Ilyet, olyan sok kontextusban olvastam már... Ezt te komoly érvnek gondolod? Egyáltalán komolyan gondolod? Azt hinné az ember, hogy nem kell elmagyarázni, hogy ez mekkora baromság, és ha nem raksz mögé ezer emojit, akkor nagyon creep duma.optimus írta:Az a Klopp aki a Liverpooli pályafutása alatt kevesebb trófeát nyert mint Solari 2 hét alatt?
Igen Pep bizonyította, hogy totál alkalmatlan a Barca kispadjára, hál istennek vasvillával elkergettük...Az a Pep akit folyamat elraknak a Blben?
A nevet cseréld ki Ernestora, és ugyanott tartunk. Ez alapján valóban csak oldalra lépést jelentene.]Az a Sarri aki szerint egy keret kb 13 emberből áll?
Valverde csúfos véget ért tavaly a BL-ben, ha idén értékelhető lesz, akkor maradhat, és ehhez még csak nyernie sem kell szerintem. Játszunk jól, és kieshetünk felőlem. De én nem azért szerettem bele ebbe klubba, mert 2-4 gólós különbség után letolt gatyával bekkelnek idegenben. Az eredmény centrikus hozzáállása szerintem gátolja az eredményekben. Arról nem is beszélve, ami a legtöbb kritikusának a problémája, hogy ez az esztétikumot is megöli. Vannak persze jobb meccsek, de összességében, nagyon lebutultnak érzem a mostani irányt.Tényleg vegyük mondjuk azt hogy Pepen kívül bármelyik edző jöhetne, kit hoznátok Valverde helyett?
Az olyanokat félre tehetjük hogy nálunk alapvetően fontos a kötődés a klubbhoz, ki lenne az az edző?
Az edző kérdés pedig szerintem túl sok tényezős ahhoz, hogy kívülről megmondjam ki lenne jobb. Az a munkája az elnöknek, hogy Ő döntse el. Én azt tudhatom (elegánsabban inkább gondolhatom) , hogy ez nem jó...