Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
máskülönben én is örülnék, ha végre egy klasszis formában játszó jobbhátvédünk lenne
így csak bízhatunk benne.
isten áldjon meg.De lehet.
Mert ha azt vesszük, h ugyan messze nem a legbrutálisabb formáját idézően játszik egy srác, de a társai zöménél sokkal inkább odateszi magát (elindul a veszettnek tűnő labdáért is, visszatámad, a 90. percben is még meghúzza a szélén, stb...), akkor igazán pozitívum a hajtás és ki lehet emelni emiatt (az esetleges hibák ellenére is).
Ha az adott csapatból 7-8 játékos tolná olyan tűzzel, mint ő, akkor nem lehetne pozitívumként kiragadni ezt. Így, h ez nem sokszor van jelen (de általában még ez is elég a győzelemhez...), sajnos bezony az átlagnál több azzal, h legalább hajt. És ez független a fizetésétől meg h pár éve mit csinált. Legalábbis én így gondolom
De lehet.Sanama írta: Mi az, hogy legalább ő elmondhatja, hogy hajt? Ez a minimum, ezzel ő nem lesz semmivel sem több, vagy plusz, hogy hajt.
Ezt a kérdést fölösleges is feltenni, mert nyilvánvaló. Nem hinném, hogy nála elég az, hogy bőven jobb a cseréjénél, aki mellesleg egyelőre az ígéretes tehetség kategóriába tartozik. Nála szerintem is az a mérce, amit Sanama írt. Tud-e még olyan formában játszani, mint anno, amikor a világ legjobbja volt a posztján, vagy legalább meg tudja-e közelíteni azt a szintet. Jó ideje úgy tűnik, hogy nem.shutterisland írta:a mostani alves is bőven jobb még nála ? igen.
Komolyan nem értelek most sem.shutterisland írta:nekem annyira nincs vele bajom, sokat hibázik, úgy, mint a többiek, de egy human dynamo a pali, hajt, mint az állat, ő LEGALÁBB ezt elmondhatja magáról.
máskülönben én is örülnék, ha végre egy klasszis formában játszó jobbhátvédünk lenne, de a keretre leszűkítve pedig magasan jobb, mint montoya.
így csak bízhatunk benne.
Montoya alig kap lehetőséget Alvés mögött. Ha sokkal több játékpercet kapna a jövőben, akkor szedne magára egy kis meccsrutint, így stabilabb játékossá válhatna. A Barcelonában elsőszámú játékosnak lenni bármilyen poszton is nehéz. Így a sok játéklehetőséget is egyelőre váratni kell. De ha egyszer megkapja a bizalmat és élni is tud vele, akkor kellemes kis játékos lehet. Nem azt mondom, hogy csúcskategóriás játékos lehet, de stabil jobbhátvéd igen. Alvésnek pedig szerintem kevesebb éve van hátra a Barcelona játékosaként, mint ami mögötte van. Kérdés, mikor lépik meg a vezetők az eladását.Barcaman14 írta:Idén sincs valami nagy formában eddig. Védekezésben és támadásban is egyaránt gyenge, amit nyújt már egy jó ideje. Egy két jó meccs van csupán, de már nagyon messze van attól, amit az első időszakában teljesített. Ami aggasztó, hogy nincs igazán alternatíva a helyére, mert Montoya sem rukkolt elő túl fényes játékkal az Osasuna ellen.
Ha igazak a hírek és nem akarunk vele hosszabbítani, akkor jövő nyáron még egy poszt várhat megoldásra.
És ő a Barça történelmének legjobb brazil játékosa is.miihii írta:Alves a Barca történelmének legtöbb meccsen pályára lépő (260), legtöbb szezont játszó (6) és legtöbb trófeát nyerő (16) brazilja - Tot El Camp
És a hasonlatai is nagyon jók. Ez a Ferraris dolog telitalálat volt. Nagyon jól tud nyilatkozni, látszik, hogy van agya.MQuC írta:Imádom a palit. Mindig a "Mindenki nyugodjon le a p***ába" feliratú kép jut eszembe a makiról, aki mindent elrendezMondjuk a VB-re adott válaszát kicsit furcsállom,bár az is igaz, hogy most nagy a bizonyítási vágy a csapatban.
Igazából, pörgött a labda mint, a spulni ,és nem bírta kellőképp irányítani már.Barcaman14 írta:Itt vajon mire gondolhatott Alves?!Hazaadja vagy mi? Egy öngól elég balszerencsés többnyire, de ez elég amatőr megmozdulás volt tőle.
Itt vajon mire gondolhatott Alves?!
Na mostmár értem hogy miért nem szaladgálnak 99esben az emberkék spanyolban, erről eddig nem hallottamChino írta:A visszavonultatás amúgy Spanyolországban úgy tudom nem lehetséges a limit miatt.
Akkor mégis mi értelme lenne?BritishKnight írta: Persze örökre nem lehet visszavonultatni. Én úgy gondoltam, hogy mondjuk csak a következő szezonig kellene visszavonultatni, vagy amíg tart Abi pályafutása.