Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
recrea írta: Brutális, ahogy olvassa/érzi a játékot. A passzok, a beadások, a kipattanók, a lepattanók valahogy mind-mind őt találják meg, mindig tudja hova kell érkezni. Ez benne az igazán különleges, nem Alexihez, Pedrohoz vagy Villahoz megy a labda, hanem mindig hozzá. Egyesek ezt szerencsének nevezik...ugyan, ez adottság, vele született tehetség, játékintelligencia, érzék.
Mintha mostanában olvasnál a gondolataimban.Mezner2 írta:Nem hiszem,hogy Messinek annyira számít,hogy éppen ki ellen játszik,ha formában van,egy Atleticonak éppolyan játszi könnyedséggel tud lőni egy mesterhármast (de az Atletico helyett a világ bármelyik csapatát írhattam volna) mint mondjuk az Alcoyanonak..ha meg nincs formában,akkor akárki ellen képes 0-zni,bár nála a nincs formában azt jelenti,hogy nem 2gól és 1gólpasszos átlagot hoz,hanem csak 1et lő,vagy 2gólpasszt ad ...
szóval nem gondolom,hogy számolgatni kéne ki ellen fog betalálni,mert akárkinek képes 2-3gólt vágni,és ehhez neki még igazán jól játszania sem kell.Ez az igazán elképesztő ebben az emberben .
Hát igen, ha csak a 100%-osnak tűnő ziccereit értékesíti - idén rengeteg ilyen kimaradt - akkor hol tartana? Tényleg nem ezen a bolygón született, utánozhatatlan a pali.Mezner2 írta:Nem hiszem,hogy Messinek annyira számít,hogy éppen ki ellen játszik,ha formában van,egy Atleticonak éppolyan játszi könnyedséggel tud lőni egy mesterhármast (de az Atletico helyett a világ bármelyik csapatát írhattam volna) mint mondjuk az Alcoyanonak..ha meg nincs formában,akkor akárki ellen képes 0-zni,bár nála a nincs formában azt jelenti,hogy nem 2gól és 1gólpasszos átlagot hoz,hanem csak 1et lő,vagy 2gólpasszt ad ...
szóval nem gondolom,hogy számolgatni kéne ki ellen fog betalálni,mert akárkinek képes 2-3gólt vágni,és ehhez neki még igazán jól játszania sem kell.Ez az igazán elképesztő ebben az emberben .
megrúgatta vele a csapat, meg sok mákos gólja volt, ami odapattant, nem beszélve arról, hogy 5 méterről rúgdossa őket.mes írta:Isten adja, hogy megdontse a rekordot. Kivancsi vagyok, hogy ha sikerul, akkor a CR fanok mit talalnak ki.
Az de durva lenneS.Agüero írta:Akár a 90 gól is meglehet, ha játszik 8-9 meccset.
Csak sörmeccs lesz. Főleg úgy, hogy az időpont miatt egyik Európában játszó játékos sem fog menni. Gyakorlatilag Argentín B - Brazíl Bnagyiibarca írta:És ez ilyen sörmeccs lesz vagy valami tétje is lesz(vb selejtező pedig nem lesz) na majd Dinho remélem játszik.!20tek írta:Na, utánanéztem, és valóban lesz még egy Argentín - Brazil, de most pénteken, szóval oda tuti nem megy.
És ez ilyen sörmeccs lesz vagy valami tétje is lesz(vb selejtező pedig nem lesz) na majd Dinho remélem játszik.!20tek írta:Na, utánanéztem, és valóban lesz még egy Argentín - Brazil, de most pénteken, szóval oda tuti nem megy.
Sztem 6 meccsen fog játszani. Az 5 bajnoki és egy Kupa találkozó lesz. Meg lehet, remélem meg is lesz.Deus írta:
5 kell ahhoz, hogy elérje. Továbbá, plusz még egy gól ahhoz, hogy
Összesen ebben a naptári évben a Barcának még van 9 meccse, ami ebből 1-2 meccs ami nem 100% hogy játszani fog Messi (BL meccs és Király Kupa meccs).
Meg egyébként is ott van egy megállapodás, miszerint ezen a meccsen csak a hazai (argentin-brazil) bajnokságban játszó játékosok szerepelhetnek a válogatottakban.20tek írta:
Na, utánanéztem, és valóban lesz még egy Argentín - Brazil, de most pénteken, szóval oda tuti nem megy.
Na, utánanéztem, és valóban lesz még egy Argentín - Brazil, de most pénteken, szóval oda tuti nem megy.20tek írta: Úgy tudom lesz még egy válogatott meccse is az idén.
Úgy tudom lesz még egy válogatott meccse is az idén.Deus írta:Na szóval.
Messi eddig 80. gólnál tart ebben az évben.
Müllernek meg 85 gólos rekordja van.
5 kell ahhoz, hogy elérje. Továbbá, plusz még egy gól ahhoz, hogy megdöntse. Összesen 6 gól kell a Messinek.
A hátralévő meccsek a La Ligában (2 otthoni és 3 idegenbeli meccsek):
2012/11/25 Levante x FCB
2012/12/02 FCB x Athletic Club
2012/12/09 Betis x FCB
2012/12/16 FCB x At. Madrid
2012/12/22 Valladolid x FCB
Továbbá még egy BL meccs (Szerintem csak fiatalok fognak játszani, mivel a továbbjutás már eldőlt):
2012/12/05 FCB x Benfica
Reménykedjünk, hogy Messi játszani fog...
S végül marad a Király Kupa:
2012/11/28 FCB x Alavés
S ha tovább jutunk (ami tuti biztos), akkor még 2 meccs:
December 11én vagy 12én vagy 13án, illetve a visszavágó az December 18án vagy 19én. Córdoba -val vagy Real Sociedad -al fogunk játszani (kis info: Córdoba 2-0 -ra verte Real Sociedad -ot az első fordulóban).
Összesen ebben a naptári évben a Barcának még van 9 meccse, ami ebből 1-2 meccs ami nem 100% hogy játszani fog Messi (BL meccs és Király Kupa meccs).
Capon írta:Nem az a kérdés, hogy megdönti-e a rekordot hanem az, hogy mennyivel.
Capon írta:Nem az a kérdés, hogy megdönti-e a rekordot hanem az, hogy mennyivel.
Szerintem ezt Tito -t nem fogja érdekelni. De elképzelhető, hogy Messi megkéri Tito -t, hogy játszhasson (Ha Messit érdekli a rekord megdöntése)...shutterisland írta:azt még el tudom képzelni, hogy pont a rekod miatt majd játszik az összes meccsen, akkor nyugodt lennék.
Eszerint http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendarSanama írta:tehát akkor most 9 meccse van?shutterisland írta:nos, az a szitu, hogy messinek 5 biztos meccse van 6 gólt rúgni, hogy megdöntse a rekordot.
ezen felül van még egy tét nélküli bl meccs a benfica ellen, a kupavisszavágó az alaves ellen, és a sociedad vagy cordoba elleni kupapárharc oda-visszavágója.
de ezeken nem biztos a játéka.
én úgy vagyok vele, hogy ha az alsó 4 meccsből legalább 2x játszik, meglesz.
tehát akkor most 9 meccse van?shutterisland írta:nos, az a szitu, hogy messinek 5 biztos meccse van 6 gólt rúgni, hogy megdöntse a rekordot.
ezen felül van még egy tét nélküli bl meccs a benfica ellen, a kupavisszavágó az alaves ellen, és a sociedad vagy cordoba elleni kupapárharc oda-visszavágója.
de ezeken nem biztos a játéka.
én úgy vagyok vele, hogy ha az alsó 4 meccsből legalább 2x játszik, meglesz.