kz86 írta:Boixos írta:okés, menjen el. előtte is volt barca, őutána is lesz.
de azért furcsa ez a szitu. folyamatosan játszott eddig is a világ egyik legjobb brigádjában, már most is vastagon tele van lóvéval, erre elmegy egy szrabb csapatba, jó, mondjuk háromszorannyi csilliárd pénzért, de akkor is.
miért? nem értem a motívumokat.
Azért, mert addig nem kaphat aranylabdát, amíg Messivel egy csapatban játszik, ha viszont a psg-vel BL-t nyerne, akkor 100%, hogy ő kapná. Bár szerintem ez nem fog bekövetkezni

Azért ez is logika, hogy egy 4-0-ról kiesni képes csapat tuti BL-favorit lesz, nem?

Ő maga verte meg őket... Tiszta sor, hogy van bennük potenciál, tényleg fel tudják venni a versenyt a többi naggyal, mint ahogy a 4-0-nál is megmutatták, de rögtön utána a 6-1-nél azt is, hogy bármit el tudnak bénázni. Ha a jövő évi Barcát jelen állás szerint ki is tudnák akár ejteni, egy Real/Chelsea/Bayern ütné őket szinte biztosan. Egy fecske nem csinál nyarat, s nem csak a 6-1 mutatja, hogy nincsenek a legszűkebb elitben, hanem a Monaco bajnoki címe is. Aztán remélem a Neymar család nem hal éhen...
tl írta:Valami olyasmire utalgatott Tebas, hogy papíron ez a kivásárlási ár csak a ligán belül érvényes (tehát csak másik spanyol csapat jöhetne szóba), de nem tudom a pontos részleteket.
Ez tuti badarság. Ha ez igaz lenne, akkor már rég bemutattunk volna a PSG-nek. Olyan a mesében nincs, hogy Tebas tud egy szabályt, amit az FC Barcelona ügyvédjei nem...

Tebaséknak egyszerűen fáj, hogy a brazil viszi a marketingjét magával a Ligue 1-be.