nézd, én mindent megértek, még azt is, h az a messi, aki tízből, tízszer küldi oda a zsugát mondjuk a 16osról, ahová mutatják neki, most nem jól mérte be az 1 méteres reklámtáblát és véletlenül fölérúgta a labdát.messi1011 írta:Azt értsd meg, hogy nem a madridi közönségnek szólt!!!!!!!! Nem érte el a labdát, mérges lett, azonkívül 4 jó lehetőség maradt ki!!! Nem jutott el a nézőkig. Nem értem a felháborodásokat!!!Boixos írta:...

nem érdekel egyébként a madridi közönség, de egy játékostól akkor is bunkóság megküldeni a zsugát a pálya széléről, szemben a nézőkkel, ha maximálisan tisztában van vele, h nem fogja elérni. pláne mindezt a meccs végén, amikor már láthatóan semmi sem történt.
mindegy, ettől messi nem lett kisebb, egyszerűen felment a szr az agyába és rosszul döntött. egy honfitársa egy hasonló szituban tömegverekedést produkált a pályán, szal messi még laza is volt tulajdonképpen, ha úgy vesszük.

és az is igaz, amit Charlie kolléga mondott, h volt olyan gyerek is, aki sértődöttségében kettétörte egy játékostársa lábát. egy figo nevű exmadridiról beszélek.
egyébként egyáltalán nem vagyok felháborodva, szimplán ez a véleményem erről a szituról.