Josep Maria Bartomeu

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
péci
Barça C

2017.08.03. 07:05:49

Én megkérdezném tőle, miért nem mond le? Kellene már egy új elnök, aki kevésbé buta dolgokat csinál.
Pocsa11
Jugador del Barça

2017.08.03. 04:17:41

Én csak annyit írok: Inkább leszek csóró középosztály, akit mindenki tisztel az elvei, a felépített filizófiája miatt, mint gazdag bohóc, aki mindenki szemében egy komolytalan surmó marad!
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.03. 00:22:53

Kovbal88 írta:Szerintem meg ez az ember csak árt a klubnak. Rosell talpnyalója volt, sőt szerintem még a mai napig az.
Utoljára talán Rivaldo volt az, aki csúcsformában volt és távozni akart a Barcelonából. És ez a kétezres évek elején volt.

Idén a legjobb 16 között a Bl-ben egy négyest kaptunk, csodával határos módon mentünk tovább a visszavágon. Erre annyi lépése volt az elnök úrnak, hogy igazoltunk, egy edzőt meg egy szélsőhátvédet. Akik így név alapján nem számítanak sztár igazolásnak. Pedig nem rúgtunk gólt, a kieséses bl szakaszban idegenben sőt a Juvénak hazai pályán sem.

Tavaly nem került ifijátékos a nagy csapat közelébe. Vagyis az utánpótlással is gondok vannak.
Évek óta szó van a Neu Camp felújításáról. Abból sincs még semmi.

MI az a munka, amit elvégzett? Nem minden az ő feladata lenne, de hát mégiscsak ő az elnök és a kezei között alatt esik szét a klub. Ha nem lenne Messi, a Real közelébe se lennénk. Látva a történéseket, én azt várom, hogy minél hamarabb menjen a börtönbe, mert odavaló.
De miért kellene mennie börtönbe? Tudsz valamit, amit mi nem? Értem én, hogy le kell vezetni a flusztrációnkat valakin, valakiken, na de csak úgy mindenféle alap és konkrétum nélkül, hallomásra meg hangulatra, azért ne küldjünk már senkit börtönbe. Hallom itt a mantrát folyamatosan, csak a forrás nincsen soha megjelölve. Mire van alapozva ez a sok "jókívánság" ez érdekelne, mert konkrétum az nincsen. Amit kívülállóként meg tudok ítélni az az, hogy a gazdasági része rendben van a klubnak. Erről olvastam is. Bobbal egyetértek, ha nem is mindenben, de a nagyját osztom én is.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
noname
Llegenda del Barça

2017.08.02. 21:44:10

Nekem Bartomeu semleges, szóval elég elfogulatlannak érzem magam. Aki azt gondolta h Neymar itt lesz egy evtizedig, az sztem téveszmés. Személy szerint azt gondoltam h marad még 1-2 évet, de egyértelmű volt h le fog lépni, mert apuci rábeszéli. Olyan vidéken laktam régebben, ahol sok a cigány, ott a gyerekeket csak pénzt szerezni használják sokszor. Az anyja a csecsemővel a karján koldul a mínusz 10 fokban, stb...Semmi különbség nincs. Brazília egy szegény ország. Apuci látta h a gyereken lehet profitálni, hát kihasználja ezt. Vannak ilyen emberek. Franciaországba menni a Barca után szakmai öngyilkosság, egyértelmű h nem a fia érdekeit tartja szem előtt, de kap egy csomó pénzt. Persze h rábeszéli a kölyköt. Már sokszor írtam, focistákról beszélünk. Itt nem kiemelkedően intelligens emberekről van szó. "Csóró" brazil gyerek apja azt mondja h jobban megéri a franciákhoz menni, csóró gyerek menni fog. Ney mindig is kimondottan buta volt, nem csak a pályán.

Személy szerint örülök Neymar lelépésének. Őt tartom annak, aki átveheti a stafétát a Messi-Ronaldo kombótól, de sose fog az ő szintjükre érni, még csak meg se közelíti majd azt. Max egy Ibra szintre fog érni. Amikor Arda jól játszott, meg se éreztük Neymar hiányát. Van miért szidni őt, de Neymar eladása nem tartozik ide. Várható volt ...
A Fifa egy szégyen
Kovbal88
Entrenador del Barça

2017.08.02. 18:32:09

Szerintem meg ez az ember csak árt a klubnak. Rosell talpnyalója volt, sőt szerintem még a mai napig az.
Utoljára talán Rivaldo volt az, aki csúcsformában volt és távozni akart a Barcelonából. És ez a kétezres évek elején volt.

Idén a legjobb 16 között a Bl-ben egy négyest kaptunk, csodával határos módon mentünk tovább a visszavágon. Erre annyi lépése volt az elnök úrnak, hogy igazoltunk, egy edzőt meg egy szélsőhátvédet. Akik így név alapján nem számítanak sztár igazolásnak. Pedig nem rúgtunk gólt, a kieséses bl szakaszban idegenben sőt a Juvénak hazai pályán sem.

Tavaly nem került ifijátékos a nagy csapat közelébe. Vagyis az utánpótlással is gondok vannak.
Évek óta szó van a Neu Camp felújításáról. Abból sincs még semmi.

MI az a munka, amit elvégzett? Nem minden az ő feladata lenne, de hát mégiscsak ő az elnök és a kezei között alatt esik szét a klub. Ha nem lenne Messi, a Real közelébe se lennénk. Látva a történéseket, én azt várom, hogy minél hamarabb menjen a börtönbe, mert odavaló.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.08.02. 17:54:51

Igazolásokat egyáltalán nem hoznám ide, mert akit LE akart azok közül talán Nolitot nem hoztuk el. Egy elnök elsődleges feladata, hogy pénzügyileg gyarapítsa a klubot és szakmailag megtalálja a megfelelő embereket és a "teammel" együtt dolgozva legyen sikeres a klub. Ezt elérte Bartomeu. Hozzáteszem nem fenékig tejfel, mert valóban baromira sokat költünk fizetésre, játékosokra. EZ óriási fekete pont nálam, Messi szerződése pl egészen kriminális. Ez a Neymar üzlet nálam viszont pozitívum, megcsináljuk az eddigi legnagyobb bizniszt, még ha valóban az anno érte kiadott pénzt nem tudjuk mennyi volt, de 222 millió euró plusz a fizetése még ha évekre tovább bontjuk van vagy 80 millió. Óriási pénz, a költségvetésünk majdnem fele,csak hogy érzékeltessem. Ez pirost pont.

Azzal meg teljesen egyetértek LG-vel, hogy nem sztárokon múlik, hanem mint feljebb is írtam a teamen. Valverde, erőnléti edző, stáb, játékosok. Keret adott hozzá, s rohadtul se Coutinho se a másik nem létszükség nálam. Fizikailag erős embert elnéznék, de az se prioritás, legyünk együtt és újult erővel neki lehet indulni a szezonnak és visszahódítani a bajnokságot.
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2017.08.02. 17:24:39

Az, hogy Neymart elhozták szerintem nem érdem, miután még Pepnek könyörgött is, hogy hadd jöjjön ide.
Az, hogy hogyan jött ide egy másik történet.

Az, hogy 222millió volt a kivásárlási ára, illetve, hogy az átigazolási szezon közepén kap egy óriási "hűségbónuszt", majd 2 nap múlva simán elmehet, dilettáns hiba.

Ha megkapjuk a 222 misit, hiába nagy üzlet, ha bármelyik nagyobb csapat beint nekünk, hogy innen bizony ti nem igazoltok.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
mess2009
Director del Fútbol

2017.08.02. 17:16:41

legyünk (próbáljunk meg)tárgyilagosak: az hogy Neymart elhozták(úgy ahogy!)az egy érdem. hogy milyen áron és milyen körülmények között azt felülírja az hogy megszületett, élvezhettük az MSN.-t.
ha megkapják érte a 222 misit még (valószínű!?) jó üzlet is lett belőle. ez is érdem. hogy miért ilyen vagy olyan a szerződés - amilyen - az soha nem csak az egyik félen múlik.
az hogy Ney lelécelt már nehezebb ügy attól függ honnan nézzük...? ha ebbe bukik bele nyilván kudarc, de ha képes jól kijönni belőle, mondhatjuk, hogy ezt nem lehetett előre látni.
az én szememben Barto nyilvánvaló hibája LE. és az eszement ötleteit(igazolások terén) kiszolgáló sportigazgató team. ez az igazi elnöki felelőségi szint. persze a LE. fanoknak ez inkább érdem..volt úgyhogy marad a régi jó közmondás:.." kinek a pap, kinek a papné..."
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.02. 17:06:34

zknym írta:mi az a sok minden ami az elnök nyakába varrható
andré gomes, turan, douglas, denis suarez, vermaelen, pákó, matyiő... játékosok fillérekért való eladása... masia leépítése... soroljam még?

én eddig kitartóan védtem az öreget, de ha a nyár végére nem tud berobbantani két 100 millás szupersztárt és ezzel a sok selejttel fogunk jövőre játszani akkor megy a lecsóba...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zknym
Jugador del Barça

2017.08.02. 17:02:58

Nervo írta:Az van hogy Bartó, ami "szeretett" volt elnökünk emberre.Ennyi éppen elég, azt pedig mondani sem kell hogy a Rosell féle vezetés milyen ügyekkel dicsőítette már meg a klub nímbuszát (aminek az oszlopos tagja volt a mostani vezetés is). :D
Aha, ez nem sok minden, de azért köszi. Rosell már a múlté, és én a jelen "szégyeneire" lettem volna kíváncsi :(
Nervo
Capitá del Barça

2017.08.02. 16:47:47

zknym írta: Nem teljesen látom át, hogy most pontosan mi az a sok minden ami az elnök nyakába varrható?
Nem kötekedek komolyan, de mindenhol a szidalmazást olvasom és csak képbe szeretnék kerülni.
Az van hogy Bartó, ami "szeretett" volt elnökünk emberre.Ennyi éppen elég, azt pedig mondani sem kell hogy a Rosell féle vezetés milyen ügyekkel dicsőítette már meg a klub nímbuszát (aminek az oszlopos tagja volt a mostani vezetés is). :D
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Kép
zknym
Jugador del Barça

2017.08.02. 16:30:14

soadroli írta:igazán eltakarodhatna ez a barom, nagyon gáz az emberünk.
Nem teljesen látom át, hogy most pontosan mi az a sok minden ami az elnök nyakába varrható?
Nem kötekedek komolyan, de mindenhol a szidalmazást olvasom és csak képbe szeretnék kerülni.
soadroli
Llegenda del Barça

2017.07.31. 12:15:03

igazán eltakarodhatna ez a barom, nagyon gáz az emberünk.
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2017.07.31. 12:13:21

palesz77 írta: Javíts ha rosszul értem, de szerintem Xavi pont erről beszélt, hogy manapság ezeket a perceket is inkább kapják meg külsős igazolások - lásd Gomes -, mint egy ifi, aki bevállalná a kockázatot, és a kevés perc ellenére is maradna, mert itt akar mindenképp befutni - lásd Samper. Neveket lehet cserélgetni, most csak azért őket írom, mert ez a legaktuálisabb.

Persze, Xavi jól mondja, én csak Barto válaszára reagáltam. Miszerint a fiatalokat azért nem tudják megtartani, mert nem látják a helyüket és a lehetőséget a FIX gálakezdő miatt. Én legalábbis így értelmeztem Barto mondandóját.

Valószínűnek tartom - főleg a nyilatkozata után -, hogy a vezetőség számolt volna a fiatalokkal, de LE kész embereket kért a padra, akik már felnőtt csapatban is szereztek rutint. Számomra érthetetlen ez a lépése, és többek között a rotáció volt LE egyik óriási gyengesége.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2017.07.31. 11:59:25

LG írta:Igazad van, viszont vmilyen szinten mégis meg kell védenem a vezetőséget (nem szívesen teszem), mert ezek a középszerek, akik elvették a fiataljainktól a lehetőséget ELMÉLETILEG Luis Enrique kérésére érkeztek, tehát ebben ő fő ludas, csak ugye olyan vkit, aki játékosként és edzőként is klub ikon, nem szívesen kritizál az ember, én sem szívesen teszem, de úgy érzem ebben a témában muszáj.
Mondjuk akkor simán háríthatta volna Luchora, hogy "ugyan mi se örültünk neki, de az edző kérésére háttérbe szorultak az ifik kicsit, de innentől más lesz a dolog". De nyilván ilyet nem mondhat, mert közbe ott van, hogy az úgynevezett "eredménykényszer" miatt a B-ben több a külsős igazolás mint a "hazai", szerencsétlen Romera Twitteren tudja meg, hogy nem itt folytatja jövőre, stbstb. Na mindegy, tudom, hogy ez a B kérdés sokakat nem érdekel, de nálam csak megint kiröhögtette magát ezzel a nyilatkozattal.

Pedig annak ellenére, hogy rohadtul nem bírom, bazi nagy stratégának tartom az öreget, de most mintha kicsit megzuhant volna a Neymar ügy miatt. De én még azért várok valami nagy dobást tőle a Benedito ügy előtt - és nem "csak" igazolásokat -, mert mostani helyzetében szerintem nagyon remegne a lába alatt a talaj.

Sport amúgy már finoman megkezdte a "tompítást", a TV3 alapból is érdekes cikkét - miszerint a játékosok győzték meg tavaly Messit a maradásról - úgy közölték le, hogy Bartoval beszélt, és ez után döntött úgy, hogy az adóügyei miatt mégse megy a Cityhez. :D
geridoss írta:Persze kivételek vannak (SR), akik szépen kivárják, hogy a 20as éveik eleje elszaladjon mellettük, és majd hátha berobbannak, de pont ez az az időszak, amikor folytonos játéklehetőségre van szükség, nem évi 800 percre.
Javíts ha rosszul értem, de szerintem Xavi pont erről beszélt, hogy manapság ezeket a perceket is inkább kapják meg külsős igazolások - lásd Gomes -, mint egy ifi, aki bevállalná a kockázatot, és a kevés perc ellenére is maradna, mert itt akar mindenképp befutni - lásd Samper. Neveket lehet cserélgetni, most csak azért őket írom, mert ez a legaktuálisabb.
geridoss
Director del Fútbol

2017.07.31. 11:47:31

palesz77 írta: Xavihoz csak így tudom, annyit linkeltem oda, hogy nem tudom melyikbe van a Masiás rész. :D Barto válasza meg itt van.
Köszi köszi

Igazából van igazság abban, amit Barto mond. Tőlem aztán távol áll az ő védelme, de ez abszolút jogos. Legutóbbi példának fel lehet hozni Mboulát. 18 éves. Epizódszerepe sem lenne a felnőtt csapatban még évekig, a helyébe én is dobbantottam volna, lennék akármekkora culé.

Persze kivételek vannak (SR), akik szépen kivárják, hogy a 20as éveik eleje elszaladjon mellettük, és majd hátha berobbannak, de pont ez az az időszak, amikor folytonos játéklehetőségre van szükség, nem évi 800 percre.

Most eligazolt, lehet két éven belül alapember lesz, és meghatározó játékosa a Monaconak. Legalábbis ott sokkal nagyobb eséllyel, mint nálunk.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.07.31. 11:29:20

palesz77 írta:Áthoztam ide.
Cestus írta:Én nem gondolnám, hogy szemrehányásnak szánta ezt a nyilatkozatot. Én inkább azt olvastam ki belőle, hogy Xavi, Iniesta, Busquets, Messi akkora korszakos tehetségek, extraklasszisok voltak, hogy egyszerűen nem tudott mögöttük senki sem megmaradni a csapatban, mivel nagyon kevés lehetőséget kaptak. Szóval szerintem rosszindulat meg kritika nem volt ebben, inkább csak a Barca legendáit méltatta.
Mondjuk az a nyilatkozat.. Totál elferdítette Xavi mondandóját, és úgy állította be, mintha rajtuk semmi se múlt volna, és hülyeséget mondana Xavi. Pedig nagyon nem erről beszélt az öreg, hanem arról, hogy ha van egy Sampered, miért veszel rögtön egy Gomest, Grimaldo-Digne, stbstb. Amiben a Maestronak totál igaza van, de Barto ennyivel lezavarta a témakört, hogy totál máshonnan közelítette meg a kérdést mint amiről szól valójában. Nem méltatás volt ez szerintem, inkább "önmosdatás".
Igazad van, viszont vmilyen szinten mégis meg kell védenem a vezetőséget (nem szívesen teszem), mert ezek a középszerek, akik elvették a fiataljainktól a lehetőséget ELMÉLETILEG Luis Enrique kérésére érkeztek, tehát ebben ő fő ludas, csak ugye olyan vkit, aki játékosként és edzőként is klub ikon, nem szívesen kritizál az ember, én sem szívesen teszem, de úgy érzem ebben a témában muszáj.

Viszont Barto nyilatkozata számomra olyan, mintha már a vesztét érezné, és azt hiszem jogosan teszi, a Neymar-ügybe bele fog bukni ez a vezetőség. Már jóval korábban buktak volna, de 15 tavaszán, mikor megtáltosodott a csapat, és a lendület kb. 1 évig ki is tartott, az meg mentette a valagát, holott valójában neki sem sok érdeme volt az egészben.
Nekem első olvasatra sem volt félreérthető, a mellett, hogy még igaza is van. Semmilyen ház nem ég, nem vagyunk lemaradva semmiről. Értem én, hogy bűnbakot keresünk, akire minden flusztráltságunkat ráverhetjük, de azért ne essünk már át letargiába. Remélem nem az itteni hangulat fogja determinálni a szezonunkat, mert akkor dobogón sem leszünk.
Attól még, hogy a hátország ég, lehetünk eredményesek, akár triplázhatunk is. Nálam mondjuk nem fér bele, hogy hiteltelen, simlis alakok vezetik a csapatot (Barto korábbi főnöke, Rosell még lehet böribe is megy), akiknek ráadásul nincs tekintélyük, az igazolásoknál mindig lehúzzák őket, és a saját játékosaik is segget csinálnak belőlük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2017.07.31. 11:55:55-kor.
palesz77

2017.07.31. 11:14:55

geridoss írta:Linkelje már be valaki légyszi ezt a nyilatkozatot, amiről szó van (Xaviét és Bartomeuét is), mert le vagyok maradva egy cseppet.
Xavihoz csak így tudom, annyit linkeltem oda, hogy nem tudom melyikbe van a Masiás rész. :D Barto válasza meg itt van.
Cestus írta:Én aztán nem akarom minden áron megvédeni. Szerintem nem akart ő beolvasni Xavinak, csak túl bátran, hülyén fogalmazott. Tényleg meggondolatlanság volt tőle ilyen kioktató stílusban visszavágnia egy Barca legendának.
Lehet félreérthető voltam, nekem nem a stílussal volt bajom, alapból durva se volt szerintem, meg amúgy is azt a fordítások után úgyis változtatják az eladhatóság kedvéért. Nekem magával a mondandóval, mert totális ökörség amit mond, nem arról beszélt, amiről Xavi. Nekem ezzel van a bajom.
Samper
Director del Fútbol

2017.07.31. 11:02:45

Barto legalább most már érzi a büdöset - eddig nem volt veszélytudata. Hogy ő nem fogja kitalálni, hogy mit lépjen, az biztos. De ha változatlanul ugyanazokra hallgat, mint eddig, akkor biztos, hogy rosszakat húz.
Normandia
Director del Fútbol

2017.07.31. 10:12:41

MessiNeymarSuarez írta:Egyetértek.
Akárhogy értette, ilyet nem mondhat ilyen módon, mert nagyon félreérthető, pláne ilyenkor nem ajánlatos ilyeneket nyilatkozni, amikor amúgy is egyre jobban ég a ház körülöttük az elégedetlenségtől, és a bizalmi indítványtól.
....
Nekem első olvasatra sem volt félreérthető, a mellett, hogy még igaza is van. Semmilyen ház nem ég, nem vagyunk lemaradva semmiről. Értem én, hogy bűnbakot keresünk, akire minden flusztráltságunkat ráverhetjük, de azért ne essünk már át letargiába. Remélem nem az itteni hangulat fogja determinálni a szezonunkat, mert akkor dobogón sem leszünk.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Cestus
Director del Fútbol

2017.07.31. 10:07:08

Én aztán nem akarom minden áron megvédeni. Szerintem nem akart ő beolvasni Xavinak, csak túl bátran, hülyén fogalmazott. Tényleg meggondolatlanság volt tőle ilyen kioktató stílusban visszavágnia egy Barca legendának.

Thiago távozását, meg hogy pár fiatalt az MSN mögé nem tudtunk leigazolni (Dembélé, Gameiro) magyarázhatja az, amit mondott. De a középszer csereemberek leigazolására tényleg nem válasz ez.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
geridoss
Director del Fútbol

2017.07.31. 09:58:21

Linkelje már be valaki légyszi ezt a nyilatkozatot, amiről szó van (Xaviét és Bartomeuét is), mert le vagyok maradva egy cseppet.

Visca el Barca!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.07.31. 09:54:01

Egyetértek.
Akárhogy értette, ilyet nem mondhat ilyen módon, mert nagyon félreérthető, pláne ilyenkor nem ajánlatos ilyeneket nyilatkozni, amikor amúgy is egyre jobban ég a ház körülöttük az elégedetlenségtől, és a bizalmi indítványtól.

Én ahogy olvastam,(persze még utána nézek külföldi oldalakon, sokat számíthat a fordítás), nekem az jött le, hogy valaki faggatta, aztán bedurcizott kisfiúként szemrehányóan, amolyan"kapja be mindenki" jelleggel válaszolt, olyan hangnemmel hogy szerinte úgy is meg lehet közelíteni, hogy Messiék a gonoszak amiért nem ültek le önként, és sztrájkoltak hogy helyettük fiatalok játszhassanak, ezért elvették a lehetőséget tőlük, mintha itt nem teljesítmény alapján kéne az embereket beválogatni...

Azzal meg Xavinak teljesen igaza van amit mondott...Én (sokakkal ellentétben) meg vagyok elégedve Digne-el, csereembernek teljesen korrekt teljesítményt tud lehozni 4 védős rendszerben, de tényleg itt jön az, hogy akkor miért kellett Grimaldot eladni aprópénzért, és helyette hozni Digne-t kb 20 millióért?!

Szintén ott van Gomes, a leigazolása pillanatában sem értették sokan, hogy egyáltalán mi köze lenne a mi stílusunkhoz, mert ide nagyon nem illik bele.
Lehet hogy egy Juventus-MU játékstílusú csapatban hasznos tag tudna lenni, de nálunk nem, mert szemmel láthatóan nincsenek meg a képességei, és ott lehetne helyette Samper, aki saját nevelés, ingyen is volt, ráadásul több fantázia van benne számunkra, állítom ha megkapta volna Gomes perceit, már pár 600 perc után előrébb lettünk volna, mint Gomessal.

Az egy dolog ha a kezdőcsapatba nincs berobbant fiatal, tartani kell a szintet, ezért méregdrágán igazolni a kezdőbe, de hogy csereembereket drágán venni, mikor ott vannak a fiataljaink akik ismerik is a filozófiát....
palesz77

2017.07.31. 09:00:20

Áthoztam ide.
Cestus írta:Én nem gondolnám, hogy szemrehányásnak szánta ezt a nyilatkozatot. Én inkább azt olvastam ki belőle, hogy Xavi, Iniesta, Busquets, Messi akkora korszakos tehetségek, extraklasszisok voltak, hogy egyszerűen nem tudott mögöttük senki sem megmaradni a csapatban, mivel nagyon kevés lehetőséget kaptak. Szóval szerintem rosszindulat meg kritika nem volt ebben, inkább csak a Barca legendáit méltatta.
Mondjuk az a nyilatkozat.. Totál elferdítette Xavi mondandóját, és úgy állította be, mintha rajtuk semmi se múlt volna, és hülyeséget mondana Xavi. Pedig nagyon nem erről beszélt az öreg, hanem arról, hogy ha van egy Sampered, miért veszel rögtön egy Gomest, Grimaldo-Digne, stbstb. Amiben a Maestronak totál igaza van, de Barto ennyivel lezavarta a témakört, hogy totál máshonnan közelítette meg a kérdést mint amiről szól valójában. Nem méltatás volt ez szerintem, inkább "önmosdatás".
MatyiG
Adminisztrátor

2017.07.25. 20:06:18

SPORT | Agustí Benedíto ma bejelentette, hogy szeptember 8-án indítja útjára a bizalmatlansági indítványért folyó aláírás-gyűjtést, amire 14 munkanapja lesz.
Válasz küldése