Sanama írta:
Őszintén nem tudom, hogy mikor kavarogtak ennyire benne az érzelmek utoljára.
Ezzel én is hasonlóképp vagyok.
Ez az elmúlt másfél hét elég mélyen érintett.Kikaptunk a reáltól,amin elment a bajnokság.Beletörődtem,mert ilyen van és egyszer minden sorozat megszakad. Kiestünk a cselszkij ellen,ami nagyon fájt és váratlanul ért.De a meccs után mégis a büszkeség öntött el,nem a szomorúság. Tegnap Pep bejelentette a távozását,ami szintén meg sem fordult a fejemben.
Utóbbi fáj a legjobban,mert tényleg felkészületlenül ért a pletykák ellenére is és egyelőre nehéz feldolgozni.Ezen keresztül kijött ez előző két pofon fájdalma is,ez a három eset így gyors egymásutánban erős lett egy picit.Főleg Pep távozása miatt most nagyon el vagyok kenődve.
Záporoznak a képek,videók és elég szívbemarkoló képsorok,emlékek szakadnak fel,amik megrázóak.
Pep nagyon nagy hatással volt rám.Minden szava,gesztusa csak növelte a csodálatomat iránta és az a munka,amit itt elvégzett,egyedülálló.Az a stílus,amivel ezt tette,páratlan.Az a személyiség,ami Ő,utánozhatatlan.
És ennek most vége,ami könnyeket csal a szemembe,mert számomra ő A MESTER.A legeslegjobb ember a padunkra,aki képviselhet bennünket,aki maga a BARCELONA.
Kavarognak bennem a gyönyörű emlékek,a közelmúlt drámái és ez a tény,h egy korszak lezárult,a PEP TEAM története itt véget ér.Egyet aludva rá is nagyon mélyen érint még ez a bejelentés és bár később enyhül a fájdalom és csak a szépre fogok emlékezni (van mire...),most le vagyok törve ,mint a bili füle...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... KA5C18o3Yk
Köszönjük szépen,Pep!Jó pihenést és sok sikert a továbbiakra!SZERETÜNK!!!