Ousmane Dembélé

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2022.01.03. 14:54:18

Na erre kíváncsi leszek, minden esetre meglepne ezek után ha mégis sikerülne megállapodni vele.

Alemany said this morning: "No meeting is scheduled for today. And we don't like to explain our schedule.

"We have been talking to his agents for five months. They know the position of the club, we have had a lot of patience, they know we want them to stay, they have an offer and it cannot be delayed much more.

"They know all the scenarios and we wait for a definitive answer to adopt the measures that we have very clear and that will be the ones that best suit the club."
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Chino
Llegenda del Barça

2022.01.03. 14:33:00

Guille írta:
2022.01.03. 13:55:14
LG írta:
2022.01.03. 12:38:07
Valahol igen, de azért tegyük hozzá, hogy nem csak a magas fizetésért lehetnek vonzóak a szarkák, hanem ahol ennyi pénz van, ott idővel eredmények is várhatóak lesznek, lásd. City, PSG. (okés, BL-győzelem még nem jött, de döntő és bajoki címek már igen).
Gondolod, hogy ennyire hosszú távra tervez? :lol: Azért, ha ott lesz valami, az nem 1-2 éve alatt várható.
Az orvosi stáb mondjuk itt is változik, a PL-ben meg nem hinném, hogy jobban jár, ahhoz képest a Liga vízi balett.

Azt teljesen megértem, ha váltani akar, bár akkor sem gondolnám, hogy a NC a jó választás. De ha erről van szó, akkor ugye nem is kell tárgyalni lényegében, hanem közli, hogy menni akar és kész. Na mind1 is, majd utólag leszünk okosak, ha kiderül, mi lesz az ügyből. Hátha sikerül elpasszolni már most egy kis szotyiért, ha tuti nem marad.
Az NC érdeklődését már korábban visszadobta, ahogy Coutinho is, pedig nagyon komoly feltételeket kínáltak neki. A szarkáknak hiába van pénze senkinek sem vonzó, főleg, hogy a jövő évet jó eséllyel eggyel alacsonyabb osztályban kezdik. Neves játékosokat még jó ideig nem fognak szerezni.

Amellett vannak komolyabb klubok, mélyebb pénztárcával, akik szívesen látnák a soraikban. Az összes média (+Romero) együttesen azt állítja, hogy a legnagyobb szakadék alapvetően nem a bére miatt van, hanem a Sissoko által követelt ügynöki+játékosnak járó bónuszok lehetetlenítik el a hosszabbítást.

Az egész rendszernek ez nagyon káros része, az UEFA ezért is kezd az ügynöki díjak szabályozásába.
Forca Barca!!!!
Guille
Capitá del Barça

2022.01.03. 13:55:14

LG írta:
Valahol igen, de azért tegyük hozzá, hogy nem csak a magas fizetésért lehetnek vonzóak a szarkák, hanem ahol ennyi pénz van, ott idővel eredmények is várhatóak lesznek, lásd. City, PSG. (okés, BL-győzelem még nem jött, de döntő és bajoki címek már igen). Mondjuk pont a City és PSG miatt lehet nehezebb dolguk, mert ott a nagy pénz mellett már erős csapat is van, ezért egy top játékos inkább ezekbe megy valószínűleg. Dembelé viszont eddig nem tudott robbantani, így ezekbe a csapatokba kezdőként biztos, hogy nem férne be. A Newcastle-ban viszont húzóember lehet, és számíthat rá, hogy a csapat körülötte folyamatosan erősödni fog. Egy tehetséges, de megcsömörlött játékosnak egyáltalán nem rossz lehetőség szerintem. Nyilván nála a sérülések jelentik az igazi kokcázatot, de talán ezért is érdemes váltania, hátha egy másik edzői- és orvosi stáb jobban tudja kezelni a helyzetet.
Gondolod, hogy ennyire hosszú távra tervez? :lol: Azért, ha ott lesz valami, az nem 1-2 éve alatt várható.
Az orvosi stáb mondjuk itt is változik, a PL-ben meg nem hinném, hogy jobban jár, ahhoz képest a Liga vízi balett.

Azt teljesen megértem, ha váltani akar, bár akkor sem gondolnám, hogy a NC a jó választás. De ha erről van szó, akkor ugye nem is kell tárgyalni lényegében, hanem közli, hogy menni akar és kész. Na mind1 is, majd utólag leszünk okosak, ha kiderül, mi lesz az ügyből. Hátha sikerül elpasszolni már most egy kis szotyiért, ha tuti nem marad.
LG
Az Év fórumozója 2016

Guille írta:
2022.01.03. 12:03:46
Főleg, ha utána elmegy mondjuk a Newcastlbe. Akkor tényleg kijelenthető, hogy pénzéhes. :D
Valahol igen, de azért tegyük hozzá, hogy nem csak a magas fizetésért lehetnek vonzóak a szarkák, hanem ahol ennyi pénz van, ott idővel eredmények is várhatóak lesznek, lásd. City, PSG. (okés, BL-győzelem még nem jött, de döntő és bajoki címek már igen). Mondjuk pont a City és PSG miatt lehet nehezebb dolguk, mert ott a nagy pénz mellett már erős csapat is van, ezért egy top játékos inkább ezekbe megy valószínűleg. Dembelé viszont eddig nem tudott robbantani, így ezekbe a csapatokba kezdőként biztos, hogy nem férne be. A Newcastle-ban viszont húzóember lehet, és számíthat rá, hogy a csapat körülötte folyamatosan erősödni fog. Egy tehetséges, de megcsömörlött játékosnak egyáltalán nem rossz lehetőség szerintem. Nyilván nála a sérülések jelentik az igazi kokcázatot, de talán ezért is érdemes váltania, hátha egy másik edzői- és orvosi stáb jobban tudja kezelni a helyzetet.
Guille
Capitá del Barça

2022.01.03. 12:03:46

LG írta:
2022.01.03. 11:49:37
Illetve valaki tök jó példát írt az ítélkezőknek: az ember bizony nem nagyon megy bele szívesen a fizetéscsökkentésbe, legyen bármilyen indok rá.
Ez szép, de ezeken én meg inkább mosolygok. A mocskolódást persze én sem szeretem, de mikor összehasonlítjuk egy átlagember fizetési mutatóját egy milliárdossal, az ezért elég vicces. Itt nem Mari néni fizuja van levágva 180 nettóról a felére. Értem, hogy mindenki a maga szintjén nyomorog, de akkor is, na!
Ha Dembi lett volna az elmúlt 1 év húzóembere vagy bármit letett volna az asztalra, lehetne mire hivatkozni, de gyakorlatilag mióta itt van, a fele időt rehabon töltötte és abszolút nem szolgálta meg a klub bizalmát. Főleg úgy, hogy lassan mindenki más belement a fizuja csökkentésébe körülötte, szóval ez közösségi alapon is visszatetsző.
Az igaz, hogy ezt Bartoék cseszték el anno, de ettől még mindenképp elvárható lenne tőle is, hogy most ő tegyen gesztust a klub felé. Ha nem, az se baj, menjen, csak azért ne védjük már meg túlzottan. Főleg, ha utána elmegy mondjuk a Newcastlbe. Akkor tényleg kijelenthető, hogy pénzéhes. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2022.01.03. 11:49:37

Ronaldinho&Barca írta:
2022.01.03. 11:11:41
Varatrix írta:
2022.01.03. 10:54:19
Engem bíztat, hogy vannak olyanok akik megtartanák, mert ez azt jelenti, hogy van aki lát benne valamit még. Ez bíztat, mert gy talán valaki megveszi. Szerintem semmi helye top csapatnál, mindig is a Dortmund lesz a karrierje csúcsa. Az okokat már többször, többen leírták. Nekünk viszont addig kell pénzzé tenni, amíg még van aki elhiszi, hogy futballista lesz belőle.

Füst/ láng arányban az én fejemben roszabb mint Coutinho vagy Grezmann...
Én egyik oldalon sem állok, viszont Xavinak hiszek, ő az edző, van esze és szíve is ami a Barcához kell, mindent tud a játékról. Miért ragaszkodik Dembeléhez? Jelenleg ő a legveszélyesebb játékosunk a kapura, utóbbi meccseken mikor játszott egyértelműen ő volt a különbség, fizikai adottságai megkérdőjelezhetetlenek, viszont fejben az egyik leggyengébb, ez is teljesen tiszta és világos.
Hasonlóan látom. Szerintem senki nem vitatja, hogy rengeteg pénzbe került, azt sem, hogy eddig keveset tudott adni. De azért vannak itt nagyon szélsőséges vélemények, egyesek szerint focizni sem tud. #-o Azért azt látjuk ebben a szezonban, hogy erősebb vele a támadójátékunk. Az elmúlt két meccsen, amikor játszott, lőttünk 4 gólt, abból 3-ban vállalt szerepet, mellette még jó néhány helyzetet kialakított. A jelenlegi csapatban bőven elférne. Persze nem szabad mindenáron megtartani. De ezért is megy a mocskolódás, hogy milyen undorító, pénzéhes játékos, holott csak pletykákat hallunk, és nem tudjuk, hogy igazából mennyit akar ő, mennyit ajánlanak neki más klubok (mert ez sem mindegy), és mennyi az, amit a klub ajánl. Mert jönnek a platykák, mint mindig ilyen esetekben, de hányszor derült már ki ilyenekről, hogy semmi közük a valósághoz? Illetve valaki tök jó példát írt az ítélkezőknek: az ember bizony nem nagyon megy bele szívesen a fizetéscsökkentésbe, legyen bármilyen indok rá.
Camp Nou99
Jugador d'estrella

2022.01.03. 11:33:41

Troym írta:
2022.01.03. 11:26:37
Már szinte szurkolok, hogy vagy a Newcastle leigazolja (nekik úgyis rögtön kell), vagy valami csere ügyletet összehozzanak. Még a Martial csere sem hangzik hülyén.
Nem, pénzt kell belőle csinálni minél előbb és minél többet. Persze ez csak az én véleményem.
Troym
Director del Fútbol

2022.01.03. 11:26:37

Már szinte szurkolok, hogy vagy a Newcastle leigazolja (nekik úgyis rögtön kell), vagy valami csere ügyletet összehozzanak. Még a Martial csere sem hangzik hülyén.
Guille
Capitá del Barça

2022.01.03. 11:21:04

Ronaldinho&Barca írta:
Én egyik oldalon sem állok, viszont Xavinak hiszek, ő az edző, van esze és szíve is ami a Barcához kell, mindent tud a játékról. Miért ragaszkodik Dembeléhez? Jelenleg ő a legveszélyesebb játékosunk a kapura, utóbbi meccseken mikor játszott egyértelműen ő volt a különbség, fizikai adottságai megkérdőjelezhetetlenek, viszont fejben az egyik leggyengébb, ez is teljesen tiszta és világos.
Ki tudja, igazából mennyire ragaszkodik, vagy ez csak a taktikázás része. Onnantól kezdve, hogy Torrest bezsákoltuk és jó eséllyel jön egy 9-es is mellé (bár Moratatól én is félek, pedig nagyon azt írják, hogy szinte már tuti) + Fati/Depay párosból legalább konstans egy ember bevethető, azért lesz, aki rugdossa a gólokat.
Persze, lehetett volna adni Dembinek egy 8. esélyt, de, ha ennyire nem érzi át a helyzetet, akkor tényleg húzzon, amerre lát.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

Varatrix írta:
Engem bíztat, hogy vannak olyanok akik megtartanák, mert ez azt jelenti, hogy van aki lát benne valamit még. Ez bíztat, mert gy talán valaki megveszi. Szerintem semmi helye top csapatnál, mindig is a Dortmund lesz a karrierje csúcsa. Az okokat már többször, többen leírták. Nekünk viszont addig kell pénzzé tenni, amíg még van aki elhiszi, hogy futballista lesz belőle.

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varatrix
Director del Fútbol

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
davi10
Llegenda del Barça

2022.01.03. 10:39:38

davi10 írta:
2022.01.02. 10:27:17
Elvileg ma lesz egy végső megbeszélés, ha ma sem sikerül megegyezni, akkor a klub megpróbálja már januárban eladni.
Ja igen, ez úgy ma, hogy Monday, tehát ma ma :D
De elvileg annyira messze vannak az álláspontok, hogy a klub sem számít nagyon sikeres megbeszélésre.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
vg99
Capitá del Barça

2022.01.03. 10:26:29

Dembele viselkedése gusztustalan,
oké, hogy mindenhol a pénz dominál, de 4 éve nézzük a tizensokadik sérülését, lábadozását, újrasérülését, ami alatt gigászi fizut kapott.
Zéró klubhűség, valami kis hála, visszafelé az eddigiekért.
A minimum, hogy egy rövidebb szerződésbe bele kellett volna mennie,
főleg, hogy semmi garancia rá, hogy nem sérül meg huszadjára is.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2022.01.03. 09:16:29

Nem akarnék közellenséget csinálni belőle, de, ha nem érti meg a helyzetet, hogy amíg eredmények nincsenek, nem kaphat nagy lóvét, akkor el kell engedni.

Senkinek sem kéne leállni a továbbiakban könyörögni (nyílván nem feltétlen erről van szó most sem), az elsődleges érdek úgy összerakni a csapatot, hogy olyanok maradjanak, akik újra naggyá akarják tenni a klubot.
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2022.01.03. 08:29:42

Az az átlag 5 gól/év asszem pótolható lesz nélküle is. A fizujából viszont 4 fiatal bére is rendezhető lenne. Gavi 130 ezer €/év fizuért játszik. Értem, még csak 17 éves, de 50 millió a vásárlási ára! Lehet nem Dembelével kéne bohóckodni! A Liga szabályai szerint nem mehet 50% alá a fizetése, vagyis még csökkentett fizuval is legalább 10 millát keresne... Vicc! Az ő fizuja kb a 2-3 milla lenne, amiért elfogadnám, hogy marad, de annyi meg nem lehet.
Leon
Director del Fútbol

2022.01.02. 18:48:39

Ha God módban tolná ez a kis nímand akkor sem lennék sokkal előrébb a jelenlegi kerettel.
De ugye erről szó sincs és mivel lassan negyed milliárd Euroban van a klubnak (vágjátok ez mennyi zseton? ) és ezért 5év alatt kb semmit nem csinált, nálam a Barca történelmének legrosszabb igazolása.
Nem is értem, hogy egy ilyen pénztemető pióca ennyi idő után hogy lehet bárkinek szimpatikus....
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
visca el barca
Presidente del Barça

2022.01.02. 18:45:32

Amugy 4 ev alatt hany golja volt itt? 20? 10 millio euro/gol, ez am a teljesitmeny. Allitom braithwaitenek jobb a mutatoja 😂

Ja, tudom, majd ha vegleg felepul 😂
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gaillard
Jugador d'estrella

2022.01.02. 17:43:35

"Teljesen jogosan akart pénzt szakítani...", ez az érvrendszer Dembélé, az ügynöke és a Barcelonát nem kedvelők szempontjából érthető csak, a Barcelona és szurkolói szempontjából nem, főként az eddigi együttműködés hozadékára, feltételrendszerére visszatekintve.

A Barcelona érdeke az, hogy maradjon és minél alacsonyabb összegért, mivel eddig nagyon sokba került és most már szeretne végre a club is jól járni az együttműködés során, ez a racionális szempont, mind a club, mind a szurkolói szempontjából, nem egy jóléti szervezet vagyunk.

Itt olyan játékosok mondtak le szerződésben garantált jövedelmeikről önszántukból, akik annak idején létrehozták a lehetőséget a nagyobb költségvetésre a sikereik által, amivel aztán a regnáló vezetőség nem bánt profin, amibe természetesen beletartozik az is, hogy túl magas fizetéseket adtak és horribilis feltételrendszerű, könnyelmű igazolás politikát folytattak (túlárazott sztárok, sztárjátékos reményében úszó fiatalok, drága gyenge kvalitású vagy max. középszerű igazolások, fillérekért elengedett játékosok, stb.).
Dembélé esetében nem emlékszem ilyen vállalásra, pedig nagyon kevés mérkőzést játszott itt és igen szerény eredményességgel a fennálló ráfordítások ellenére.
Dembélé max. reményt adhatott a jövőt illetően, sportszakmai sikerekhez és azáltal a clubnak növekvő bevételi lehetőségeihez nem igazán járult hozzá az eddigi közreműködésével.

Az érkező Torres az elmúlt évek inflációt is figyelembe töredék összegért érkezik, kedvezőbb fizetési konstrukció mellett Dembéléhez képest, jelenleg fiatalabb és kevesebb a múltbeli "kórlapja", a fizetése sem biztos, hogy magasabb lesz, mint az évekkel ezelőtt Dembélé esetében megállapított, így ezt figyelembe véve kell majd esetleg utólag pálcát törni, ha a club rosszul döntött. Persze már most garantált, hogy nem lehet akkorát bukni, mint ahogy ez Dembélé és Coutinho esetében történt.
Dembélé és Coutinho igazolásakor mindenki előtt ismertek voltak a horribilis árcédulák, így ahhoz mérten várt el a club, a szurkolója teljesítményt, amit sajnos egyikőjük sem teljesített az itt töltött évek alatt, ami nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most ilyen anyagi és sportszakmai helyzetbe került a club a csúcstól folyamatosan távolodva.

[/quote]
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2022.01.02. 17:41:59

Az a baj, hogy már arról sem lehet nagyon beszélni, hogy mi lesz, ha egészséges lesz, mert tavaly egész évben egészséges volt, és annyira nem alkotott semmit, hogy rengeteg ember fejében az él, hogy tavaly is egész évben sérült volt. :D

Persze, Xavi alatt biztos jobb lenne egy egészséges éve alatt, de az igazi klasszisok Koeman alatt is remekeltek, vagy legalább mutattak valamit, pont amiatt, mert egyénileg is képesek valamire ilyen 0 csapatkoncepcióval is. Messi brutális tavaszt hozott le, Griezmann is rúgdosta a gólokat, pedig ő is a klasszis kategória alsó határait súrolgatja csak. Meg ő legalább melót is tett a meccsekbe, Dembélé abban pláne nem villog.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2022.01.02. 17:29:23

Ronaldinho&Barca írta:
2022.01.02. 17:02:27
Aki szerint Dembele egy középkategóriás vicc, annak ma igazi limonádè pesz a mai neccs, gyönyörködhet majd Luuk de Jong sziporkázásában. Aztán örüljünk ha nem botlik el a labdában.
Aki az eddigi 4 és fél szezon alatt olyan statisztikákat tud felmutatni mint ő az középszer,akár tetszik a rajongóinak akár nem.Luuk de Jong meg eddig a szezonban szinte alig játszott de legalább lőtt egy gólt ami Dembiről nem mondható el.Lehet itt vitatkozni azon,hogy kit néz szivesen az ember de,hogy eredményesebbek nem vagyunk egyikkel se az biztos.
visca el barca
Presidente del Barça

2022.01.02. 17:23:45

Ronaldinho&Barca írta:
Aki szerint Dembele egy középkategóriás vicc, annak ma igazi limonádè pesz a mai neccs, gyönyörködhet majd Luuk de Jong sziporkázásában. Aztán örüljünk ha nem botlik el a labdában.
Mivel nekem irtad azt amit: tokmind1 mi lesz ma, dembele attol egy nagy nulla. Itt van 4 eve, es azonkivul h felnyalt eddig 80 millat, meg fizettunk erte 100nemtudom mennyit, egy nagy budos turo amit eddig csinalt. Kb 2 goljara nem emlekszem, annyira kis jelentektelen senki.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2022.01.02. 17:18:34

Ronaldinho&Barca írta:
Mi köze van a 2 dolognak egymáshoz? Luuk fiunk jobb játékos lesz, ha Dembelé világklasszisként van emlegetve?
Másik oldalról nézve, itt van egy játékos, rekord összeget fizettünk ki érte (tudom ez nem számít), hatalmas fizut kap(tudom, ez se számít), de még mindig úgy beszélünk róla, hogy milyen jó játékos lehet belőle, ha egyszer nem sérül le mondjuk 1évre. Eddig sem volt a szivem csücske, de egyféleképpen változhat ez: Ha hosszabbít a teljesítményéhez méltó fizetésért, és végre bizonyítja, hogy nem volt teljesen kidobott pénz érte amit fizettünk a Dortmundnak (nem ez lesz, elmegy bohóckodni a Newcastle-höz, dupla fizuért, ott legalább hétköznap ráér fifázni, mert úgysem lesz bl-el ott egy jó darabig)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Peter
Director del Fútbol

2022.01.02. 14:50:55

Troym írta:
2022.01.01. 09:30:02
Több igazolás is jó volt, csak el is adták azokat. Pl szerintem Paulinho vagy Vidal nem volt vészes. A gond inkább az, hogy 40-50 millió feletti érték esetén abszolút nem veszik figyelembe a sportszakmai dolgokat. Pl Neymar távozása miatt hoztak egy szélsöt és egy irányítót. Nem is ugyanarra a posztra pótoltak.
Pontosan ezért fogalmaztam úgy az eredeti hozzászólásomban, hogy " és maradt is velünk ".
Lehet Paulinhokat és Vidalokat igazolni rövid távra itt ott hézagolni. A fő problémák nem is miattuk keletkeztek.
jclayton
Jugador d'estrella

2022.01.02. 13:03:56

Az a baj, hogy ezen a ponton igazából senki sem tudja, mit akar kezdeni Dembelével - nem, a Barcelona sem. Nagyjából egy hónapja még arról volt szó, hogy spórolni kell és meghúzni a nadrágszíjat, terítéken volt a bércsökkentés, a csapat motivációja pedig egyértelmű volt a transzferpolitika terén: visszavágni a fizetéseket, megtartani az értékesíthető elemeket, kihúzni ezt az évet valahogy a fiatalokkal.

Namármost ez teljesen felfordult az utóbb pár hétben: jött Ferran Torres gyakorlatilag hitelbe (most ingyen, később pénzért), nem a keret megtartása miatt, hanem az újak miatt kellene pánikszerűen kiárusítani és bért csökkenteni, repkednek a nevek az érkezőkről (Azpilicueta, Morata), pánikban passzolnák le Depayt, Demirt, Netót, Umtitit és Coutinhót (megint), továbbá állítólag versenyben van a Barcelona Haalandért.

Szerintem egy ilyen helyzetben Dembele teljesen jogosan akar pénzt szakítani: azt látja, amit a Barcelona láttatni szeretne a nyilvánossággal, miszerint váratlan kiadásokra csak elered a pénzeső, ha a klub azt fontosnak tartja, akije meg van, attól rövid úton megszabadul, ha nem tartja fontosnak. Miért kéne -közelebbről meg nem határozott- összeggel kevesebbet kapnia és várnia, hogy váratlanul kirakják rá az eladó táblácskát, miközben ugyanehhez a pénzhez probléma nélkül hozzájutna a csapat helyett saját maga is a transzferpiacon? Ja igen, a szurkolók miatt, akik szerint az előző évek harmatos teljesítménye kötelezi őt arra, hogy itt maradjon a fenekén és majd eladhassák.

Sportszakmai szempontból meg egyértelmű a helyzet, a Barcelona kerete annyira gyenge, hogy nem engedhetik meg magunknak Dembele padoztatását, még akkor is, ha aláír valahová egy előszerződést.
Válasz küldése