Leo Messi
Nem akkora baromság ez, mint amekkorának tűnik elsőre...
...szerintem kijelenthető, hogy Pep Guardiola 2 éven belül elhagyja szeretett Klubunkat. A legnagyobb csábítója az Inter, és neki is tetszik Olaszország. Messi pedig ha nem is két év múlva, de mjuk 4-5 év múlva, közel a 30hoz, egy Xavi-Puyol nélkül lévő, motiválatlan, nagyképű elnökkel és ki tudja milyen edzővel tarkított csapatából picit belefásulva könnyen a korábbi sikeredzője után eredhet új kihívásokat keresve...
...szerintem kijelenthető, hogy Pep Guardiola 2 éven belül elhagyja szeretett Klubunkat. A legnagyobb csábítója az Inter, és neki is tetszik Olaszország. Messi pedig ha nem is két év múlva, de mjuk 4-5 év múlva, közel a 30hoz, egy Xavi-Puyol nélkül lévő, motiválatlan, nagyképű elnökkel és ki tudja milyen edzővel tarkított csapatából picit belefásulva könnyen a korábbi sikeredzője után eredhet új kihívásokat keresve...
- vlxe
- Capitá del Barça
„Biztos vagyok benne, hogy Messi az ZTE FC-ben fog játszani. Jelen pillanatban boldog Barcelonában, de eljön a nap, amikor egy nehéz döntés után elhagyja a klubját, az új csapata pedig az ZTE FC lesz. Remélem, még józan leszek, mikor hozzánk költözik” – mondom én, akkor amikor több az alkohol a vérembe, mint a plazma 
Ezek a hülyeségek arra jók, hogy valamiről csámcsogjanak

Ezek a hülyeségek arra jók, hogy valamiről csámcsogjanak

Lehet? Miért, szerinted van valami esélye is, hogy Messi a világ legjobb csapatából elmegy egy olyan sz*r csapathoz, mint az Inter? Hagyjuk már ennél nagyobb baromságot alig találni... Inter... Maradjanak már, mi olyat tudnának adni Messinek, amiért elmenne hozzájuk? Hátrahagyná az életét, családját, a várost, ahol felnőtt? Neki ez a 2. otthona, minek menne el? Az emberi hülyeség határtalan...samy85 írta:lehet ez megint egy sajtó gyártmány... sokszor teljesen mást közölnek, mint amit az interjúalany elmond...
Football, bloody hell. /SAF/
- samy85
- Capitá del Barça
lehet ez megint egy sajtó gyártmány... sokszor teljesen mást közölnek, mint amit az interjúalany elmond...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
-
- Entrenador del Barça
Tocy írta:Szóval te beszéltél vele, és neked ezt mondtamessi1011 írta:Elárulok nektek valamit! Messi a triplázás évében sem játszott minden meccsen ugyanolyan intenzitással. Az, meg hogy kifulladt, az nem igaz. Próbál az erejével tartalékolni!!Értem
Nem, csak messi1011ben vkinga-t tisztelhetjük amivel azt hiszem el is mondtam mindent

-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nekem az is elég ha 100 métert fut, csak legyen benne 3 gól 

- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Valdesnek azért annyi, mert minden lépést - mozgást beleszámítanak nem csak azt, amikor valaki fut és Valdes simán együtt él a játékkal egész meccsen. Én még nem nagyon láttam 1 helyben ácsorogni...kristop írta:xavit lecserélték a 65. percben, azért csak ennyi neki, valdesnek fogalmam sincs miért, de ez az uefa.com hivatalos statisztikája. és vds és cech is öt kilométert futott tegnap.Tocy írta: sry de ebben a listában nem értem h Valdes hova fut ennyitÉs h Messi-Xavi mezőnyben se sokkal többet...
Bocs az off-ért...
Szóval te beszéltél vele, és neked ezt mondtamessi1011 írta:Elárulok nektek valamit! Messi a triplázás évében sem játszott minden meccsen ugyanolyan intenzitással. Az, meg hogy kifulladt, az nem igaz. Próbál az erejével tartalékolni!!

xavit lecserélték a 65. percben, azért csak ennyi neki, valdesnek fogalmam sincs miért, de ez az uefa.com hivatalos statisztikája. és vds és cech is öt kilométert futott tegnap.Tocy írta: sry de ebben a listában nem értem h Valdes hova fut ennyitÉs h Messi-Xavi mezőnyben se sokkal többet...
Elárulok nektek valamit! Messi a triplázás évében sem játszott minden meccsen ugyanolyan intenzitással. Az, meg hogy kifulladt, az nem igaz. Próbál az erejével tartalékolni!!
sry de ebben a listában nem értem h Valdes hova fut ennyitkristop írta:én szóltam..ha itt van, akkor nem lehet messiről semmi rosszat mondani. de akkor bedobom ide is azt a negatívumot, amit már tegnap írtam. ugye sokszor írjuk, hogy kevesebbet fut mostanában, sétálgat, miért nem pihentetjük, nem bírja.
csak a blben mérik, hogy ki mennyit fut, a bajnokikon csak tippelni tudunk. na, de tavaly még simán 9500-10000méter körül szaladgált. meg most is az arsenal elleni visszavágón is, de a többin csak ilyeneket mint most is. szóval vagy nem bírja tényleg, vagy nem is veszi annyira komolyan őket. és a durva, hogy igazából mindkettővel lehetne magyarázni, ezt a flegmaság dolgot.

Amúgy valóban erősen látszik, hogy nem hajt közel sem úgy, mint a triplázós szezonban, vagy akár tavaly tavasszal. Asszem nem bírja idén annyira. Nyáron se volt nagyon pihi, és a tavalyi embertelen szezonja után csinált egy embertelen őszt...kifulladt. De a fontos találkozókra még oda tudja magát tenni

- ozsimiki
- Adminisztrátor
akkor félreértettem. úgy jött le, hogy letolás részedről. bocskristop írta:ozsi, hát nem erre céloztam én is? nem veszi őket komolyan, de ahol kellett (arsenal ellen) ott kifutotta magát. a költői kérdés csak arra vonatkozott, hogy eleve úgy áll hozzájuk, hogy ellenük nem kell, nem akar(flegma?), vagy ténylegesen nem bírja már olyan tempóban végigtolni az évet, mint tavaly, vagy előtte pihenés nélkül.
Szerintem úgy áll hozzá ő is, hogy nem hajtja ki magát, aztán meglátja hogy alakul a meccs. És mivel egyáltalán nem voltak nyitott kérdések, sem előtte, se közben, nem változtatott a hozzáállásán, de még így is veszélyes volt. Ezt nem flegmaságnak tartom én, hanem egyszerűen józanságnak és logikus elképzelésnek

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsi, hát nem erre céloztam én is? nem veszi őket komolyan, de ahol kellett (arsenal ellen) ott kifutotta magát. a költői kérdés csak arra vonatkozott, hogy eleve úgy áll hozzájuk, hogy ellenük nem kell, nem akar(flegma?), vagy ténylegesen nem bírja már olyan tempóban végigtolni az évet, mint tavaly, vagy előtte pihenés nélkül.
Tavaly többet játszott szélen még talán, mint középen, ott többet is kell mozognia. Megjegyzem ha 4-5 gólos előnynél nem futja ki a belét, annak csak örülök.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Édes Istenem.kristop írta:én szóltam..ha itt van, akkor nem lehet messiről semmi rosszat mondani. de akkor bedobom ide is azt a negatívumot, amit már tegnap írtam. ugye sokszor írjuk, hogy kevesebbet fut mostanában, sétálgat, miért nem pihentetjük, nem bírja.
csak a blben mérik, hogy ki mennyit fut, a bajnokikon csak tippelni tudunk. na, de tavaly még simán 9500-10000méter körül szaladgált. meg most is az arsenal elleni visszavágón is, de a többin csak ilyeneket mint most is. szóval vagy nem bírja tényleg, vagy nem is veszi annyira komolyan őket. és a durva, hogy igazából mindkettővel lehetne magyarázni, ezt a flegmaság dolgot.
én kifejezetten örülök,h pihen az ilyen meccseken. Majd akkor gyertek kritikákkal, ha egy sorsdöntő meccsen tapasztaljátok azt,h Messi nem hajtja ki a belét, addig szerintem tök felesleges. Hosszú és fontos meccsek jönnek még, ahogy már rengeteg meccs van mögöttük, mögötte is.
Milyen érdekes,h az Arsenal elleni visszavágón nem volt gond a futó mennyiségével, miért is? MERT SZÁMÍTOTT AZ A MECCS. Oda is tette magát.
nézzük már kicsit logikusabban,és próbáljuk már beleképzelni a helyébe magunkat. így is több hasznot hoz,mint sem.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
én szóltam..
ha itt van, akkor nem lehet messiről semmi rosszat mondani. de akkor bedobom ide is azt a negatívumot, amit már tegnap írtam. ugye sokszor írjuk, hogy kevesebbet fut mostanában, sétálgat, miért nem pihentetjük, nem bírja.

-
- Director del Fútbol
Messi1011! Nem elégedetlen senki, ezek apró kritikák, amik beleférnek és persze az is belefér, hogy te másképp gondolod. Nem hiszem, hogy bárki igazán komolyan elégedetlen lenne. Érezzük ezt az apró kis nyelvi különbséget, mert elbeszéltek egymás mellett! Köszi!
Azért nézd meg, hogy Messi mennyit van összjátékban, és ad remek labdákat, és hányszor csinálja ezt Ronaldo.Sanama írta:Ennyi erővel Ronaldo a legjobb,mert ő mindig ezt próbálja csinálni,nem... ?
Ennyi erővel Ronaldo a legjobb,mert ő mindig ezt próbálja csinálni,nem... ?
Ne haragudj, de az 50 passzhoz minek az 51.???? Ott tologatnak csak a 16os-nál, és ezzel megy el az idő. A támadások lassúak, a beadások rosszak. Villát a szélen megeszik a védők. Legalább megpróbál valami mást, és nem csak az van, hogy 16os-on belül várja a labdát, amit soha nem kap meg, mert nem tudnak pontosan beadni, és elhal emiatt egy csomó akció. A beadások a rengeteg láb miatt elakadnak. Ezekkel a beinduláokkal, cselekkel szabadrúgást tud kiharcolni. Egyáltalán nem flegma, ezt már írtam. Amiatt, hogy ilyen a játéka, mert beindul, cselez, benne van a labdavesztés. Mindig is voltak elveszett labdái, de ma már vissza is tud szerezni lasztit. Hányszor adott Bojannak, vagy Villának remek labdát??? Nem lett belőle semmi. Ne légy már elégedetlen.Bányász írta:Húszan leírjátok,h mekkora Isten Messi és milyen emberfeletti amit véghezvisz stb stb.Ezt senki nem vitatja szerintem és senki nem akarja kisebbíteni az érdemeit.Én személy szerint abszolút egyetértek azokkal a megállapításokkal miszerint emberfelettit nyújt,és teljes mértékig elégedett vagyok vele.
Viszont azzal,h ezeket elmondtátok nem igazán lett megcáfolva az,h az utóbbi időben mintha kicsit flegmább lenne/lett volna illetve szokatlanul sok labdát veszít.Mert ez így van.De nincs ezzel semmi baj csak vannak akik ezt megjegyzik illetve vannak akiket ez zavar.
Egyébként nagyon szép az a statisztika,h 17 gólpassza van.De lehetne neki 10el több is?Lehetne simán.És ez még ennél is sokkal szebb lenne.
48 gólnál tart idén.De ha csak egy kicsit jobban figyel vagy nem flegmáskodja el a dolgokat akkor már a Sahtar ellen meglehetett volna neki az 50 is akár.Én azt akarom,h lőjön annyi gólt amennyit csak lehetséges.
Na mindegy.A lényeg,h senkinek nincs rá panasza igazából csak vannak akik mondjuk bizonyos szituációkban nem elégedettek vele vagy néhány cselekedte nem nyeri el a tetszésüket maximálisan.A fórum meg azért van,h aki akarja ezt elmondhatja.Aztán lehet róla beszélni.
Ezt mondhatjuk Ronaldora is de rá azt mondjuk önző...De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Húszan leírjátok,h mekkora Isten Messi és milyen emberfeletti amit véghezvisz stb stb.Ezt senki nem vitatja szerintem és senki nem akarja kisebbíteni az érdemeit.Én személy szerint abszolút egyetértek azokkal a megállapításokkal miszerint emberfelettit nyújt,és teljes mértékig elégedett vagyok vele.
Viszont azzal,h ezeket elmondtátok nem igazán lett megcáfolva az,h az utóbbi időben mintha kicsit flegmább lenne/lett volna illetve szokatlanul sok labdát veszít.Mert ez így van.De nincs ezzel semmi baj csak vannak akik ezt megjegyzik illetve vannak akiket ez zavar.
Egyébként nagyon szép az a statisztika,h 17 gólpassza van.De lehetne neki 10el több is?Lehetne simán.És ez még ennél is sokkal szebb lenne.
48 gólnál tart idén.De ha csak egy kicsit jobban figyel vagy nem flegmáskodja el a dolgokat akkor már a Sahtar ellen meglehetett volna neki az 50 is akár.Én azt akarom,h lőjön annyi gólt amennyit csak lehetséges.
Na mindegy.A lényeg,h senkinek nincs rá panasza igazából csak vannak akik mondjuk bizonyos szituációkban nem elégedettek vele vagy néhány cselekedte nem nyeri el a tetszésüket maximálisan.A fórum meg azért van,h aki akarja ezt elmondhatja.Aztán lehet róla beszélni.

Ezt mondhatjuk Ronaldora is de rá azt mondjuk önző...De ő legalább mer próbálkozni, más meg nem.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure