Daniel Alvés

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Mire számítasz tőle?

Kiszorítja Dest-et és SR-t
21
34%
Fele-fele arányban osztoznak majd a perceken
17
27%
Csereember lesz
11
18%
Nem sokat fog játszani, inkább az öltözőben fog segíteni a csapatnak
13
21%

Szavazatok száma: 62
defender3
Entrenador del Barça

2014.06.19. 17:42:08

Petr írta:Barcelona right back Dani Alves (31) will stay next season if Fiorentina don't lower the transfer fee they ask for Juan Cuadrado (26). [md]

Ergo nincs más opció, mint egy szélső támadó.
Akkor készüljünk fel arra, h kapjuk jobboldalról sorozatban a gólokat a komoly csapatok ellen. =D>
Nagyon jó #-o
Petr
Entrenador del Barça

2014.06.19. 17:19:00

Barcelona right back Dani Alves (31) will stay next season if Fiorentina don't lower the transfer fee they ask for Juan Cuadrado (26). [md]

Ergo nincs más opció, mint egy szélső támadó.
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.06.17. 14:55:31

Petr
Entrenador del Barça

2014.06.14. 11:31:44

Alves gave PSG deadline - if no transfer in coming week, he'll look for another club. Bid 8M, Barcelona ask 15M, possible deal 12M. [sport]
visca el barca
Presidente del Barça

2014.06.05. 15:52:59

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.05.19. 15:11:33

Mr. Cesc írta:
Luizra értette, hogy védekező kp-t játszana, nem Bartrára. :D
ja úgy már stimmel, mert Bartranak az nagyon nem menne
Mr. Cesc
Barça B

2014.05.19. 15:09:58

eimenis1212 írta:
Chino írta:Ez alapból elvetendő ötlet. Nem feltétlenül kell egy futóbolondnak lenni a szélső hátvédnek, de Bartra egyrészt nagyon lassú oda, másrészt nem tudná kvalitásaiból adódóan sem pótolni egy hátvédet. A játékunkat alapvetően (de a legtöbb csapatét is) meghatározza a szélsők támadásban való támogatása. Erre Bartra nem alkalmas. Ő született középső védő.
Ha egy klasszis védő érkezik nem hiszem hogy annyira tartani kellene attól, hogy nem kap játéklehetőséget. Nem is tudom mikor volt olyan utoljára hogy egy védőnk ne lett volna konstansan sérül az egész szezon, illetve a rotáció szempontjából is fontos, hogy három olyan védőnk legyen akivel nem gyengül az alakzat. Ha pedig Luiz jön van egy olyan érzésem, hogy ő lesz Busquets alternatívája.

Láthattuk, hogy gyors emberekkel nem nagyon bír el, amikor Alves helyére kellett kiváltani (nem feltétlenül a Bale esetre gondolok), megelőző szerelésekkel, becsúszásokkal tudta ezt csak kompenzálni. Fontos, hogy támogassa a szélső hátvédünk a támadásainkat, anno Abidal is fel-fel járt, ha nem is olyan mértékben, mint Alba, de azért vissza tudott érni.
Attól, hogy egy hátvéd jobblábas még nem lesz jó jobbhátvéd.
Mindent összevetve úgy halott ötlet ahogy van.
egyetértek.
A Busquetses sztorit nem nagyon értem viszont. Sztem Bartra nem lesz képes védekező kp-t játszani ( játékintelligencia is kevés hozzá, és az adottságai sem olyanok )
Luizra értette, hogy védekező kp-t játszana, nem Bartrára. :D
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.05.19. 15:05:51

Chino írta:Ez alapból elvetendő ötlet. Nem feltétlenül kell egy futóbolondnak lenni a szélső hátvédnek, de Bartra egyrészt nagyon lassú oda, másrészt nem tudná kvalitásaiból adódóan sem pótolni egy hátvédet. A játékunkat alapvetően (de a legtöbb csapatét is) meghatározza a szélsők támadásban való támogatása. Erre Bartra nem alkalmas. Ő született középső védő.
Ha egy klasszis védő érkezik nem hiszem hogy annyira tartani kellene attól, hogy nem kap játéklehetőséget. Nem is tudom mikor volt olyan utoljára hogy egy védőnk ne lett volna konstansan sérül az egész szezon, illetve a rotáció szempontjából is fontos, hogy három olyan védőnk legyen akivel nem gyengül az alakzat. Ha pedig Luiz jön van egy olyan érzésem, hogy ő lesz Busquets alternatívája.

Láthattuk, hogy gyors emberekkel nem nagyon bír el, amikor Alves helyére kellett kiváltani (nem feltétlenül a Bale esetre gondolok), megelőző szerelésekkel, becsúszásokkal tudta ezt csak kompenzálni. Fontos, hogy támogassa a szélső hátvédünk a támadásainkat, anno Abidal is fel-fel járt, ha nem is olyan mértékben, mint Alba, de azért vissza tudott érni.
egyetértek.
A Busquetses sztorit nem nagyon értem viszont. Sztem Bartra nem lesz képes védekező kp-t játszani ( játékintelligencia is kevés hozzá, és az adottságai sem olyanok )
Chino
Llegenda del Barça

2014.05.19. 14:51:11

Ez alapból elvetendő ötlet. Nem feltétlenül kell egy futóbolondnak lenni a szélső hátvédnek, de Bartra egyrészt nagyon lassú oda, másrészt nem tudná kvalitásaiból adódóan sem pótolni egy hátvédet. A játékunkat alapvetően (de a legtöbb csapatét is) meghatározza a szélsők támadásban való támogatása. Erre Bartra nem alkalmas. Ő született középső védő.

Forca Barca!!!!
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.05.19. 14:33:54

Leon írta:Írtam,hogy jobb lábas,csak poénból tettem oda az asszem szót! :mrgreen:
Tudom,hogy úgy sem fogják kitenni szélre inkább hagyják a padot koptatni ha jön a kezdőbe egy kh! =D>
Nekem elegem van amúgy is abból,hogy állandóan kb 3 hátvéddel vagyunk hátul így nem bánnám ha valami védekezőbb bekk lenne ott a jobboson.
Alba amúgy is piszok gyors és Neymarral a baloson jól meg is értik egymást.
Messi meg jobb ha lekezd futkosni és nem a 16os környékén ácsorogva várni amíg Alves vagy aki jön helyette felviszi oda neki a labdát.
Egy szóval én nagyon megnézném ott Bartrát legalább 1-2 meccs erejéig. :)
hát nagyon kíváncsi leszek. Mert ha Alves helyére olyan embert tesznek aki nem jár annyit előre (és ha Alba sem fog csak mértékkel) akkor hatalmas változások kellenek kp-n és elől, hogy legyen normális támadó focink.
Meglátjuk.
Kíváncsi leszek az igazolásokra
Leon
Director del Fútbol

2014.05.19. 13:49:53

Írtam,hogy jobb lábas,csak poénból tettem oda az asszem szót! :mrgreen:
Tudom,hogy úgy sem fogják kitenni szélre inkább hagyják a padot koptatni ha jön a kezdőbe egy kh! =D>
Nekem elegem van amúgy is abból,hogy állandóan kb 3 hátvéddel vagyunk hátul így nem bánnám ha valami védekezőbb bekk lenne ott a jobboson.
Alba amúgy is piszok gyors és Neymarral a baloson jól meg is értik egymást.
Messi meg jobb ha lekezd futkosni és nem a 16os környékén ácsorogva várni amíg Alves vagy aki jön helyette felviszi oda neki a labdát.
Egy szóval én nagyon megnézném ott Bartrát legalább 1-2 meccs erejéig. :)
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
eimenis1212
Jugador d'estrella

2014.05.19. 12:38:34

Leon írta:Hosszú idő után hátul végre jól mozgott,elől viszont a szokásos vadkacsa vadászatot folytatatta a labdával!Nem kérdés,mennie kell!
Montoya is megoldaná azt a feladatkört.De ha a klub középre hoz egy klasszist kezdőnek akkor ugye ott a Piqué+klasszis kh lesz,tehát Bartra nem nagyon fog szerephez jutni.Ebben az esetben mi lenne ha őt tennék ki jobbra kezdőnek (amúgy is jobblábas asszem)?
És ezzel a sorral állnák fel: Alba-Piqué-klasszis kh- Bartra.
Bartra igen jó hátul,ráadásul elől is megfelelne mert elég agilis is és valószínűleg jobban is adna be mint Alves.
bocs h ezt írom, de ha zsigerből nem tudod, hogy Bartra milyen lábas akkor hogyan tudnál megítélni egy ennél lényegesen bonyolultabb kérdéskört: hogy tudna-e játszani "jobb futkosót"?
Bartra egyébként jobb lábas, és jobb futkosót nem nagyon lenne képes játszani. Klasszikus jobb hátvédet talán ( aki nem segíti intenzíven a támadásokat) de nem hiszem, hogy a barca ilyet szeretne. Vagy akkor a másik oldal (Alba) járna fel többet.
Nagy koppanás lesz sokaknak amikor Alves elmegy, mert nagyon sok dolgot nem látnak sokan a játékával kapcsolatban ( hogy szerkezeti kérdéseket tekintve milyen fontos is a játéka)
Lényeg Bartraval ne számolj mint elfutó/beadogató ember
Leon
Director del Fútbol

2014.05.19. 11:39:03

Hosszú idő után hátul végre jól mozgott,elől viszont a szokásos vadkacsa vadászatot folytatatta a labdával!Nem kérdés,mennie kell!
Montoya is megoldaná azt a feladatkört.De ha a klub középre hoz egy klasszist kezdőnek akkor ugye ott a Piqué+klasszis kh lesz,tehát Bartra nem nagyon fog szerephez jutni.Ebben az esetben mi lenne ha őt tennék ki jobbra kezdőnek (amúgy is jobblábas asszem)?
És ezzel a sorral állnák fel: Alba-Piqué-klasszis kh- Bartra.
Bartra igen jó hátul,ráadásul elől is megfelelne mert elég agilis is és valószínűleg jobban is adna be mint Alves.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
Castiel
Capitá del Barça

2014.05.19. 11:25:52

http://www.youtube.com/watch?v=7ug4ISjPsBc" target="_blank
Mondhat akárki akármit, hatalmas arc! :lol: A csapat "bohóca"
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Nervo
Capitá del Barça

2014.05.18. 15:15:07

FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.17. 21:30:23

Egyébként rég láttam ilyen jól játszani.
Az már más kérdés, hogy néha a 16oson belülre is gondot jelent neki a labdát beívelni... #-o
Ahogy Messi be lett rakva középre úgy lett egyre szürkébb a játéka. Amikor nem egymagában kell felvinnie a labdát hanem akad játszótársa is akkor a csapat hasznára válik, amikor meg egyedül rohangál le fől és csak ívelget annak az ég világon semmi haszna. 10 meccsenként jó ha 1 gól összejön így.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem a legjobban vannak kihasználva Alves erényei.
Egyébként meg ahogy írtam is már, lejárt itt az ideje, felesleges lenne vele hosszabbítani, főleg annak a fényében, hogy ez valószínűleg 2 évet jelentene még nála a kezdőben a fifa bünti miatt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2014.05.17. 21:16:53

LG írta:
Yaya(07-10) írta:a meccs közepétől már az atleti védők sem vették komolyan. haygták hagy ívelgessen. a fele homály, a felét kifejelik. kösz mindent Dani, sok sikert az új csapatodnál!
Igen, ezt én megfigyeltem, senki nem lépett ki rá, hagyták, hogy bohóckodjon. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első félidőben volt egy jó beadása Pedro fejére. :mrgreen: De hátul megint volt egy-két ostobán eladott a labdája, amit köszönhetünk az Atleticonak, hogy nem tudott élni vele. Összességében már egyértelműen több kárt okoz a játéka, mint hasznot, nem fog hiányozni!
Mikor a 8-10ik kisérlete véletlen fejbe találta Pedrot, akkor tudtam, hogy ma ezt nem fogja abbahagyni :D Hihetetlen.
Köszönöm neki a szép éveket (kb.2008-2011ig), de menjen.
LG
Az Év fórumozója 2016

2014.05.17. 21:10:29

Yaya(07-10) írta:a meccs közepétől már az atleti védők sem vették komolyan. haygták hagy ívelgessen. a fele homály, a felét kifejelik. kösz mindent Dani, sok sikert az új csapatodnál!
Igen, ezt én megfigyeltem, senki nem lépett ki rá, hagyták, hogy bohóckodjon. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első félidőben volt egy jó beadása Pedro fejére. :mrgreen: De hátul megint volt egy-két ostobán eladott a labdája, amit köszönhetünk az Atleticonak, hogy nem tudott élni vele. Összességében már egyértelműen több kárt okoz a játéka, mint hasznot, nem fog hiányozni!
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.17. 21:10:16

Remelem ma lattam utoljara Barca mezben. A szezonban a beadasainak olyan 10-15%-a volt ertekelheto. Koszonunk mindent, tovabbi sok sikert!
Kép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.05.17. 20:58:55

a meccs közepétől már az atleti védők sem vették komolyan. haygták hagy ívelgessen. a fele homály, a felét kifejelik. kösz mindent Dani, sok sikert az új csapatodnál!
krosz31
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2014.05.16. 21:44:50

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... at-2279963" target="_blank
ezt olvastátok?
Barca család :)
MatyiG
Adminisztrátor

2014.05.11. 13:51:59

BarcafanTomee írta:összeget nem emlegetnek, hogy mennyiért menne?
Montoya nem kezdő játékos, hiba lenne csak rá bízni a jobbhátvéd posztot. Valakit kell hozni ha megy Alvés nem kérdés. Adriano nem lehet helyettes mindkét oldalra, ahhoz túl sérülékeny.
Remélem egy húszast kapunk érte. :)
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2014.05.11. 12:21:35

összeget nem emlegetnek, hogy mennyiért menne?
Montoya nem kezdő játékos, hiba lenne csak rá bízni a jobbhátvéd posztot. Valakit kell hozni ha megy Alvés nem kérdés. Adriano nem lehet helyettes mindkét oldalra, ahhoz túl sérülékeny.
Lionel85
Llegenda del Barça

2014.05.11. 11:48:14

defender3 írta:
bence-barca írta:A L'Équipe információi szerint 99 százalék esély van rá, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának jobbhátvédje, Daniel Alves nyáron a Paris Saint-Germainhez szerződik. -nso

Arbeloához mit szólnátok? Most olcsóbban megtudnánk szerezni. 8) :mrgreen:
Következő szezonra való erősítés itt kezdődik, h Alves elmegy.
Elvileg nem jön senki Alvés helyére, hanem Montoya lesz az elsőszámú jobbhátvéd. Nem is kérdés, hogy ez kockázatos döntés lenne, hiszen sok lehetőséget kapott idén, de túlzottan nem állítanám azt, hogy rá merném bízni a jövő Barcelonájának védelmét. Mindenesetre neki is kell a fejlődés, ahogy Bartrának, de akkor is kell egyelőre egy klasszis jobbhátvéd.
Kép
Kép
Kép
Leon
Director del Fútbol

2014.05.09. 18:31:07

bence-barca írta:A L'Équipe információi szerint 99 százalék esély van rá, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának jobbhátvédje, Daniel Alves nyáron a Paris Saint-Germainhez szerződik. -nso

Arbeloához mit szólnátok? Most olcsóbban megtudnánk szerezni. 8) :mrgreen:
Csak vigyázni kell vele,hogy Messi nehogy megint a parkolóban megverje mint a tavalyi barbenaui kupa meccs után! :mrgreen:

L4wandowski

Grácies Messi!
Válasz küldése