soadroli írta:Mer' kit játszasson? Pep csak azért játszatta mert..na jó, fingom nincs miért. #sajátnevelés (Ezt csak a Yaya-s időre értem.) Aztán meg jött Masch, de ő hátul kellett, mert vagy világi szerencsétlen volt a másik alternatíva, vagy sérült. Vagy nem is volt. Ki játszott volna Busi helyett? Tatanak meg meg volt kötve a keze, az tuti, LE meg néha azért berakja a kis Javiert a helyére, remélem egyre sűrűbben.
mondjuk azért egy yayat kiszorítani nem kis teljesítmény és nem lehet csak így vállrándítással elintézni

akkor touré top három vkp volt, erre jön egy gyerek a semmiből és hopp, tökéletesen illik a játékunkba, minden stimmel. utána mascheranot ugye touré pótlására vettük. és nem azért került először hátra, mert "hátul kellett", akkor még egy fiatalabb puyol ott volt piqué mellett és ugye az atomtanár abidal, egyszerűen csak oda fért be. akkor még eléggé kilógott középpályás játékunkból.
most a vébé óta játszik mascherano extázisban, úgy hogy a világ bármely csapatába beférne mind a középpályára, mind a védelembe. pont ezért hozzánk is. előtte persze ugyanilyen hévvel tolta, de több hibával és szerintem nem lehetett kijelenteni, hogy jobb lenne a középpályán busquetsnél. most persze igen, de mondom, most szerintem bárkinél, ez nem busi gyengesége
Mondjuk nem tudom mennyire lehet azt a statot komolyan venni - de, semennyire -, ahol Matyi jobb mint Masch..
de hát pont te magad csináltad ilyenre a statot, még írtad is feljebb, hogy beleveszed a fejbárbajokat

akkor meg nyilván, hogy mascherano és busquets kevesebbet pontot kap, mint matyi és piqué. egyébként pedig ugyanígy beleszámítanak ezek is. attól, hogy a levegőben érkezik a labda és nem a földön (ezért nem olyan látványos a szerelés), attól még ugyanolyan fontos, hogy piqué elfejeli a labdát, mint amikor mascherano a földön csúszva szerzi meg.