Leo Messi
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Figyu, ha nyomika képes egy meccsen négyet rúgni, akkor Messiből is simán ki lehet nézni nem? Így kell hozzáállni, nem temetni. Szerintem megtudja csinálni Messi, más kérdés, hogy valóban meg is lesz-e. Ne feledjük, tavasszal nem ontja a gólokat a csapat kb. 2 meccset kivéve, szóval nem lesz egyszerű a dolog, de nem lehetetlen.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Így van!Andris írta:Kéne vele is rúgatni 4-5öt, nehogymár Ronci megszerezze a (számára) legfontosabb címet.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
és úgy összvissz,ahol minden gól számít ami tétmeccsen esett,ott kinek mennyi van?
annyit tudok,hogy talán 52 van Leonak,de ez se biztos...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2011.05.08. 10:55:42-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Kéne vele is rúgatni 4-5öt, nehogymár Ronci megszerezze a (számára) legfontosabb címet. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Sajnos Ronaldo. A portugálnak 33 gólja van, Messinek 31, de tudjuk, hogy Messitől elvettek egy szabályost gólt a Sevilla elleni meccsen, amit nagyon sajnálok. Szép szabadrúgás volt.Ilúvatar írta:Most ki vezeti a góllövő listát? Úgy tudom h ronaldo.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Túl nagy gond nem lesz Messi pihentetésével. Pont kiszámítják, mikor kell majd visszaérnie. Amúgy is a Copások kapnak plusz egy hét szabit legalább. A vb-n is a tovább maradó válogatottak tagjai több pihenőt kaptak. Az Aranylabda még odébb van.

Szerintem ebben az évben is esélye lesz az aranylabdára. Jó lenne pihentetni, mert nyáron is jól kéne játszania a Cop Americán. Guardiola többször leültethette volna a kispadra, de hát ő játszani akar, mert segíteni szeretne a csapatnak. Semmit nem fog pihenni. Július végén meg már a Barca szezonja is elkezdődik.
Biztos vagyok benne, hogy sokszor játszik kisebb sérülésekkel.MessiFan írta:Hát igen hál istennek elkerülik a sérülések. Hihetetlen ez az ember vagy már nem is tudom mi
Gyors, jól lő, passzol, cselez és a felrúgják nem megy neki a bírónak és ordibál és a nyilatkozatai is szerények. Csupán 1x láttam színészkedni. Kapott is érte 1 sárgát. Nem neki való
Azt hiszem hálát adhatunk, hogy megélhetjük Messit
http://www.fcbfans.com/ranking2010/en/ranking.html
Hát igen hál istennek elkerülik a sérülések. Hihetetlen ez az ember vagy már nem is tudom mi 
Gyors, jól lő, passzol, cselez és a felrúgják nem megy neki a bírónak és ordibál és a nyilatkozatai is szerények. Csupán 1x láttam színészkedni. Kapott is érte 1 sárgát. Nem neki való

- barca0417
- Entrenador del Barça
És miből van hogy nem sérül meg? Pedig nem kicsiket kap... tényleg pihentetni kéne most már, csak attól félek hogy most meg a gólkirályi címre fog hajtani, és ezért fog játszani.Chino írta:Én esküszöm nem hiszem el ezt a gyereket. Amellett, hogy miket művel a labdával (és az ellenféllel) a pályán, hogy a p...ba tudja visszafogni magát, hogy ennyiszer, sokszor nagyon durván, felrúgják és a sokadik után is tök nyugodtan feláll és szó nélkül folytatja.
Nem tudja vki tegnap hányat szabálytalankodtak ellene a 31-ből?
Bocsi sikerült utánanéznem, 11-et.

- Capon
- Llegenda del Barça
Minden nagyon szép és jó csak most már egy kicsit pihizzen. Mondjuk nem kéne minden meccset végig játszani a BL döntőig... azt már mondani sem merem, hogy akár 1-2 meccset ki is hagyhatna.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Chino
- Llegenda del Barça
Én esküszöm nem hiszem el ezt a gyereket. Amellett, hogy miket művel a labdával (és az ellenféllel) a pályán, hogy a p...ba tudja visszafogni magát, hogy ennyiszer, sokszor nagyon durván, felrúgják és a sokadik után is tök nyugodtan feláll és szó nélkül folytatja.
Forca Barca!!!!
Bírózóknak és főleg a színészkedőknek ajánlanám a lövőcselét...ha ott elesik, szerintem tuti szabi és sárga legalább...úgy lépte-ugrotta át Xabi lábát....
Azért az sem volt szép, amit Messi csinált.Ilúvatar írta:Jah, tényleg... nehezen vettem ki a számot amikor kaszálni akart.matador írta:Az nem Ramos...
Az Ronaldo.
Az nem Ramos...
Az Ronaldo.
Az Ronaldo.
Nagyon sajnálom, hogy nem erről a jelenetről szólnak a sajtóhírek!!!!! Erről kéne minden hírnek szólnia, mert amit művelt ennél a jelenetnél Messi, az fantasztikus volt. Ennek kéne lennie a pályán, és nem a rugdosásnak, meg a színészkedésnek!!Ilúvatar írta:
Stalkyard, volt már rég. Kicsit olvass vissza.

( Bocs, ha már volt! )
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
egy kicsit fintorgott az iváskor, biztos nem volt túl jó

egyébként remélem tényleg így tud pinyózni, mert akkor ezzel még inkább gyarapítja azt a listát, miért is lehet szeretni ezt az embert

egy álmom válna valóra, ha pinyózhatnék ellene és legyőzném