inkább ArmageddonTT írta:Az én jelzőm mostantól: tűzgolyó.

Az hatalmas volt.looka írta: A Villa gólja előtti cselsorozat pedig...arra nincsenek szavak, Hajdú B. is nézett egyet.
Ez nekem is megmaradt, látszott, hogy hatalmas feszkó tört ki belőle.csababarca írta:A gólöröme emberfeletti volt, döbbenetesen tört ki belőle a feszültség.
De Villa góljánál egy olyan pillanat történt a pályán, ami egy kis semmiség úgymond, de nagyon sokatmondó. belőtte Villa, Messi pedig a fejét fogva térdre rogyott,és ünnepelt. Ugyan úgy,mintha ő lőtte volna azt a gólt.
És utána még Alvés is meggyalázta legalább kétszer.Ilúvatar írta:Na, itt van a megcáfolhatatlan bizonyíték, amikor Messi legyilkolta a mikrofont
http://www.imagebam.com/image/3dc565134240031
Én úgy tudom, hogy a Marca szerint 54 van neki, hivatalosan pedig mindkettőjüknek 53.daffy írta:a hivatalos oldal szerint 53 gólja van. 40 liga,6bl és 7 kupa gól. és 54 meccsen lépett pályára. mivel 1 meccsel kevesebbet játszott messinél,az arányai jobbak,kivéve ha az az 53 csak 52,mert akkor egyforma.ozsimiki írta: nem úgy van,hogy mindenki (Marcát kivéve egész Europát) szerint 52-t vert C.R.? És Messi meg 53at...
ugyanis a Marca neki adott egy olyan gólt,ami nem gól,ha nem pattan meg Pepén:D:D vagy azzal együtt lenne neki 54?
így van. jó eséllyel ott az aranylabda,legyen elég.Lionel85 írta:Ezt a gólszámolgatást én sem értem. Ha valóban számítana, akkor az utolsó két bajnokin játszott volna Leo és küzdött volna, hogy gyarapítsa a góljai számát. Ez már korábban eldőlt, és nem az a fontos, hogy Messi hány gólt lő, hanem az, hogy 5 év alatt 3-szor nyertük meg a BL-t!
ez így igaz. 1 hete még mind1 volt,mert cé vezetett,most már vita van belőle. gyönyörűbarca2010 írta:Nem mindegy mennyit rúgott Messi? Az aranylaszti ismét az övé, és ez a LÉNYEG!
a hivatalos oldal szerint 53 gólja van. 40 liga,6bl és 7 kupa gól. és 54 meccsen lépett pályára. mivel 1 meccsel kevesebbet játszott messinél,az arányai jobbak,kivéve ha az az 53 csak 52,mert akkor egyforma.ozsimiki írta: nem úgy van,hogy mindenki (Marcát kivéve egész Europát) szerint 52-t vert C.R.? És Messi meg 53at...
ugyanis a Marca neki adott egy olyan gólt,ami nem gól,ha nem pattan meg Pepén:D:D vagy azzal együtt lenne neki 54?
Igen. 54-et ad neki a Marca...ozsimiki írta:...
nem úgy van,hogy mindenki (Marcát kivéve egész Europát) szerint 52-t vert C.R.? És Messi meg 53at...Fecooo írta:így van PetyaalbicelesteX írta:Az nso-n azt írják 53 gólt rúgott a szezonba.Most akkor Ronaldo is annyit vert?
így van PetyaalbicelesteX írta:Az nso-n azt írják 53 gólt rúgott a szezonba.Most akkor Ronaldo is annyit vert?
Ezen nagyszerűen látszik, hogy Villa milyen okosan nyit területet Messinek! Parádé!Ilúvatar írta: