Josep Guardiola
Igazából én hiszek neki, amikor azt mondja, hogy elfáradt.
Csak azt nem értem, hogy miért nem várta meg a szezon végét.
Amúgy most újból ki kéne írni egy szavazást, hogy ki milyen edzőnek tartja. Majdnem leestem a székről, amikor az egyik madridista barátom azt mondta, hogy csapat adott volt a sikerekhez, ő csak a motivációt adta meg... :O
Argentína kispadján? Elég merész elképzelés, de bírnám!
Csak azt nem értem, hogy miért nem várta meg a szezon végét.
Amúgy most újból ki kéne írni egy szavazást, hogy ki milyen edzőnek tartja. Majdnem leestem a székről, amikor az egyik madridista barátom azt mondta, hogy csapat adott volt a sikerekhez, ő csak a motivációt adta meg... :O
Argentína kispadján? Elég merész elképzelés, de bírnám!
- ab1daL
- Director del Fútbol

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- gordi.
- Barça B
A kezdeti döbbenet után, úgy érzem, hogy nem mondhatok mást, mint köszönjük ezt a csodálatos 4 évet neked Pep Guardiola! Egy páratlan edző vagy, aki megmutatta a világnak, hogy is kellene játszani ezt a játékot! "We keep the ball, we pass the ball" avagy a tiki-taka, amin az egész világ ámult, és ennél is több irigykedett ránk!
http://www.youtube.com/watch?v=q3DtKaRl ... re=related
Visca el Barça i Visca Catalunya! Gracies Pep![/url]
http://www.youtube.com/watch?v=q3DtKaRl ... re=related
Visca el Barça i Visca Catalunya! Gracies Pep![/url]
"...a madridi Marca egyik újságírója kérdésére a tréner ironikusan azt válaszolta: "Lehet, hogy tényleg parfümöt pisilek"." (Pep Guardiola)
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Én is úgy gondolom hogy egy nemzeti válogatott élén fog szerepet vállalni, ha esetleg visszatér. 1-2 év után, attól függően gondolom hogy mennyi erőt érez majd magában, és mennyire hiányzik neki az egész közeg.
Mivel Pep egy maximalista ember, és ahogy Puyol is mondta, a nap 24 órájában szinte csak ez járt a fejében, valószínűleg egy nyugodtabb munkát választ majd. Ez pedig egy válogatott lehet, ami azért kevesebb és nem folyamatos terheléssel jár. Meglátjuk, annak is örülnék ha visszatérne, de erre a közeljövőben én nem látok sok esélyt. A lényeg hogy bárhova is megy sikeres legyen!
Mivel Pep egy maximalista ember, és ahogy Puyol is mondta, a nap 24 órájában szinte csak ez járt a fejében, valószínűleg egy nyugodtabb munkát választ majd. Ez pedig egy válogatott lehet, ami azért kevesebb és nem folyamatos terheléssel jár. Meglátjuk, annak is örülnék ha visszatérne, de erre a közeljövőben én nem látok sok esélyt. A lényeg hogy bárhova is megy sikeres legyen!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Az argentin szövetség elnökének a fejével gondolkodva ez nem rossz ötlet.bali 15 írta:Nekem az jutott most eszembe, hogy Pepet simán el tudnám képzelni az Argentin válogatott kispadján. Mindenki ide-oda rinyál, hogy Messinek nem megy a nemzeti csapattal, Pep talán tudna változtatni ezen.
Vagy az EB után lehet spanyol szövetségi kapitány, és akkor dirigálhatna Ramoséknak.
Vagy esetleg megkereshetné őt a Csányi, pár állami gazdaság részesedéséért megmutathatná Pep, h mekkora edző valójában.

Nekem az jutott most eszembe, hogy Pepet simán el tudnám képzelni az Argentin válogatott kispadján. Mindenki ide-oda rinyál, hogy Messinek nem megy a nemzeti csapattal, Pep talán tudna változtatni ezen.
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, írtam többször, hogy senkivel nem akarok itt veszekedni és bocs, ha valakit megbántottam, nem akartam... egyszerűen csak más a véleményem...
leírtam azt is többször, hogy imádtam Pepet, feltétel nélkül bíztam benne, mert fantasztikus dolgot tett itt 4 év alatt, amiért maximális köszönet és tisztelet!!!!! egyszerűen csak - pont emiatt - nehéz feldolgozni... ennyi... mindenkinek máshogy jön le ez a szitu... én a jelenlegi helyzetben nem dobbantottam volna, hanem felemeltem volna vissza a helyére a csapatot. de hagyjuk, nem akarok ebből vitát gerjeszteni!!! mindenki máshogy látja!!!
végszónak: köszönöm az eddigi 4 évet, sajnálom, hogy nem láthatjuk itt a partvonalon!!! nehéz lesz elviselni más csapatnál és tito remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket!!!!!!!!!!!
ui.: 04.27. egy fekete nap... apósom temetéséről hazaérve olvastam a hírt, hogy Pep elmegy.....
talán ezért borított ki jobban, mint kellett volna...
leírtam azt is többször, hogy imádtam Pepet, feltétel nélkül bíztam benne, mert fantasztikus dolgot tett itt 4 év alatt, amiért maximális köszönet és tisztelet!!!!! egyszerűen csak - pont emiatt - nehéz feldolgozni... ennyi... mindenkinek máshogy jön le ez a szitu... én a jelenlegi helyzetben nem dobbantottam volna, hanem felemeltem volna vissza a helyére a csapatot. de hagyjuk, nem akarok ebből vitát gerjeszteni!!! mindenki máshogy látja!!!
végszónak: köszönöm az eddigi 4 évet, sajnálom, hogy nem láthatjuk itt a partvonalon!!! nehéz lesz elviselni más csapatnál és tito remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket!!!!!!!!!!!
ui.: 04.27. egy fekete nap... apósom temetéséről hazaérve olvastam a hírt, hogy Pep elmegy.....

A Barca edzőjének - ellentétben mindenki mással - hármas feladata van.Hozni a kiugró eredményeket, ápolni a legjobb márkát jelentő játékstílust és folyamatosan felhozni az utánpótlás legjobbjait, nehogy azok máshová igazoljanak. Ez Pep sikereivel a háta mögött emberfeletti feladat. És ráadásul neki van egy külön terhe is. Őt játékosként, amikor a lefelé menetele még koránt sem volt egyértelmű Xavi szorította ki a csapatból. Ha most meggyorsítja Xavi kiszorulását a kulcspozícióból - ami a csapat érdeke lenne -, az utólagos törlesztésnek tűnhet. Ennek még az árnyéka se illik Pephez.
Az utódlás mutatja, hogy a hármas követelmény változatlanul érvényes. És Villanova pont annak a három kulcsembernek volt sráckorukban az edzője, akiken leginkább múlik a következő szezon sikere: Piqué, Cesc, Messi.
Az utódlás mutatja, hogy a hármas követelmény változatlanul érvényes. És Villanova pont annak a három kulcsembernek volt sráckorukban az edzője, akiken leginkább múlik a következő szezon sikere: Piqué, Cesc, Messi.
- miihii
- KHAL
A "kulcsmondatba" belelovallod a saját gondolataidat,amitől nem tudsz szabadulni. Belemagyarázod már a dolgaidat,pedig semmi alapja.Subinho írta:Ez a kulcs mondat pedig, higgyétek el:
Pep: "Már december elején közöltem az Elnök Úrral és Zubival, hogy az én korszakom a vége felé közeledik."
Máskor is volt formaingadozás, néhány meccs, mondjuk 1 hónap, de itt decembertől legalább 2-3 hónapig nem igazán ment a játék... aztán március közepe-április eleje beindult a csapat és nem véletlenül nyilatkozták tavasszal többen többször, reméljük, hogy marad!!! ...mert akkor még nem mondta, hogy elmegy, csak, gondolkodot rajta: "az én korszakom a vége felé közeledik." Nekünk volt csak ez ennyire letaglózó a kotsog murinnyó féle banda győzelme és a bunker cselszi 0 támadással kiverem a barcát meccs után... sajnos néhányunkat megviselte, többek között engem is!!!
Igen,nem véletlenül nyilatkozták a srácok,h remélik a maradását, mivel nem mondott semmit,lógott a levegőben a hosszabbítás!Nyilván ha tudják már decemberben,h menni akar,akkor majd csak márciusban kezdenek pörögni,h marasztalják,nem?

Kábé november közepétől év végéig ment úgy a bugi,ahogy illett,akkor novemberig miért nem ment?Már akkor tudat alatt érezték,h menni készül Pep,amikor még ő sem? A korábbi években sem néhány meccs erejéig nem ment úgy a játék,mint előtte és utána,hanem volt az egy-másfél hónap is.Ebben a szezonban meg két részletben ment úgy,ahogy megszoktuk, összesen vagy 3 és fél-4 hónapig.Ingadozott a forma rendesen ebben a szezonban,a semmilyen alapozás,a folyamatos sérülések és az érezhető -leginkább- mentális fáradtság miatt.
Nekünk volt csak letaglózó ez a két bukta?A srácainknak szerinted nem? Pihentesd már magad ,de tényleg,csukd be az x aktáidat...
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Subinho!Subinho írta:Ez a kulcs mondat pedig, higgyétek el:
Pep: "Már december elején közöltem az Elnök Úrral és Zubival, hogy az én korszakom a vége felé közeledik."
Máskor is volt formaingadozás, néhány meccs, mondjuk 1 hónap, de itt decembertől legalább 2-3 hónapig nem igazán ment a játék... aztán március közepe-április eleje beindult a csapat és nem véletlenül nyilatkozták tavasszal többen többször, reméljük, hogy marad!!! ...mert akkor még nem mondta, hogy elmegy, csak, gondolkodot rajta: "az én korszakom a vége felé közeledik." Nekünk volt csak ez ennyire letaglózó a kotsog murinnyó féle banda győzelme és a bunker cselszi 0 támadással kiverem a barcát meccs után... sajnos néhányunkat megviselte, többek között engem is!!!
Amit itt előadsz ebben a topicban az szerintem elég gáz. Kicsit gondolj már bele, hogy milyen lehet ezt megérni Guardiolának, és ne csak vagdalkozz. Megértem, hogy dühös vagy, de, hogy lehet egy embert akinek ennyit köszönhetünk szidni, csak azért mert nem marad. Ha csak egyszerűen azt mondaná, hogy én ezt meguntam és mentem haza, akkor sem kéne sárt dobálni rá. Ő is ember, lehet "önző". De itt még nem is erről van szó. Hanem arról, hogy elfáradt, belefáradt a munkába. Már érzi magán, és nyílván a srácokon is, hogy ő már nem tudja őket úgy motiválni. Kimerült, pihennie kell. Ez egy embertelenül nagy lelki teher, amivel szinte lehetetlen megbírkózni, neki mégis sikerült 4 évig tökéletesen.
Felhozhatod példának SAF-t vagy Wengert, de rajtuk nincs ekkora győzelmi kényszer. Guardiola első évében olyan magasra tette a lécet, hogy pár emberen kívül mindenki azt várta tőle, hogy ez az alap norma, de ezt nem lehet tartani. Minden egyes kis vereségnél, nagyítóval kereste mindenki a hibákat, és kit vegyenek elő ha nem az edzőt. Minden apró hibájáért meg lett kövezve, minden lehetséges módon támadták. Ezek után csoda még, hogy elfáradt?
Ő felért a csúcsra, és ott is ragadt, és ahelyett, hogy leesne a hegyről és magával rántaná a csapatot a mélybe, inkább ő lw mászik. Így jön egy új edző, akinél jönnek a változtatások, akinél senki helye sem garantált szinte, stb. Ez kellően felpezsdít egy csapatot és megújjítja azt. (Most erre lehet mondani, hogy Tito nem hoz új dogokat, de 1. ez ebben a kifejtésben nem lényeg. 2. attól mert másodhegedűs volt, még mindig megvoltak a saját gondolatai, a kérdés az mennyit tudott megvalósítani belőle eddig, lehet az is, hogy a negyedét sem, és most itt a lehetőség neki.)
Ahogy Guardiola első nyilatkozatában az volt, hogy érzem magamban az erőt, most nyílvánvalóan ezt már nem mondhatja el, ezért nem marad.
Megértem a csalódottságot, én is az voltam, mert titkón bíztam benne, hogy marad és feltüzeli újra a csapatot. De ha egy ilyen zseni mint Ő úgy érzi, hogy nem képes rá jelenleg, akkor én hiszek Neki. Nem lehet semmit sem felróni neki. Éltetni kell, és áldani azt amit elért, és azt amit képviselt itt. Minden kis hibájával együtt szeretni kell, mert amit tett, az felfoghatatlan. Aranybetűkkel írta be magát szeretett csapatunk történelmébe. Kaptunk 4 olyan évet, ami felejthetetlen. Európa tetejére vitt minket, többszörösen megalázta az ősi riválist, kupákat kupákra halmozott, és mindezt gyönyörűen, elegánsan és brilliánsan.
Több mint egy Klubhoz, egy több mint egy edző illik. Ezzel lehetne őt legjobban jellemezni. Több mint egy edző...
Én személy szerint nem lehetek eléggé hálás Neki, azért amiért szerepet játszott mindebben a gyönyörű Dream Team megalakításában és a totális futballmegvalósításában!
Köszönöm Pep Guardiola!
- Subinho
- Director del Fútbol
Ez a kulcs mondat pedig, higgyétek el:
Replay,
ez a kép már tényleg olyan, mintha meghalt volna. :O De egyébként nagyon jó.
Miihii,
Nem mondom,hogy tudtak róla, de nem is érdekel igazából, mármint semmin nem változtat(na). A lényeg,hogy a kupát viszont érte nyerjék meg!
ez a kép már tényleg olyan, mintha meghalt volna. :O De egyébként nagyon jó.
Miihii,
Nem mondom,hogy tudtak róla, de nem is érdekel igazából, mármint semmin nem változtat(na). A lényeg,hogy a kupát viszont érte nyerjék meg!
- miihii
- KHAL
Subinho írta:úgy olvastam korábban, hogy nem októberben, hanem decemberben mondta a vezetőségnek...
...és egy érdekes párhuzam: decemberig a csapat jól játszott, emlékezzetek a világkupa döntőben pl. 4-0-ra lemosták a Santost... és aztán valami történt, mert 2012-ben már nem volt olyan "harapós" a csapat. aztán tavasszal jól tolták megint, de az említett meccseken látszott, hogy vmi nincs rendben a fejekben...
nos, sztem csak kifelé nem publikálták, a játékosok talán decembertől már tudták...
sajnálom, hogy ma nem április 1. van és holnap nem derül ki, hogy csak áprilisi tréfa volt.....
Kizárt dolognak tartom,h a játékosok tudták volna.akkor még eddig sem lettünk volna versenyben egyik sorozatban sem szvsz.Kétlem,h azért nyomtuk meg a március-áprilist,h ezzel marasztalják a srácok.Legalábbis nem azért,mert tudták,h menni akar...Sanama írta:Ez, hogy elmondta a vezetőségnek, tényleg érdekes. Én tartom azt,hogy amit 2ember tud az már nem titok.
A másik része az,h a látszódott,h a szezon elején beragadtunk kicsit,önmagunkhoz képest kevésbé meggyőző játékot mutattunk.Aztán szép lassan elkaptuk a fonalat és november-december már igen bíztatóra sikerült. És a legrosszabbkor jött a téli szünet,ami után megint egy kicsit belassultunk,majd jött a megszokottá vált február környéki formaingadozás.Ez nem váratlan,prognosztizálni lehetett,h be fog következni.Nem gondolnám,h köze van ahhoz,h kiszivárgott Pep beterjesztése a vezetőség felé.A Pep éra jellegzetessége volt ez.
Persze biztosat egyikünk sem tudhat,de én így érzem,gondolom.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Elnézést, én tévedtem, valamiért októberre emlékeztem.
Szerintem ha tudták volna a játékosok is az jobban látszott volna, nem nyilatkoztak volna olyanokat, hogy reméljük marad. Elvileg a pénteki sajtótájékoztató előtt volt egy rendkívüli csapat értekezlet délelőtt, amiből az derül ki, hogy akkor mondta el.
Belegondolva mi értelme lett volna elmondani már akkor a játékosoknak? Semmi. Így a motiváció fent marad, sőt, kicsit hajtotta is őket, hogyha jól játszanak és a motivációval sincs gond, talán marad Pep.
Santos... messze nem nevezhető komoly ellenfélnek. Ott am is jött egy hosszabb karácsonyi/újévi szünet, én onnan tértünk vissza rosszul. Hoztuk a szokásos nehéz januári formát. De ez minden évben szinte így volt.
Szerintem ha tudták volna a játékosok is az jobban látszott volna, nem nyilatkoztak volna olyanokat, hogy reméljük marad. Elvileg a pénteki sajtótájékoztató előtt volt egy rendkívüli csapat értekezlet délelőtt, amiből az derül ki, hogy akkor mondta el.
Belegondolva mi értelme lett volna elmondani már akkor a játékosoknak? Semmi. Így a motiváció fent marad, sőt, kicsit hajtotta is őket, hogyha jól játszanak és a motivációval sincs gond, talán marad Pep.
Santos... messze nem nevezhető komoly ellenfélnek. Ott am is jött egy hosszabb karácsonyi/újévi szünet, én onnan tértünk vissza rosszul. Hoztuk a szokásos nehéz januári formát. De ez minden évben szinte így volt.
Ez, hogy elmondta a vezetőségnek, tényleg érdekes. Én tartom azt,hogy amit 2ember tud az már nem titok.
- Subinho
- Director del Fútbol
úgy olvastam korábban, hogy nem októberben, hanem decemberben mondta a vezetőségnek...
...és egy érdekes párhuzam: decemberig a csapat jól játszott, emlékezzetek a világkupa döntőben pl. 4-0-ra lemosták a Santost... és aztán valami történt, mert 2012-ben már nem volt olyan "harapós" a csapat. aztán tavasszal jól tolták megint, de az említett meccseken látszott, hogy vmi nincs rendben a fejekben...
nos, sztem csak kifelé nem publikálták, a játékosok talán decembertől már tudták...
sajnálom, hogy ma nem április 1. van és holnap nem derül ki, hogy csak áprilisi tréfa volt.....

Pep már októberben közölte a vezetőséggel, hogy fáradt a folytatáshoz és hogy nem fog hosszabbítani. Októberben még semmisem alakult ki szezonból szinte, még bármi nyitott volt. Nem az utsó 2 meccs kudarca miatt mondott le.FtcSikiHun írta:
És nem nagyon olvasok okokat, illetve riportokat, de engem bosszant, hogy 'elhagyja a süllyedő hajót'. Most ebben az évben nem jött össze, és akkor mi van? egyből menni kell? mit hitt? Hogy 10 éven át mindent nyerünk? Két fontos meccsen kikapunk és már megy. Ennyi a véleményem.
Ha nem jól látom akkor mondjátok meg nyugodtan, hogy pontosan mi történt!
Pep Barca drukkerként nem érzi, hogy jövőre hasznos lenne a csapatnak, és nem érzi magában az erőt a folytatáshoz, ezért nem hosszabbított.
Elég ránézni, hogy megváltozott a külseje a kinevezése óta...
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
hihetetlen...nem is tudom, mit gondolt.Kash írta:Megmutattam anyukámnak a "Gracies Pep" cimű videót. A videó közepe felé anyukám igy szól:
"Most úgy kezelik, mintha meghalt volna, nem is értem..."
-Erre én:
"Hát ez, hogy otthagyta a Barcát, olyan, mintha meghalt volna..."
-Anyukám elhalgat...
Hihetetlen szituáció...
egyébként mi lesz akkor hogyha Ferguson vagy Wenger megy el a csapatától.
Hatalmas történelmi személyiség lett a Barcelona történetében, és minden elismerésem az övé.
És nem nagyon olvasok okokat, illetve riportokat, de engem bosszant, hogy 'elhagyja a süllyedő hajót'. Most ebben az évben nem jött össze, és akkor mi van? egyből menni kell? mit hitt? Hogy 10 éven át mindent nyerünk? Két fontos meccsen kikapunk és már megy. Ennyi a véleményem.
Ha nem jól látom akkor mondjátok meg nyugodtan, hogy pontosan mi történt!

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- Kash
- Entrenador del Barça
Megmutattam anyukámnak a "Gracies Pep" cimű videót. A videó közepe felé anyukám igy szól:
-Erre én:
"Hát ez, hogy otthagyta a Barcát, olyan, mintha meghalt volna...
"
-Anyukám elhalgat...
Hihetetlen szituáció...
-Erre én:
"Hát ez, hogy otthagyta a Barcát, olyan, mintha meghalt volna...

-Anyukám elhalgat...
Hihetetlen szituáció...

Persze, hogy nem bánta meg, de sok energiát kivett belőle. Sokan irigyelték őt amiatt, mert egy bomba erős kerettel dolgozhatott, de azt elfelejtik, h akkora nyomás volt rajta, amilyen semelyik másik edzőn sem. Fel lehet hozni példának Fergussont, hogy 25 éve a MU edzője. De Fergusson volt, h évekig semmit sem nyert, volt többször is, h már a BL csoportkörben kiesett. De ezt is megengedhette magának. Guardiola meg hol csinálhatott volna ilyet??? Tőle az elkényeztetett csőcselék már minden szezonban a triplázást várta el... Ha már becsúszott egy gyengébb meccs ki is kezdték. Ilyen körülmények között nem volt könnyű dolgozni, de ő megcsinálta!Barcaman1993 írta:Sztem 1 percet nem bánt meg ebből a 4 évből. Úgy érzem, hogy nem is kell neki. Ilyen játékot ennyi kupával párosítva... Csak hálásak lehetünkLG írta:Ha megnézzük, h nézett ki 2008-ban, illetve hogy néz ki most, meg is kapjuk a választ a távozására. Az elmúlt 4 év alatt ő legalább 10 évet öregedett... Megérdemli a pihenést.
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Sokan mondják,hogy valami megfogalmazhatatlan rossz érzésük van...ezzel énisígy vagyok,ésarra jöttem rá,hogy ez az érzés azért van,mert Pep-el nem csak egy edző hagy el minket...őt nem csak azért szerettük mert a szeretett csapatunk trénere...Őt azért szerettük amilyen volt,és tényleg nem a csapat edzőjét szerettük,hanem Guardiolát...ő több volt, mint a Barcelona edzője...
Grácies Pep !
Grácies Pep !

Érdemes megnézni, mi mindent mondott a 2008-as bemutatásakor:
"Nagyon szívesen ígérnék most különböző címeket a jövőre nézve, hogy mennyi mindent fogunk nyerni, de ez nagy hiba lenne.
Abban viszont biztos vagyok, hogy az emberek büszkék lesznek majd ránk." (de még mennyire büszkék vagyunk!)
"De nem félek, nincsenek aggályaim a kihívással kapcsolatban, s nagy sikeréhséggel vágok neki a kalandnak." (a sikeréhség az, ami már hiányzik neki ennyi csúcson töltött idő után)
"Tudom, hogy a múltam miatt vagyok itt, a játékos pályafutásom miatt, amit ennél a klubnál töltöttem. Úgy érzem, hogy ezek a kétségek néhány hónap múlva majd elülnek, mert bízok a képességeimben"
"Az emberek büszkék lesznek, mert látni fogják, hogy a játékosok mindent bele fognak adni a pályán." (pont ezt éreztem kedden a Chelsea ellen)
"„Egy középcsatárt keresünk, aki majd 60 gólt fog lőni" - folytatta viccesen." (a 'vicc' valósággá vált Leo személyében
)
"Nagyon szívesen ígérnék most különböző címeket a jövőre nézve, hogy mennyi mindent fogunk nyerni, de ez nagy hiba lenne.
Abban viszont biztos vagyok, hogy az emberek büszkék lesznek majd ránk." (de még mennyire büszkék vagyunk!)
"De nem félek, nincsenek aggályaim a kihívással kapcsolatban, s nagy sikeréhséggel vágok neki a kalandnak." (a sikeréhség az, ami már hiányzik neki ennyi csúcson töltött idő után)
"Tudom, hogy a múltam miatt vagyok itt, a játékos pályafutásom miatt, amit ennél a klubnál töltöttem. Úgy érzem, hogy ezek a kétségek néhány hónap múlva majd elülnek, mert bízok a képességeimben"
"Az emberek büszkék lesznek, mert látni fogják, hogy a játékosok mindent bele fognak adni a pályán." (pont ezt éreztem kedden a Chelsea ellen)
"„Egy középcsatárt keresünk, aki majd 60 gólt fog lőni" - folytatta viccesen." (a 'vicc' valósággá vált Leo személyében

ser del Barça es el millor que hi ha
-
- Capitá del Barça
Igen.Megspékelve pedig a kupadöntővel ami az utolsó meccse lesz ebben az idényben.Aztán kitudja mikor jön vissza ha egyáltalán visszajön!Rinku írta:A szezon végéig azért még ő lesz az edző? Ugye hogy ő ül majd a padon még az utolsó meccsig?

Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
A szezon végéig azért még ő lesz az edző? Ugye hogy ő ül majd a padon még az utolsó meccsig?
Football, bloody hell. /SAF/