Leo Messi
- margarin
- Jugador del Barça
Gyanítom hogy a holdról érkezett mert ezt normál ember aligha tudná utána csinálni,de ezt elmondhatjuk az egész csapatról.Büszke lehet aki Barcelona drukker....
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
Szerintetek az, hogy Messi kétszer egymás után ARANYLABDÁT kap, az nem megérdemelt? Tudjátok, mi lett volna igazságos? 3 ARANYLABDA!!! Egy Messinek, egy Xavinak, egy Iniestanak.
monyo69
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Ez az ember....
Már az Arsenal ellen góljára azt mondtam, a szezon gólja, erre most meglövi a mai másodikat, komolyan mondom ezt a valakit vessék komoly vizsgálatok alá, mert nem ember. Derítsük ki végre kik küldték, honnan és milyen szándékkal, mert ha a társai is ilyen gyorsak, az emberiségnek vége.
Már az Arsenal ellen góljára azt mondtam, a szezon gólja, erre most meglövi a mai másodikat, komolyan mondom ezt a valakit vessék komoly vizsgálatok alá, mert nem ember. Derítsük ki végre kik küldték, honnan és milyen szándékkal, mert ha a társai is ilyen gyorsak, az emberiségnek vége.
- Deus
- Boixos Nois
Azért mekkora volt h a második gólnál, mikor businak passzolt, busi mást se csinált mint átvette a labdát s megse moccant
Messi vitte el onnan a labdát be a kapuba... tejóég...
http://www.youtube.com/watch?v=UVZYKVW_ofo
most nézem meg kb 234243x -szer...
azért az első gólja is pite volt, mivel alaposan lealázta Casillast: Lábai közé pattintotta a labdát
alázáááás
http://www.youtube.com/watch?v=ENWyUYfUlzo

most nézem meg kb 234243x -szer...
azért az első gólja is pite volt, mivel alaposan lealázta Casillast: Lábai közé pattintotta a labdát

http://www.youtube.com/watch?v=ENWyUYfUlzo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.04.27. 23:27:29-kor.

- margarin
- Jugador del Barça
Messi egy ismételhetetlen zseni:)
Múltkor beszélgettünk Villa-ról.
Látjátok ezért klasszis,amikor kellett odatette magát!
Gratula ,megmutattuk ki a jobb csapat:)
Múltkor beszélgettünk Villa-ról.
Látjátok ezért klasszis,amikor kellett odatette magát!
Gratula ,megmutattuk ki a jobb csapat:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára margarin 2011.04.27. 23:23:50-kor.
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
+ nememberozsimiki írta: Hát most őszintén...ki más kaphatná? CR is rengeteg gólt termel,de valószínű Messi előtte marad ebben is. + bajnokságot fog nyerni, CR kisebb jelentőségű kupát. + Messinek még ott lehet a BL is.

Amúgy, hogy még valamit hozzácsapjak....neki van a legtöbb gólpassza is Európában! Egyszerűen nem ér.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát most őszintén...ki más kaphatná? CR is rengeteg gólt termel,de valószínű Messi előtte marad ebben is. + bajnokságot fog nyerni, CR kisebb jelentőségű kupát. + Messinek még ott lehet a BL is.gergo9 írta:Félkézzel fogja a 3. aranylasztit is

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Deus
- Boixos Nois
Egyébként nem én készítem, én csak postás vagyok 
így van, egy kis türelmet kérek, s szállítani fogom a gif -eketRewolution5 írta: Ilú nem hazudtol meg minket! no para!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2011.04.27. 23:13:07-kor.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Meeeessiiii! Meeeeessiiiii!
A zseni az nem jó szó. Ő annál sokkal több. Ma végre régi formájában volt, erősen meg is látszik az egész meccsen.

A zseni az nem jó szó. Ő annál sokkal több. Ma végre régi formájában volt, erősen meg is látszik az egész meccsen.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
shevy írta:valaki csináljon már egy gifet a 2. góljáról
Ilú nem hazudtol meg minket! no para!

ÓriásiIlúvatar írta:

Harmadik aranylaszti? Az aztán felborzolná a madridi kedélyeket, de asszem nem bánnám

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
A 2. gólja már olyan volt, mint amit megszokhattunk tőle! Igen csak kiéheztetett minket, de ki más ellen duplázna? 

valaki csináljon már egy gifet a 2. góljáról
Kösz, hogy vagy nekünk...

Fantasztikus ez az ember, nagyszerűen játszott, két csodálatraméltó megmozdulásból két felejthtetlen gól.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Lehet díjazni a produkcióját, például egy harmadik aranylabdával.kanty írta:A zsenialitása ismét döntött.
A valaha élt egyik leghatékonyabb játékos, 52 gól nem emberi.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
A zsenialitása ismét döntött.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Az biztos hogy ma különösen fontos lesz a játéka! Eddig valóban kivették a játékból a Mou féle csapatok, de azt hozzá kell tenni hogy a kupadöntőn ez a megszokottnál könyebb feladat volt, mivel nem igazán mozgott. Ma pedig ez lesz a kulcs. A vereség után nagyon összeomlott ahogy olvashattuk, de ha Pepnek sikerült rendbe szedni, akkor ma elméletileg egy hihetetlenül motivált Messit fogunk látni. Ő pedig megállíthatatlan! Nagyon bízom benne!socio66 írta:iniesta kiválásával végképp ő lesz a játékunk kulcsa,ha neki nem fog menni,akkor valószínűleg a csapatnak sem.
villa és pedro az utóbbi időben képtelen 1v1-es szitukat megoldani, középen pedig ha nem thiago,vagy afellay fog játszani,szintén senkitől nem várhatunk váratlan megoldásokat,létszámfölényes helyzetek teremtését.
messi-t eddig mourinho csapatai kivétel nélkül tökéletesen kivették a játékból,ha ma is ez lesz,akkor minimálisra csökkennek az esélyeink sajnos.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***