Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
Galen
Jugador del Barça

2012.02.19. 23:59:21

Ugyanmá....

Kikacsintás a társakra. Felfelé mutató hüvelykujj, amikor elcseszte a ziccert, jelezve a társnak, hogy "kösz papa, elb.sztam". Vigyor ugyanezért..

Könyörgöm, ne kössetek bele az élő fába is... Agyonütik, nincs tizenegyes. Gólt lő, akkor önző. ha passzol és a társak elcseszik, és a sokadiknál odaszól, akkor "féreg". EMBEREK, menjetek és keressetek gyógyszert....

Komolyan, jártatok már valaha valamilyen körülmények között csapatsport közelében? Oda vissza megy néha az elégedetlenkedés DE EZT MINDEN NORMÁLIS EMBER TUDJA KEZELNI... (csak a művészlelkű szurkolók nem..)
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2012.02.19. 23:59:12

Atya ég emberek!!szégyen komolyan!!!!! GRANDE LEO GRACIES LEO!!!!!úgy fest rám cáfolt a pihentetéssel kapcsolatban:):):)
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Andris
Adminisztrátor

2012.02.19. 23:57:45

senzu esetében szerintem most maradunk az 1 hétnél kivételesen. de több újrareget nem kéne.

a Messit ilyen mód kritizálókhoz meg leírtam már amit gondolok, de még annyi: szerintem
1. nem jó referenciapontotok van, amikor akár a mentalitását, akár a játékát értékelitek
2. nem vesztek figyelembe bizonyos tényezőket, pl hogy általában a Messihez csak közelítően nagy sztárok mennyire sokkal durvábban elfajulnak, mert nem bírják a sikert és a mellékhatásait feldolgozni, illetve pl hogy mennyivel nagyobb rajta a nyomás állandó jelleggel, mint szinte bárkin, a csapattársait is beleértve.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.19. 23:54:07

Amúgy mi a baj Messivel konkrétan? azon túl,hogy mostanában gyengébben ment neki a játék,és hogy önzőbb mint szokott?
sose volt az a temperamentumos ember, mindig egy arccal nyomta végig a meccseket, kevés érzelmet kommunikált kifelé mindig is.
ez most is így van.
komolyan egyeseknek már semmi sem jó...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.19. 23:53:34

Féregnek nem mondanám, még ha úgyis érződik az utolsó mondatomban. De nagyon elmozdult egy sunyi, kellemetlen és arrogáns irányba és ne mondja már nekem senki, hogy egyáltalán nem érződik ez... Mindenki azt szeretné, hogy a régi, egyszerű, kedves figura legyen és az elmúlt 2-3 hónapot hagyja maga mögött. Senkinek sem használ, sőt, legtöbbször csak káros hatással van a csapatra. És akkor említhetném például a Villarreal elleni gólját és a Madrid elleni meccsen elkövetett szabálytalanságait, ahol elég nagy pirosat megérdemelt volna.
Football, bloody hell. /SAF/
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.19. 23:52:36

Uram Ég.

Itt vagyok 8.éve lassan, de mindig meglepődök.

Rinku, te tudod mit jelent az,hogy FÉREG?

Senzu, te meg ne regelj újra, főleg ne ezért. mert akkor a sima 1 hét helyett, még nőhet is az eltiltás.

Emberhez méltóbban is le lehet írni azt, hogy nem vagy megelégedve a teljesítményével esetleg a hozzáállásával. Az,hogy odabököd, hogy egy FÉREG, csupa nagybetűvel, az kritikán aluli. Ha Adrianora írod, akkor is ez a véleményem.

Én tettelek ki, és a 2. nicked is kiteszem, ilyen odabökésekből 1 db is bőven elég.

Nem lett volna ez egyszerűbb: nem szeretem ha Messi pökhendien viselkedik, remélem változik, mert úgy vettem észre,hogy kicsit beképzelt lett. biztos nehezedre esett volna ilyet írni egy BARCA JÁTÉKOSRA. Ehelyett használtad azt a szót, amit.

Gratulálok hozzá, kicsit sem bánom hogy kitettelek, egy Barcás játékosra, edzőre sem ilyen jelzők kapcsán kell véleményt formálni.

Majd a kollegák lecsesznek, ha nem volt igazam, az esetben Tőlük elnézést kérek, tőled az biztos, hogy nem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2012.02.19. 23:51:51

Szerintem aki ezért a minimálisnak nevezhető önzőségért (amivel mellesleg életbentartja a csapatot általában, és ami mellett minden meccsen rengeteg labdát, gólpasszt kioszt így is), valamint azért, mert néha beszól a társaknák, elítéli, az vagy nem járt még focipályán, vagy egyszerűen csak nincs fogalma a játékról annak ellenére.

Van olyan, hogy az ember úgy gondolja, hogy jobban meg tudja oldani, mint mások, és olyan is rengetegszer van, hogy számonkéri a csapattársakat, mert agyatlan megoldást választanak az egyébként evidens és jobb helyett. És ez bizony sokszor Alexisre is igaz, de Pedrora meg Villára aztán hatványozottan.

A harciasságával január közepe-vége óta már nincs baj, én az eddig említetteknél sokkal inkább zokon vettem amikor akkortájt egyáltalán nem futott, hajtott. Most már 5-6 meccs óta eléggé odateszi magát.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Galen
Jugador del Barça

2012.02.19. 23:48:46

Rinku írta:Legalább annyira visszaszállhatna a földre, ahogy ti is! Hogy beszéltek már a saját társatokkal?! Normálisak vagytok? Leírta a véleményét és ezért meg kell ölni... Mellesleg jogos, amit írt, mert igencsak zavaró, hogy milyen személyiségváltozáson ment át az utóbbi időben... Alig látom már benne az alázat és a szerénység valamilyen jelét is, igen gyorsan változzon vissza, mert hosszútávon nem vagyok hajlandó elnézni. Ezt nem... Ha nyert három aranylabdát, ha most jött újonnan, ez nem az a hely, ahol ezeket szívesen nézik. Legalábbis amikor én kezdtem el értük szorítani, akkor még nem ez a hely volt...

És ettől fórum egy fórum, hogy megosztjuk a véleményünket és megbeszéljük, hogy ki mit lát és tapasztal... Fórum=vitahely. A ti kettőtök pökhendi hozzászólása semennyivel sem felsőbbrendű a senzuénál, szóval ti is jegeljétek magatokat, nem csak ő. Nem volt szép szó a féreg, de a mondandója manapság sajnos igen helytálló...
Pepe egy féreg...Marcelo egy féreg.

Könyörgöm, ha van miért sírni, az a helyzetkihasználás.. Semmi más baj nem volt. Na jó, meg a védelem egy-két tagjának teljesítménye.
Ez pont nem az ameccs, ahol az élnének a kritikáitok.
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.19. 23:45:49

Legalább annyira visszaszállhatna a földre, ahogy ti is! Hogy beszéltek már a saját társatokkal?! Normálisak vagytok? Leírta a véleményét és ezért meg kell ölni... Mellesleg jogos, amit írt, mert igencsak zavaró, hogy milyen személyiségváltozáson ment át az utóbbi időben... Alig látom már benne az alázat és a szerénység valamilyen jelét is, igen gyorsan változzon vissza, mert hosszútávon nem vagyok hajlandó elnézni. Ezt nem... Ha nyert három aranylabdát, ha most jött újonnan, ez nem az a hely, ahol ezeket szívesen nézik. Legalábbis amikor én kezdtem el értük szorítani, akkor még nem ez a hely volt...

És ettől fórum egy fórum, hogy megosztjuk a véleményünket és megbeszéljük, hogy ki mit lát és tapasztal... Fórum=vitahely. A ti kettőtök pökhendi hozzászólása semennyivel sem felsőbbrendű a senzuénál, szóval ti is jegeljétek magatokat, nem csak ő. Az elvakultság igen nagy probléma. Ha valamiből, akkor a jogos kritikákból csak tanulni lehet. Nem volt szép szó a féreg, de a mondandója manapság sajnos igen helytálló...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2012.02.19. 23:49:02-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
sziryboy
Jugador del Barça

2012.02.19. 23:43:45

Beszarás milyen jó volt ma! Rendre gyors és jó döntéseket is hozott. Grat!
Galen
Jugador del Barça

2012.02.19. 23:43:23

N7 írta:Hatalmasat játszott öröm volt nézni! :) VISSZATÉRT!:)
(viszont és ez most egy kis off: Miért viselkedik így a csapattársával,jelen esetben Alexissel,de Villával is és Pedroval is megtette,iylet nem kéne,azért!)
Ezeket annyira szeretem... Nyilván azért volt dühös, mert rohadtul akarta a gólokat és rajtad is kiütköznek érzelmek, ha hajtasz mint a gép és mások "hibája" okán elmarad az eredmény.
És minden normális ember tudja, hogy ez normális. Egyszer ő pampog, aztán a többiek. A vége meg az, hogy intenek egymásnak egy "bocs"-t. Ezek a dolgok a pályán maradnak, mert sose egymással van bajuk, csak az adott szituval. Lehet látni, mikor vége a meccsnek ölelkeznek meg ami kell... Nem vágom mé kell ezeket midnig felfújni. Ők a helyén kezelik, nem a tévé elől kéne megmondani mindig, hogy mi zajlik le a fejükben...

senzu te meg haladjál már a cumidért, ott van az etetőszék mellett...
Andris
Adminisztrátor

2012.02.19. 23:39:16

az a hihetetlen, hogy még mindig hajlandó legalább néha passzolni.

őrület amit a csapattársak csinálnak, a gólvonalra adott labdáit se bírja befejezni senki.
- József Attila
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.02.19. 23:36:35

senzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek :roll:
Akkor te szép 1 Barcelona drukker lehetsz, ha arra az emberre úgy nézel, aki ennyit tett a klub sikereiért...pfej...
Kép
Pavel
Entrenador del Barça

2012.02.19. 23:36:16

Gratulálok neki a négyeshez. Pont a 200.-ik meccsén. :lol:
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.02.19. 23:35:04

senzu_ írta:Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek :roll:
Szerintem el is kéne tiltani! Botrányos, hogy nem rúg minden meccsen mesterhármast! Hogy nem tagadták ki a többiek? O.O
senzu_
Barça C

2012.02.19. 23:33:49

Barcelona szurkoló vagyok a Van Gaal éra óta, Messi meccseinek kb 90%át láttam, de az utóbbi időben akkora egy sunyi, alattomos ember lett, hogy néha elfog a hányinger mikor ránézek :roll:
N7
Jugador del Barça

2012.02.19. 23:33:06

Hatalmasat játszott öröm volt nézni! :) VISSZATÉRT!:)
(viszont és ez most egy kis off: Miért viselkedik így a csapattársával,jelen esetben Alexissel,de Villával is és Pedroval is megtette,iylet nem kéne,azért!)
"For anyone that loves football, coming to the Camp Nou and watching this current Barça side is a pleasure."-Fernando Alonso, a Forma 1 kétszeres világbajnok pilótája:)

"A Barcelonával szemben az egyetlen esély a sikerre mindössze az, ha rossz napot fognak ki."-Robin Dutt a Bayer Leverkusen vezetőedzője
ab1daL
Director del Fútbol

2012.02.19. 23:32:21

senzu_ írta:Miért nem lehet leírni, hogy Messi egy féreg? Értelmes választ várok, aki kitiltott, írja már le, hogy miért tette. Tudtommal a féreg szó nem számít káromkodásnak, akár még 12 éven aluli emberek is olvashatják...
Későre jár, menj már aludni, holnap iskola!!
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.02.19. 23:31:06

senzu_ írta:Miért nem lehet leírni, hogy Messi egy féreg? Értelmes választ várok, aki kitiltott, írja már le, hogy miért tette. Tudtommal a féreg szó nem számít káromkodásnak, akár még 12 éven aluli emberek is olvashatják...
Szerintem azért, mert az Eurobarcán az emberek 98%a szereti Messit és sok embert szerintem provokál, és neked sem tetszene, ha Ronaldo-t ilyen jelzővel illetnénk...
Kép
senzu_
Barça C

2012.02.19. 23:29:20

Miért nem lehet leírni, hogy Messi egy féreg? Értelmes választ várok, aki kitiltott, írja már le, hogy miért tette. Tudtommal a féreg szó nem számít káromkodásnak, akár még 12 éven aluli emberek is olvashatják...
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.02.19. 23:28:47

Ma megint eszméletlen gyenge volt...
JAAA :D
Végre visszatért a régi kerékvágásba, és mosolyogva, örömmel játszott. Meg is lett az eredménye. Remélem, hogy ez a forma gyorsan állandósul, és akkor nem lesznek a múlt hetihez hasonló szenvedések. Szép volt, Leo!
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2012.02.19. 23:28:05

mekkora írta:Hogy is van ez, Messi mindig hazavisz egy meccslabdát amikor mesterhármast vagy annál több gólt ért el ? mert a meccsvégén őt mutatták és ott szorongatta a lasztit a hónalja alatt ! :)
szerintem a 200 meccs alkalmából, legfőképpen!
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.02.19. 23:27:42

Öcsém, mi van vele? :shock: A korábbi meccseken nem volt ennyire jó, most mintha "visszatért" volna. Remélem hogy tartani fogja a formáját, s nem esik vissza.

grat a négy gólért 8)
KépKép
szajko
Director del Fútbol

2012.02.19. 23:27:24

mekkora írta:Hogy is van ez, Messi mindig hazavisz egy meccslabdát amikor mesterhármast vagy annál több gólt ért el ? mert a meccsvégén őt mutatták és ott szorongatta a lasztit a hónalja alatt ! :)
igen. ha 3 vagy annál több gólt szerez a meccslabdát hazaviszi. :)
mekkora
Jugador d'estrella

2012.02.19. 23:22:53

Hogy is van ez, Messi mindig hazavisz egy meccslabdát amikor mesterhármast vagy annál több gólt ért el ? mert a meccsvégén őt mutatták és ott szorongatta a lasztit a hónalja alatt ! :)
Ma 3 órát álltam a parkolni tilos zónában, holnap megpróbálom ugyanezt autóval .
Válasz küldése