hank1ee írta:Ismerjük az állapotát, de én valamiért nem adnám még el. Kinézek még belőle annyit, hogy bizonyítani szeretne és nem csak lötyögni, az Ajax ellen látszott is rajta szerintem ennek a halovány szikrája annak ellenére, hogy voltak gyenge megoldásai.
Fejben nagyon gyenge a srác, és lassan gondolkozik. Amíg kitalálja, hogy mit kezdjen a labdával lemegy a nap. Vannak nagy mentései, ma is volt nem egy -nehogy azzal vádoljanak, hogy csak a rosszat látom- de összességében amilyen hibákat vét azt egy kh nem teheti meg. A tizenegyest is ahogy összehozta...
Ráadásul több olyan ziccert is odaajándékozott a Madridnak, amit csak köszönhetünk nekik. Például James bólintásánál, amikor lyukat fejelt, vagy mikor 2 méteres előnyből odaajándékozta Benzemának a labdát, de volt még bőven kisebb-nagyobb hibája. Ilyet például a Ramos-Pepe párostól nem nagyon láttunk. (hazudok, a gólunknál Pepe kicsit bakizott, de nem igazán volt több) Ez nagy különbséget jelentett ma.
Ha igaz ez a Chelsae-dolog, nem elvetendő ötlet. Van egy Masch-Bartra-Mathieu-Vermaelen négyesünk. Szerintem túlélnénk ha távozna, lehet, hogy ott újra össze tudná magát kapni.