Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos egyet kell értsek.csababarca írta:Legvalószínűbb forgatókönyv, hogy nemsokára jön egy közlemény, hogy EV teljes bizalmat élvez, mindenképpen vele képzeljük el a jövőt, és a játékosok, klub teljes mellszélességgel mellette áll. Ezért 5 évvel meghosszabbítjuk a szerződését, amit opcionálisan bővíthetünk bármikor további 5 évvel.
túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, hogy végre kivágják innen.
mondjuk a legjobb az lenne ha Barto menne a francba a klub éléről.
LG írta:baas11 írta:Hát nem tul rozsasak a kilátások...
Valverde fél lábbal már kint van, de nem tuti...Xavi off...rajta kivul nem tudom ki az aki érdemi véltozást is tud hozni ( enélkül nincs sok értelme elküldeni most EV-t csak kásoz lenne) tényleg opcio lehet reálisan is fél évre es vállalná os ... én Ten Haagra lennék a leginkább kiváncsi.
Ja es Suarez 4 honap szintén off, De Bruyne pedig még mindig nincs itt![]()
-
Viszont ha váltás lesz, azért láttunk már jocskén pozitiv kimenetelt hasonlo szituban pl. Di Matteo Chelsea 2012
Vagy Solskjaer tavaly a MU-val. Pedig ő sem tűnik ngy edzőzseninek, de a MU tavaly szezonját megmentette a totális kudarctól pusztán azzal, hogy hozott egy kis frissességet.
Nálunk is hasonló a helyzet. Akik azt írják, hogy bárki jó lenne Valverde helyett, nem azért írják, mert bárki jobb edző lenne nála, pusztán azért, mert arra bárki jó, hogy felkavarja az állóvizet, ami most nagyon ránk fér. Ez persze csak rövid távon segít, ha valaki kevés ide, hosszabb távon ki fog jönni, de nekünk jelenleg elég rövid távra gondolkodni.
Az idei szezont kár lenne elengedni, mert a bajnokságban jól állunk. Plusz vannak remek játékosok a keretben. Egy kis vérfrissítéssel akár még a Bl közelébe is kerülhetünk. Azért a legtöbb csapat nem muzsikál olyan fényesen.LG írta:Vagy Solskjaer tavaly a MU-val. Pedig ő sem tűnik ngy edzőzseninek, de a MU tavaly szezonját megmentette a totális kudarctól pusztán azzal, hogy hozott egy kis frissességet.baas11 írta:Hát nem tul rozsasak a kilátások...
Valverde fél lábbal már kint van, de nem tuti...Xavi off...rajta kivul nem tudom ki az aki érdemi véltozást is tud hozni ( enélkül nincs sok értelme elküldeni most EV-t csak kásoz lenne) tényleg opcio lehet reálisan is fél évre es vállalná os ... én Ten Haagra lennék a leginkább kiváncsi.
-
Viszont ha váltás lesz, azért láttunk már jocskén pozitiv kimenetelt hasonlo szituban pl. Di Matteo Chelsea 2012
Nálunk is hasonló a helyzet. Akik azt írják, hogy bárki jó lenne Valverde helyett, nem azért írják, mert bárki jobb edző lenne nála, pusztán azért, mert arra bárki jó, hogy felkavarja az állóvizet, ami most nagyon ránk fér. Ez persze csak rövid távon segít, ha valaki kevés ide, hosszabb távon ki fog jönni, de nekünk jelenleg elég rövid távra gondolkodni.
Vagy Solskjaer tavaly a MU-val. Pedig ő sem tűnik ngy edzőzseninek, de a MU tavaly szezonját megmentette a totális kudarctól pusztán azzal, hogy hozott egy kis frissességet.baas11 írta:Hát nem tul rozsasak a kilátások...
-
Képzeld el hogy játékos vagy, és úgy jön be neked másnap az edző edzést tartani vagy mérkőzésre utasításokat osztogatni, hogy tudod, hogy csak azért van még itt mert más (Xavi) nem vállalta helyette a melót egyelőre. Kellemetlen, és nem utolsó sorban rombolja a csapatmorált. 1000%, hogy ezt nem fogják így hagyni a vezetők.Rivaldo11 írta:Remélem nem alázza tovább magát a vezetőség, és hagyja most már befejezni a szezont Valverdének. Mivel nyáron jön Xavi-én biztosra veszem-rosszul járnánk a további kapkodással.
Nagyon örültem volna, ha már most jön Xavi, de érthető ha nem akar kapkodni sem.
Viszont ha már így alakult, akárkit ne hozzunk ide.
Szerintem jövő nyáron fog jönni Xavi. Addig pedig egy Setién tökéletes lenne.Rivaldo11 írta:Remélem nem alázza tovább magát a vezetőség, és hagyja most már befejezni a szezont Valverdének. Mivel nyáron jön Xavi-én biztosra veszem-rosszul járnánk a további kapkodással.
Nem is értem az efféle kacsákat.visca el barca írta:még az espanyol edzőjeként megmondta, ha a világ össze pénzét felajánlanák neki, akkor se jönne ide. ezt azóta többször is megerősítette.NovaProspekt írta:Pochettino az új jelölt. Neki nincs klubja, lehet befűzik a jó öreg pericot. De akkor tuti nincs Xavi nyáron
még az espanyol edzőjeként megmondta, ha a világ össze pénzét felajánlanák neki, akkor se jönne ide. ezt azóta többször is megerősítette.NovaProspekt írta:Pochettino az új jelölt. Neki nincs klubja, lehet befűzik a jó öreg pericot. De akkor tuti nincs Xavi nyáron
Így, hogy Xavi nem jön, a felmerült nevek közül én is rá voksolnék. Megnézném mit tud kihozni a csapatból.MatyiG írta:Sokkal. Setién jó focit játszat, nagy Cruyff-rajongó.Tomix354 írta:Azért bárkit ne hozzanak ide, Setiént írják még. Nem tudom, hogy mennyivel lennénk előrébb vele.Baromira örülnék neki mondjuk másfél szezonra, aztán jöhet Xavi.
Sokkal. Setién jó focit játszat, nagy Cruyff-rajongó.Tomix354 írta:Azért bárkit ne hozzanak ide, Setiént írják még. Nem tudom, hogy mennyivel lennénk előrébb vele.
2 éve én pl. reménykedtem a BL-ben, egyértelműen az volt a Valverde-éra legjobb szezonja. Akkor bajnokságban is még Zidane által edzett, CR-t a fedélzetén tudó Realt vertünk meg, méghozzá meggyőző fölénnyel, ezért azt a bajnoki sikert jóval többre tartom, mint a tavalyit, ahol nem volt igazi kihívónk. De azóta azért sok minden változott, nincs már Ini, Coutinho nem vált be, Dembelé állandóan sérült, Umtiti a térdproblémája óta nem az igazi, és a kiöregedőben lévő játékosaink két évvel idősebbek lettek. Az egy nagy lehetőség volt, és a Roma ellen magunkat vertünk meg. Lehet párhuzamot vonni e között, és Liverpool elleni kiesés között, de van egy fontos különbség is: a tavalyi Liverpool azért sokkal erősebb csapat volt, mint az a Roma.Nero. írta:Amikor 2 éve szenvedtünk a Chelsea ellen vagy tavaly ilyenkor se gondolta volna senki hogy harcban lehetünk a BLért.