Szerintem elbeszélünk egymás mellett.
Nem vitatok semmit, amit leírsz. Nem vitatom Font szavait sem.
Nagyon rosszul állunk továbbra is.
Azt sem vitatom, hogy a Liga a szabályainak megfelelve korlátoz minket.
Azt vitatom, hogy ezek a szabályok megfelelőek lennének, vagy egyáltalán nem hasraütésszerű, rögtönzött kitaláció, mint a regisztráció korlátozása, 1/4, 1/2 szabályok, amik inkább büntetések, minthogy a klub érdekét szolgálnák.
Szerintem túlságosan szigorúak és kontraproduktívak.
Nézd a La Liga bevételeit, koefficiens pontjait, a többi ligához viszonyítva.
A klubok értékét, átigazolásait, keretértékét, eredményeit. (Vedd ki a Real Madridot)
És nézzük azt, mekkora hátrányba hozza a klubot a Real Madriddal és a La Ligán kívül az összes többi klubbal szemben.
Ha nem lennének az okoskodások, kiskapuk, gazdasági karok, már rég csődbe ment volna a klub, mert a költségvetési hiányt (okat) nem fedezte volna a 200 milliós CVC bevétel, a szerződéseket, hiteleket továbbra is fizetni kellett volna, jóval kevesebb bevételből.
Leírtam, nem fogok erre időt szánni, a pontos számokat kikeresni.
Ott van az UEFA FFP-je, IRÁNYMUTATÁSUL (nem pedig előre ellehetetlenítve a klub működését)
Eduard Romeu nyilatkozata, és a gazdasági jelentések.
Minden más szubjektív vélemény, Laportáék tevékenységéről.
Ilyen erővel a La Liga állítása, miszerint ha ők nem lennének, csődbe mennének a La Liga klubjai, és így az előre korlátozó FFP-je is egy nagy feltételezés.
Szerk: ahogy szubjektív véleményformálás azért büntetni egy klubot, mert az egyik partner nem fizette ki a szerződésben vállalt összeget (Libero), amit egy liga elnöke nem tehetne meg.