Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Akkor készüljünk fel arra, h kapjuk jobboldalról sorozatban a gólokat a komoly csapatok ellen.Petr írta:Barcelona right back Dani Alves (31) will stay next season if Fiorentina don't lower the transfer fee they ask for Juan Cuadrado (26). [md]
Ergo nincs más opció, mint egy szélső támadó.
ja úgy már stimmel, mert Bartranak az nagyon nem menneMr. Cesc írta:
Luizra értette, hogy védekező kp-t játszana, nem Bartrára.
Luizra értette, hogy védekező kp-t játszana, nem Bartrára.eimenis1212 írta:egyetértek.Chino írta:Ez alapból elvetendő ötlet. Nem feltétlenül kell egy futóbolondnak lenni a szélső hátvédnek, de Bartra egyrészt nagyon lassú oda, másrészt nem tudná kvalitásaiból adódóan sem pótolni egy hátvédet. A játékunkat alapvetően (de a legtöbb csapatét is) meghatározza a szélsők támadásban való támogatása. Erre Bartra nem alkalmas. Ő született középső védő.
Ha egy klasszis védő érkezik nem hiszem hogy annyira tartani kellene attól, hogy nem kap játéklehetőséget. Nem is tudom mikor volt olyan utoljára hogy egy védőnk ne lett volna konstansan sérül az egész szezon, illetve a rotáció szempontjából is fontos, hogy három olyan védőnk legyen akivel nem gyengül az alakzat. Ha pedig Luiz jön van egy olyan érzésem, hogy ő lesz Busquets alternatívája.
Láthattuk, hogy gyors emberekkel nem nagyon bír el, amikor Alves helyére kellett kiváltani (nem feltétlenül a Bale esetre gondolok), megelőző szerelésekkel, becsúszásokkal tudta ezt csak kompenzálni. Fontos, hogy támogassa a szélső hátvédünk a támadásainkat, anno Abidal is fel-fel járt, ha nem is olyan mértékben, mint Alba, de azért vissza tudott érni.
Attól, hogy egy hátvéd jobblábas még nem lesz jó jobbhátvéd.
Mindent összevetve úgy halott ötlet ahogy van.
A Busquetses sztorit nem nagyon értem viszont. Sztem Bartra nem lesz képes védekező kp-t játszani ( játékintelligencia is kevés hozzá, és az adottságai sem olyanok )
egyetértek.Chino írta:Ez alapból elvetendő ötlet. Nem feltétlenül kell egy futóbolondnak lenni a szélső hátvédnek, de Bartra egyrészt nagyon lassú oda, másrészt nem tudná kvalitásaiból adódóan sem pótolni egy hátvédet. A játékunkat alapvetően (de a legtöbb csapatét is) meghatározza a szélsők támadásban való támogatása. Erre Bartra nem alkalmas. Ő született középső védő.
Ha egy klasszis védő érkezik nem hiszem hogy annyira tartani kellene attól, hogy nem kap játéklehetőséget. Nem is tudom mikor volt olyan utoljára hogy egy védőnk ne lett volna konstansan sérül az egész szezon, illetve a rotáció szempontjából is fontos, hogy három olyan védőnk legyen akivel nem gyengül az alakzat. Ha pedig Luiz jön van egy olyan érzésem, hogy ő lesz Busquets alternatívája.
Láthattuk, hogy gyors emberekkel nem nagyon bír el, amikor Alves helyére kellett kiváltani (nem feltétlenül a Bale esetre gondolok), megelőző szerelésekkel, becsúszásokkal tudta ezt csak kompenzálni. Fontos, hogy támogassa a szélső hátvédünk a támadásainkat, anno Abidal is fel-fel járt, ha nem is olyan mértékben, mint Alba, de azért vissza tudott érni.
Attól, hogy egy hátvéd jobblábas még nem lesz jó jobbhátvéd.
Mindent összevetve úgy halott ötlet ahogy van.
hát nagyon kíváncsi leszek. Mert ha Alves helyére olyan embert tesznek aki nem jár annyit előre (és ha Alba sem fog csak mértékkel) akkor hatalmas változások kellenek kp-n és elől, hogy legyen normális támadó focink.Leon írta:Írtam,hogy jobb lábas,csak poénból tettem oda az asszem szót!![]()
Tudom,hogy úgy sem fogják kitenni szélre inkább hagyják a padot koptatni ha jön a kezdőbe egy kh!![]()
Nekem elegem van amúgy is abból,hogy állandóan kb 3 hátvéddel vagyunk hátul így nem bánnám ha valami védekezőbb bekk lenne ott a jobboson.
Alba amúgy is piszok gyors és Neymarral a baloson jól meg is értik egymást.
Messi meg jobb ha lekezd futkosni és nem a 16os környékén ácsorogva várni amíg Alves vagy aki jön helyette felviszi oda neki a labdát.
Egy szóval én nagyon megnézném ott Bartrát legalább 1-2 meccs erejéig.
bocs h ezt írom, de ha zsigerből nem tudod, hogy Bartra milyen lábas akkor hogyan tudnál megítélni egy ennél lényegesen bonyolultabb kérdéskört: hogy tudna-e játszani "jobb futkosót"?Leon írta:Hosszú idő után hátul végre jól mozgott,elől viszont a szokásos vadkacsa vadászatot folytatatta a labdával!Nem kérdés,mennie kell!
Montoya is megoldaná azt a feladatkört.De ha a klub középre hoz egy klasszist kezdőnek akkor ugye ott a Piqué+klasszis kh lesz,tehát Bartra nem nagyon fog szerephez jutni.Ebben az esetben mi lenne ha őt tennék ki jobbra kezdőnek (amúgy is jobblábas asszem)?
És ezzel a sorral állnák fel: Alba-Piqué-klasszis kh- Bartra.
Bartra igen jó hátul,ráadásul elől is megfelelne mert elég agilis is és valószínűleg jobban is adna be mint Alves.
Mikor a 8-10ik kisérlete véletlen fejbe találta Pedrot, akkor tudtam, hogy ma ezt nem fogja abbahagyniLG írta:Igen, ezt én megfigyeltem, senki nem lépett ki rá, hagyták, hogy bohóckodjon. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első félidőben volt egy jó beadása Pedro fejére.Yaya(07-10) írta:a meccs közepétől már az atleti védők sem vették komolyan. haygták hagy ívelgessen. a fele homály, a felét kifejelik. kösz mindent Dani, sok sikert az új csapatodnál!De hátul megint volt egy-két ostobán eladott a labdája, amit köszönhetünk az Atleticonak, hogy nem tudott élni vele. Összességében már egyértelműen több kárt okoz a játéka, mint hasznot, nem fog hiányozni!
Igen, ezt én megfigyeltem, senki nem lépett ki rá, hagyták, hogy bohóckodjon. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az első félidőben volt egy jó beadása Pedro fejére.Yaya(07-10) írta:a meccs közepétől már az atleti védők sem vették komolyan. haygták hagy ívelgessen. a fele homály, a felét kifejelik. kösz mindent Dani, sok sikert az új csapatodnál!
Remélem egy húszast kapunk érte.BarcafanTomee írta:összeget nem emlegetnek, hogy mennyiért menne?
Montoya nem kezdő játékos, hiba lenne csak rá bízni a jobbhátvéd posztot. Valakit kell hozni ha megy Alvés nem kérdés. Adriano nem lehet helyettes mindkét oldalra, ahhoz túl sérülékeny.
Elvileg nem jön senki Alvés helyére, hanem Montoya lesz az elsőszámú jobbhátvéd. Nem is kérdés, hogy ez kockázatos döntés lenne, hiszen sok lehetőséget kapott idén, de túlzottan nem állítanám azt, hogy rá merném bízni a jövő Barcelonájának védelmét. Mindenesetre neki is kell a fejlődés, ahogy Bartrának, de akkor is kell egyelőre egy klasszis jobbhátvéd.defender3 írta:Következő szezonra való erősítés itt kezdődik, h Alves elmegy.bence-barca írta:A L'Équipe információi szerint 99 százalék esély van rá, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának jobbhátvédje, Daniel Alves nyáron a Paris Saint-Germainhez szerződik. -nso
Arbeloához mit szólnátok? Most olcsóbban megtudnánk szerezni.![]()
Csak vigyázni kell vele,hogy Messi nehogy megint a parkolóban megverje mint a tavalyi barbenaui kupa meccs után!bence-barca írta:A L'Équipe információi szerint 99 százalék esély van rá, hogy a Barcelona labdarúgócsapatának jobbhátvédje, Daniel Alves nyáron a Paris Saint-Germainhez szerződik. -nso
Arbeloához mit szólnátok? Most olcsóbban megtudnánk szerezni.![]()