hajnesz írta:Lehet nevetni rajta, de az nem kevés. A 8%-nak a harmada az 35,6 eladott passz, de azért gondoljunk bele,hogy nem csak minden harmadik eladott passzából jön kontra. Ha maradunk a sokkal jobb opciónál, akkor is az meccsenként 1,78 eladott labda, amiből az ellenfél kontrázik. Az ő poziciójából kiindulva, ez azt jelenti,hogy az ellenfél rávezetheti a labdát az védelmünkre, 1vs1,2vs2 szituációt kialakítva,ami mondjuk nem túl egészséges a számunkra. Tudom,ezek csak számok, de gondoltam leirom,hogy közel sem ugyanaz,ha Rakitic mondjuk az ellenfél térfelén eladja a labdát,vagy Buszkecc forgolódik a nézők kedvéért a labdával,és közben elveszik tőle.
mondjuk ez még nekem is sok
hülyeségeket ne beszéljünk már, mert amit itt leírtál,khm...
Tegnap amúgy nem volt baj vele, ha mindig ilyen lenne, nem lenne elővéve.
Persze megvoltak a bohóc dolgai megint, Torres kiugratása, meg egyebek, de most 5 labdából egyet előre tett nagyjából,szóval javult.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."