Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valóságos lavinát indított el Alvés.MQuC írta:EGyébként nagyon durva, hogy tegnap óta mindenhol banános posztokat, képeket látni. Gondolom reklám videó is lesz idővel.
Bűn rosszul játszik?LG írta:Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.Initom írta:
Hihetetlen figura . Többekkel ellentétben én megsiratnám ha távozna
![]()
Én azt siratom meg ha marad.
Albat nagyon szeretem. Jó játékos. De közel sem játszik annyira fent mint Alves.Chino írta:
Mondjuk azzal már nem tudom felmenteni Alvest, hogy felmegy, de teper folyamatosan visszafelé, mert odaát Alba is rendre felmegy a támadásokkal, de vissza tud érni. Sokszor még középre is ő segít be.
Senki sem mondta, hogy nem ez feladata, az baj, hogy rosszul oldja meg, támadásban és védekezésben is egyaránt hulla gyenge ebben a szezonban is. Fel lehet hozni a tegnapi gólpasszait, de kabaré szintű öngól volt mind2, gondolom nem hiszed, hogy Alves így akarta ezeket.eimenis1212 írta:komolyan mondom azért sírva lehetne fakadni néhány hülyeségen amiket itt látok.
Nyilvánvaló. Dani Alves egy renitens. Elmondja neki az edző, hogy nem menjen fel, és ne játszon jobbszélsőt, ő meg nyilván mindenféle retorzió nélkül évek óta nem hallgat senkire és csakazértis... Hagyjuk már!!! Nyilvánvalóan az a kérés felé, hogy így játszon, ebben a feltolt szerepkörben és a hátsó alakzatnak kellene tolódni jobbra ha nem ér vissza.
Rengeteget dolgozik. Nem vádolható azzal, hogy azért nem ér vissza mert nem fut. Labdavesztésnél sokszor részt vesz a letámadásban.
Nem tipikus jobbhátvéd. Meg kellene érteni.
Emellett az ő két "béna" beadásából született a gól. És az is nyilvánvaló, hogy ha az ellenfél beparkolja a buszt a kapu elé, akkor elég nehéz pontosan beadni. Meg úgy is nehéz, hogy nincsenek érkezőink, illetve azok 2 fejjel alacsonyabbak mint az ellenfél védői.
Nem akarom túlmagasztalni, de messze nincs vele annyi probléma mint amit sokan belemagyaráznak.
Fabregas szindróma. Lehúzás megy vele kapcsolatban , a pozitívum nem.
Tegnap Fabre beállt, megváltozott a játék dinamikája, sokkal pozitívabb lett a játékunk. Észrevette valaki? Nem. Majd ha le kell húzni mert gyengébben játszik akkor észre lesz véve ( pont ahogy Alves)
Jól megoldotta a helyzetet, ezzel és a beszólásával még vissza is vágott.Deus írta:
Nem azért, de egy madridista jobban látja itt a dolgokat, mint egyes Barca-szurkolók.ferninho írta:de kit tudnátok hozni helyette? borzasztó a jobbhátvéd piac....tavaly egy Arbeloa - Essien duó hozta le azt a posztot egy Real Madridnál...LG írta: Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.![]()
Én azt siratom meg ha marad.óriási szerencséje volt idén a Realnak Carvajallal... ki gondolta volna, hogy hosszú évek után egy saját nevelés oldja meg a gondokat... senki nem gondolta volna, hogy a Leverkusenben kezdő jobbhátvéd lesz és hogy ennyi meccset fog tolni a Bundesligában, ami szerencsére nagyon is a hasznára vált.... én el nem tudom képzelni mi lett volna ha ő nincs, mert hosszú évekig hatalmas hiánya volt a Realnak a JHV poszt és sose tudták megoldani... és ha elengedik Alvest nem biztos, hogy találnátok nála jobbat, hiába van folyamatosan lehúzva Alves... okosan kell csinálnia ezt a Barcának, mert egy minőségi JHVet igazolni elég nehéz, nagyon-nagyon nehéz.
értem és látom, hogy miért küldenék el egyesek, néha jobbcsatárt játszik és ott se túl hatékonyan, kijelenthetjük, hogy az ellenfél védői előbb szereznek gólt a beadásaiból, mint a csapattársai... és sose ér vissza és ebből kapja a gólt a Barca, de nagyon nehéz lenne pótolni... Montoyára rábízni meg lehet korai lenne, aztán lehet sikerülne neki, ezt nem lehet megmondani...
érdekes lesz mi lesz vele, de sokkal fontosabb igazolások is vannak a JHV posztnál ,azért oda egy Alves és egy Montoya bőven elegendő. Sztem nagy rizikó lenne elengedni, aztán lehet jobban járna a Barca, ha ezt megtenné, sajnos ezt nem lehet előre megmondani.
de kit tudnátok hozni helyette? borzasztó a jobbhátvéd piac....tavaly egy Arbeloa - Essien duó hozta le azt a posztot egy Real Madridnál...LG írta: Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.![]()
Én azt siratom meg ha marad.
Igazad van, maradjon. Tökre megéri, igazán, bűn rosszul játszik, de ha egyszer ilyen jópofa dolgokat csinál, továbbra is itt a helye.Initom írta:Game90 írta:Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."Hihetetlen figura . Többekkel ellentétben én megsiratnám ha távozna
Általában indokolatlannak érzem a beszólásait, de ennek itt volt az ideje. Mocsok dolog volt, erre ilyen módon kell válaszolni.Game90 írta:Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."
Game90 írta:Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."
Game90 írta:Alves: "Banana incident? I'm in Spain for 11 years now, and it happens since the start. You have to laugh at those retards."
Alves: "I don't know who threw the banana, but I'd want to thank him. It gave me energy to give 2 more crosses that ended up in goal."
kellett neki, egy kis energia, kifáradt a sok "jó" beadástólCapon írta:Lazán reagálta le a dolgotBarcafanTomee írta:Lehet ezért megbüntetik a Villarealt, vagy azért ússzák meg ahogy Alvés reagált
Vagy Alvest büntetik mint a Tour-on, ott sem fogadhatsz el senkitől frissítőt csak az arra kijelölt személytől
Lazán reagálta le a dolgotBarcafanTomee írta:Lehet ezért megbüntetik a Villarealt, vagy azért ússzák meg ahogy Alvés reagált