Az eset Argentínában történt. Nemhiszem hogy Real drukker lett volna.Messithebest írta:Valami Real drukker nem tudja elviselni, hogy jobbak vagyunk. Szégyen.
Leo Messi
- Messithebest
- Director del Fútbol
Valami Real drukker nem tudja elviselni, hogy jobbak vagyunk. Szégyen.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- ab1daL
- Director del Fútbol
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Lionel85 írta:Lassan, de biztosan visszarázódik a góllövésbe Messi. Hiányoztak már a góljai. Még mindig nem látom elég alázatosnak, de ez szerintem csak átmeneti. Az akciói jók, passzolni is tud, amit eddig nem mindig tett meg és kapott sok kritikát. Elől Villa és Pedro formahiányában neki se megy a játék, talán most elindul valami nála.
Igen, pont ezt látom a bajnak nála, hogy Villa és Pedro keveset is mozog...és így nincsenek meg a folyosók, ahol be tud törni, vagy tud csinálni egy kényszerítőt. Ezért lenne fontos, hogy Villa is összeszedje magát.
De a két gólja dícséretes, még ha az egyik tizi volt is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Lassan, de biztosan visszarázódik a góllövésbe Messi. Hiányoztak már a góljai. Még mindig nem látom elég alázatosnak, de ez szerintem csak átmeneti. Az akciói jók, passzolni is tud, amit eddig nem mindig tett meg és kapott sok kritikát. Elől Villa és Pedro formahiányában neki se megy a játék, talán most elindul valami nála.

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nagyon örülök a góljainak. A gólcsendje miatt lehet kezdett már kicsit feszültté válni. Most remélem ismét be fog vadulni. Nagyon kell majd egy jó formában lévő Messi a következő 1 hónapban. 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Érdekes, hogy tegnap alapból Pedro kezdett volna, de Messi kérte hogy játszhasson. Nem újdonság ugyan, de jó látni hogy ennyire éhes a sikerekre, gólokra, ami össze is jött neki.
Reméljük ezzel ismét beindul a gólözön!
Reméljük ezzel ismét beindul a gólözön!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem hozzáadja a válogatottban szerzett góljait is, legyen az barátságos is akár. De ugye az nem számít bele, csak Feri összesítettet nyomat. Mert ami beleszámít az a klubbal elért gólok, ha jól sejtem.Capon írta:Viszont már hónapok óta 49-et mond mindig amikor megemlíti ezt a témát. Engem mindig elgondolkoztat, hogy lehet én néztem be anno valamit.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Capon
- Llegenda del Barça
Viszont már hónapok óta 49-et mond mindig amikor megemlíti ezt a témát. Engem mindig elgondolkoztat, hogy lehet én néztem be anno valamit.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Barça B
Jól tudod. Feri el van varázsolva picit a 49-cel.torrentkiller írta:A kommentátor 49-et mondott, de szerintem csak 47ig jutott tavaly (mint anno Rondaldo). Szóval ez a feladat teljesítve, most már csak a rekordot jelentő gólok száma a kérdéses

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
A kommentátor 49-et mondott, de szerintem csak 47ig jutott tavaly (mint anno Rondaldo). Szóval ez a feladat teljesítve, most már csak a rekordot jelentő gólok száma a kérdéses 

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Gyaníthatóan ezért játszott a mai meccsen.Kellet neki ez a két gól.Remélem itt a döntő szakaszban újra ipari mennyiségben fog termelni.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Entrenador del Barça
ez volt Messi 47-edik golja ezzel beallitotta a tavalyi goljainak szamat. 

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- ozsimiki
- Adminisztrátor
2.gólja olyan Messis volt 
+érzem,hogy végre megtöri a gólcsendet Jose-s csapatok ellen is, mégpedig nem is csak a következő meccsen, ami a bajnoki.
GO LEO!

+érzem,hogy végre megtöri a gólcsendet Jose-s csapatok ellen is, mégpedig nem is csak a következő meccsen, ami a bajnoki.
GO LEO!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
én csak egy ilyen videót láttam régebben.. de itt Messi azt hiszem még 16nál fiatalabbmezenga írta:Hi!
Keresek egy videót, azt amelyiket a sport1-es Farkas Norbert készített Barcelonáról és benne a 15-16 éves messivel is beszélgetett. Nem találtam sehol, aki tud segítsen légyszi!
http://www.youtube.com/watch?v=IkgaI6HJ ... r_embedded
Visca Barca
/ " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa

Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
Nagyon nem tetszi kez a sétálgatok, jól elvagyok hozzáállás. Ma nem játszott jól szerintem... A gólpassza jó volt Keitanak,de ezen kívűl nem sok.
Ma is sokat önzőzött,kéne neki egy kis pihi,mondjuk hétvégén.
Ma is sokat önzőzött,kéne neki egy kis pihi,mondjuk hétvégén.
- levproff
- Director del Fútbol
Jól vettem ki, hogy mostantól ezt az oldalt Messi személyesen kezeli?
http://www.facebook.com/LeoMessi
http://www.facebook.com/LeoMessi

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Azért pár nevet tudok mondani azokból az időkből de Ő valahogy nem akar beugrani nekem.bowlinggolyo írta:Elég érdekes hozzászólást olvastam az nso-n Messi tudásáról: http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 61?nocache
Szerintem eléggé túloz az öreg.
Azt hiszem mondhatjuk,h Ő sem volt sehol a saját korában innentől kezdve meg nincs sok értelme a kijelentésének.
Remélem ma rúg egy gólt a jó öreg de az se volna komolya gond ha többet rúgna.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A célját elérte...bowlinggolyo írta:Elég érdekes hozzászólást olvastam az nso-n Messi tudásáról: http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 61?nocache
Beszélünk róla.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Érdekes, hogy azt mondja akkoriban nem volt ekkora felhajtás. Ergo ha lett volna csak róla cikekztek volna, mert ő ugye jobb volt Messinél. Kérdem én: akkor miért egy bizonyos Johann Cruyff-ról cikkezett a világ?bowlinggolyo írta:Elég érdekes hozzászólást olvastam az nso-n Messi tudásáról: http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 61?nocache

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Llegenda del Barça
Nem láttuk, nem tudjuk...bowlinggolyo írta:Elég érdekes hozzászólást olvastam az nso-n Messi tudásáról: http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 61?nocache

-
- Entrenador del Barça
Elég érdekes hozzászólást olvastam az nso-n Messi tudásáról: http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... 61?nocache
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
emlékeztetőül: a szuperkupa meccs hosszabbításában véleményem szerint Leo a legdurvább teljesítményét nyújtotta, már ami az erőkifejtést illeti, én nem emlékszem még 1 meccsre,ahol ennyire széthajtotta volna magát... (persze a rendes játékidőben sokat alibizett, így volt ereje, de akkor is jó volt látni, h ott megszakadt a csapatért, nem mintha sokszor lenne erre szükség
)

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Remélem ma produkál valami hasonlót mint az Arsenal ellen tavaly. Nagyon hiányoznak a góljai