mindig is. Szegény gyereket ócsároljátok, mert 10 méterről szemben a kapussal elvállalta a ziccert, ahelyett,hogy a 2 visszaérő védőn keresztül Villának tette volna a labdát.

Ez így van, nem ellövi 30ról mint a fent említett két úriember, hanem megkapja 40nél 10ből 8szor elcselezi...igazad van, ez nem olyan önzőség, másfajta, de a lényegen nem változtat.nem is lenne ezzel gond, ha nem, egy meccsen lenne ez a 10 alkalom...jó persze, nyilván túlzok, de nekem senki ne mondja, hogy így játszott régen.

Az meg, hogy Villara, HOGY rászólt,mikor ellőtte keresztbe a labdát,no comment...pont ő?pont ezen a meccsen...bármikor máskor elnéztem volna neki, de ezen a meccsen "csúcsosodott ki" az, ahogy játszik az utóbbi időben.a sétálgatásairól meg nem is beszélve

Imádom és tudom mekkora kincs, de visszavehetne, mert ennek nem lesz jó vége és most nem feltétlen az önzőségről beszélek!tanulhatna a két májsztrótól.

Béke van!
Forca Barca
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.03. 16:57:36

daffy írta:
Tocy írta: De lehet. Csak éppen a sétálgatás, a beszólogatás nem írható a görcsös akarás számlájára...
jogos. pepnek komolyan el kell beszélgetni vele,mielőtt rászokik erre a viselkedésre. a gond az lehet,hogy kórházban van a mester.
Óriási probléma lenne ha ilyen stílusban folytatná, most nem vázolom fel, hogy milyen következményei lehetnek a csapatra nézve, mert korai erről beszélni. Csak fejezze be...
daffy
Madridista

2011.03.03. 16:51:41

Tocy írta: De lehet. Csak éppen a sétálgatás, a beszólogatás nem írható a görcsös akarás számlájára...
jogos. pepnek komolyan el kell beszélgetni vele,mielőtt rászokik erre a viselkedésre. a gond az lehet,hogy kórházban van a mester.
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.03. 16:46:46

daffy írta:
Tocy írta:Nem kell szépítgetni, igen, Messi régebben is önző volt valamilyen szinte, de az utóbbi időben ez felerősödött. Ami engem a legjobban zavar, az a beszólogatásai. Tegnap mutogatott Villának, mikor a spanyol előtte keresztbe és nem passzolt, bezzeg ha ő nem passzol, akkor ez van. Pepnek lehet még1x el kéne neki mondani, hogy mi van...
én csak a meccseitek kb felét nézem,de nem lehet,hogy az a nagyképűség részben inkább görcsös akarás?
De lehet. Csak éppen a sétálgatás, a beszólogatás nem írható a görcsös akarás számlájára...
daffy
Madridista

2011.03.03. 16:40:40

Tocy írta:Nem kell szépítgetni, igen, Messi régebben is önző volt valamilyen szinte, de az utóbbi időben ez felerősödött. Ami engem a legjobban zavar, az a beszólogatásai. Tegnap mutogatott Villának, mikor a spanyol előtte keresztbe és nem passzolt, bezzeg ha ő nem passzol, akkor ez van. Pepnek lehet még1x el kéne neki mondani, hogy mi van...
én csak a meccseitek kb felét nézem,de nem lehet,hogy az a nagyképűség részben inkább görcsös akarás?
Tocy
Director del Fútbol

2011.03.03. 16:39:07

Nem kell szépítgetni, igen, Messi régebben is önző volt valamilyen szinte, de az utóbbi időben ez felerősödött. Ami engem a legjobban zavar, az a beszólogatásai. Tegnap mutogatott Villának, mikor a spanyol előtte keresztbe és nem passzolt, bezzeg ha ő nem passzol, akkor ez van. Pepnek lehet még1x el kéne neki mondani, hogy mi van...
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.03.03. 13:54:36

Sokat akart a szarka, csak nem bírta a farka.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.03. 12:32:01

Kalap1988 írta:
csababarca írta:Előtte kellett volna. A csele előtt. Mikor a két védő rárontott és a kapus is felé mozgott áttehette volna akadály nélkül Villanak... Bocs a dupla hsz-ért!

Én ezt értem, rossz döntést hozott, de nehogy már nyakába varjunk bármit is. Úgy beszélnek róla egyesek, mint ha nem látták volna soha focizni, csak tegnap.
Villa előtt is ott lett volna a kapus, és azért láttuk,hogy hogy játszott Villa tegnap, nem vennék rá mérget,hogy belőtte volna.
Én nem beszéltem róla úgy és szerintem 10-ből 9 ember sem. Az az egy pedig nem érdekes.
Villa előtt ott lett volna a kapus,de Messi irányába, az ellentétes irányba mozgott... A rövidhez nem ért volna vissza és talán én is be tudtam volna lőni... Mind egy, nyertünk, Messi góljával. Ettől még rossz döntés. Azt meg, hogy érted, hogy rossz döntés... Az előző hsz-ed láttán (és ezt idéztem is) elég furcsa, mert ott ezt írod: "Milyen önzőségről beszéltek?" Rossz döntés= ebben az esetben önző volt...
Most akkor miről is van szó? :twisted:
ziipp
Capitá del Barça

2011.03.03. 12:07:14

Ez nem olyan önzőség,mint pl Cé-nél, vagy Robinhonál, hogy ellövöldözik 30ról esélytelenül,ahelyett,hogy passzolnának.
Igen is, egy Messi ha a 16on belül van oldja meg egyedül. Ez vonatkozik Villára is,meg Pedrora is. Ott már ne tologáljanak feleslegesen.
csababarca írta:Villa előtt is ott lett volna a kapus, és azért láttuk,hogy hogy játszott Villa tegnap, nem vennék rá mérget,hogy belőtte volna.
Így gondolkodok én is! :)

Nem azt mondom, hogy innentől kezdve, ne is passzoljon, a mindig lőjön, viszont jelen esetben nem hibáztatom.

Messi még akkor is a labdát nézi, miközben egy belépő után épp a levegőben repül... Pep sokszor elmondta, ő annak örül, ha Messi boldog. Messi pedig akkor boldog, ha a pályán van. Ahogy Xavi is. Lehetne őket pihentetni, de szerintem maguk a játékosok nem akarják ezt.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.03.03. 12:01:56

Messi így játszott mindig is. Szegény gyereket ócsároljátok, mert 10 méterről szemben a kapussal elvállalta a ziccert, ahelyett,hogy a 2 visszaérő védőn keresztül Villának tette volna a labdát.
Ne haragudj, de a foci csapatjáték és nem egyedül Messi játssza. Szerintem is passzolhatott volna, amikor Villa tiszta helyzetben volt. Így, hogy kimaradt persze szidjuk, de ha gól, akkor azt emeljük ki, hogy micsoda gól volt és nem azt, hogy Villa árván maradt mellette.

Tegnap sok volt a szövegelése, valami nem stimmel vele kapcsolatban. Lehet, hogy fáradt, de ne várja senki, hogy pihenni fog, mert Pep nem fogja. Előbb hagyja, hogy összeessen a pályán, mintsem másnak adjon lehetőséget. Na persze ez túlzó, de lassan már tényleg ott tartunk.

Szerintem kibírja egy ideig, aztán vagy belátja Pep, hogy nem tesz jót a játékosainak, vagy sem.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.03.03. 11:56:14

Ahogy én a hszk-ből leszűrtem senki sem Messi kvalitásait kérdőjelezi meg, csupán megemlítik páran, mostanában több rossz döntést is hoz (ez látható), ennek oka, hogy túlcselezi, rengeteg helyzetet „elszórakozik”!Okait nem tudhatjuk, lehet magánélet stb stb, legkézenfekvőbb agyban picit elfáradt!Majd mikor nagyon kell oda teszi magát, persze bosszantó mikor tényleg nyilvánvaló esetben nem passzol!Nincs csúformában, de még így is eldöntögeti a meccseket, azért nem olyan rossz ez így!
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.03. 11:49:27

Kalap1988 írta:

Előtte kellett volna. A csele előtt. Mikor a két védő rárontott és a kapus is felé mozgott áttehette volna akadály nélkül Villanak... Bocs a dupla hsz-ért!

Én ezt értem, rossz döntést hozott, de nehogy már nyakába varjunk bármit is. Úgy beszélnek róla egyesek, mint ha nem látták volna soha focizni, csak tegnap.
Villa előtt is ott lett volna a kapus, és azért láttuk,hogy hogy játszott Villa tegnap, nem vennék rá mérget,hogy belőtte volna.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.03. 11:45:33

Előtte kellett volna. A csele előtt. Mikor a két védő rárontott és a kapus is felé mozgott áttehette volna akadály nélkül Villanak... Bocs a dupla hsz-ért!
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.03.03. 11:44:29

ziipp írta:
Asys írta:Attól, hogy mi megjegyezzük, hogy önző illetve, hogy mekkora ász stb. attól nem valószínű a változás... majd a Mester helyre teszi, ahogy volt már rá precedens korábban is.
Mi történt?

Ott amikor Villanak passzolhatott volna, szerintem nem döntött rosszul Messi, hogy elhúzta, mivel ő is ziccerbe került. Nem lőtte be - ennyi.

Egy kis idegességet én is érzek a játékában - talán a gólkirályi címért való versenyfutás miatt CR-rel, de én így is olyan megoldásokat látok tőle, amit egy rossz formában lévő játékos egyszerűen nem tudna megcsinálni! Tudom, ő nem "egy játékos"... :)
Na! Azért ne túlozzunk már :) A sikeres csele utólag nem legitimálja a rossz döntését. Passzt akadálytalanul adhatott volna és Villa nagyobb ziccerben lett volna ezután, hiszen Messi előtt a csel után ott volt a kapus, míg Villanak szinte csak be kellett volna gurítania. A védő akár szerelhette volna Messit, vagy maga az argentín ronthatta volna el, míg egy passznál esélyük sem lett volna a védőknek. Nem ugyanaz a kettő. Nem haltunk bele, de ez egy nagyon rossz döntés volt tőle. Szerintem gól lett volna a passz után...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.03.03. 11:42:26

Milyen önzőségről beszéltek egyébként?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése