A Milan első góljában 100%ig benne volt Ronnie, amilyen labdát adott Borriellonak! És előtte lenyomott egy félpályás sprintet, amit szintén régen láttunk tőle. Sose lesz a régi, vagyis valószínűleg már nem. De ha igazatok van, és visszanyeri legalább a 80%át a régi formájának, az fantasztikus lenne. Régen miatta kedveltem meg a Barcelonát, és sokkolt amikor bejelentették, hogy eladják.
Ha így halad, a VB-re biztos vagyok benne, hogy Dunga behívja. Ő is megmondta, mihelyst R80 jó állapotban lesz, számít rá. Nos, szerintem már egész jól van. Végre mosolyog, élvezi amit csinál, én meg azt élvezem nézni, amit ő csinál.
Ha nem rontja úgy el magát, akkor most nem lenne üres a bal támadó posztunk (ahogy már írtam főoldalon is, Pedro még nem, Henry már SAJNOS nem a legjobb megoldás)
Vádolhattok elfogultsággal, de nálam akkor is ő a number 1
Szurkolok neki továbbra is, hogy visszakerüljön a válogatottba, és nyerjen meg mindent! Kivéve a BL-t, mert azt megint mi nyerjük. ^^
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!