Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jah majdnem kiestek a csoportkörben Zidane-al együtt , borzasztó játékkal.LG írta: Ja, de azért Zidane kitűnt az akkori csapatból, egyértelműen vezér volt. És talán az ő jó játéka húzhatta az addig gyengébben teljesítő többieket?Akárhogy is nézem: akkor a selejtezőkön kínlódtak a franciák, ezért jött vissza segíteni Zidane, és még pár öreg. A VB-n meg ugye tudjuk mi történt,
Ja, de azért Zidane kitűnt az akkori csapatból, egyértelműen vezér volt. És talán az ő jó játéka húzhatta az addig gyengébben teljesítő többieket?gergo9 írta:Ezt meg maximum a hlyék hiszik el. Védelemben mondjuk Abidal szintén hatalmasat játszott vagy támadóknál Ribery..zsuni írta:ugy látszik mindenki elfelejtette azt, amikor Zizu egy kalap szamóca csapatot húzott be a vb döntöbe. az
Akkora mese lengi körül már ezt a teljesítményt hogy az már mindent felülmúl.
A brazilok egy épkézláb támadást nem tudtak vezetni a franciák ellen ez meg nem Zidane-on múlt, iszonyatosan jól működött az a csapat az egyenes kieséses rendszerben.
Ha ez tényleg igy van,akkor már értem is,Leo miért van kiakadva. A Barcában a passzok 90%-a hajszálpontos,megvan az ötlet,akarás.A jóra pedig ugye nem nehéz rászokni,megszokni. Ezzel szemben a válogatottban fejetlenség,taktikailag-technikailag nulla a csapat.Ráadásul a nyomás is vagy 10X akkora. Senkinek sem lenne könnyű,Leonak meg főleg,mivel olyan amilyen.Aki látta a meccset, annak észre kellett vennie, hogy tegnap semmi sem sikerült, olyan totális fejetlenséget és tanácstalanságot még nem láttam az Argentin válogatottnál, mint amit azon a meccsen mutattak.
Jóformán még a pontos passzok is gondot okoztak - egyszerűen fájt nézni
Ezt meg maximum a hlyék hiszik el. Védelemben mondjuk Abidal szintén hatalmasat játszott vagy támadóknál Ribery..zsuni írta:ugy látszik mindenki elfelejtette azt, amikor Zizu egy kalap szamóca csapatot húzott be a vb döntöbe. az
sztem meg a luzitán fé.eg megjelenésével kezdődött 2004-ben... mert 2004-ben az a porto minden volt, csak nem látványos... (ismét csak a Depor elleni párharcra célzok elsősorban...)Ez azért még a Ronaldinhos barca idejében sem mindig volt így. Valahogy akkor kezdődött.
nem ilyen egyszerű ,h szerinted nem az, szerintünk meg az.zsuni írta:jó, akkor Messi zseni, és azért sétálgat a 36. meccsén a válogatottban sértödötten, mert megteheti. engem nem érdekel, mindenki azt gondol amit akar. szerintem ma nincsenek zsenik. szerintetek van és az messi. bumm.
Hatalmas téttel bíró meccsek, tényleg sok mindent elárulnak. Barátságos meccsen még mi is jók vagyunk.Lionel85 írta:Te csak a Bolívia elleni meccset láttad? Mert kb. ez csak ott volt. Előtte nem. Amikor a spanyolok, a portugálok, a brazilok le lettek győzve.
Kicsit sztem másabb egy tipikus irányító esete.Messinek van egy posztja Barcelonában, amiben igenis a világ legjobbja.zsuni írta:ugy látszik mindenki elfelejtette azt, amikor Zizu egy kalap szamóca csapatot húzott be a vb döntöbe. Messit mentegetni kár, lehet ö a világ legjobbja, de LG nyomán elindulva, ma nincsenek zsenik. ő sem az
Gondolom 2006ra gondolsz, jah Zizou lőtte a gólokat, védte a lövéseket, védekezett,csinált mindent, többiek magukhoz képest! lófüttyök se voltak, bizonyára.zsuni írta:ugy látszik mindenki elfelejtette azt, amikor Zizu egy kalap szamóca csapatot húzott be a vb döntöbe. Messit mentegetni kár, lehet ö a világ legjobbja, de LG nyomán elindulva, ma nincsenek zsenik. ő sem az
Te csak a Bolívia elleni meccset láttad? Mert kb. ez csak ott volt. Előtte nem. Amikor a spanyolok, a portugálok, a brazilok le lettek győzve.barca99 írta:De akkor miért sz@r mindenki a válogatottban? Miért nincs semmi játék? Miért abból vannak a legnagyobb helyzetek, hogy Messi átviszi 3-4 emberen, és jól passzol? Ezen kívül miért nincs SEMMI?
Nem azt mondom, hogy Messinek semmi felelőssége nincs ebben, de hogy a taktikailag nulla szövetségi kapitányoké vastagon az érdem, azt lefogadom.
Jólvanakkorzsuni írta:ugy látszik mindenki elfelejtette azt, amikor Zizu egy kalap szamóca csapatot húzott be a vb döntöbe. Messit mentegetni kár, lehet ö a világ legjobbja, de LG nyomán elindulva, ma nincsenek zsenik. ő sem az